Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joshi

    titán

    válasz mintech07 #59256 üzenetére

    Nem kell ahhoz PS hogy ne sávosodjon, mert én egy Amazon Fire Stick 4K-ra feltelepítettem az Amazonos Youtube appot, és azon se sávosodik.

    Mondjuk nekem a tévé gyári Youtube appjáról se. A tévé gyári Youtube appal nekem az a bajom, hogy hiába 5GHz wifi, és hiába mérek ~250Mbps-et, akkor is szaggatnak a komolyabb 4K HDR videók. Ugyan ez Amazon Fire Stick 4K-n gyönyörűen megy. Mindegyik eszköz ugyan arra a wifire csatlakozik, ráadásul szinte ugyan olyan távolságra vannak a routertől. :F Ja és állítólag ez az USB Gigabit Ethernet átalakítóval az Amazon Fire Stick 4K kábelen hozza a stabil 260Mbps-et. Gondolom azért nem tudja a Gigabitet, mert az USB-je csak 2.0. Ha nekem is megérkezik kipróbálom a Sony tévé mit kezd vele. Állítólag ez az adapter chip támogatás benne van az Android Kernelben. Meglátjuk.

    Akkor lássuk a képeket egy Sony A1 tévén. Én nem látok drasztikus bandinget sehol. A Sony saját youtube kliense kicsit rosszabb, de élőben még ennyire se zavaró. A telefonom (Samsung A41) kicsit felerősíti a hatást.
    Amazon Fire Stick 4K gyári youtube app.

    Ez pedig a Sony saját youtube apptya.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák