Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Halihó!
    Talán itt tud valaki segíteni. Van egy Sony 55XF7005 tv-m. Vettem ma egy LG SK5 soundbart.
    Sehogy sem sikerül normálisan beüzemelni.
    Összekötöm a HDMI ARC bemeneteket ( tv-n is és a soundbaron is) akkor szól, de a Sony tv távirányítója teljesen random módon működik. Hatalmas késéssel megy a hangerő, néha nem megy,, ha a soundbar távján a woofert felerősítem ( hogy legyen mély) akkor a tv távja már nem viszi a hangerőt. Van amikor a tv belefagy a menübe.

    A 2-es HDMI-be be van kötve egy tv box. Ha azt is bekapcsolom akkorpláne nagy a zavar. Teljesen összevissza megy a hangerő. ( ráadásul legalább 30-ason kell hallgatni hogy legyen hang, mély szinte semmi.

    A tv hangszórók kikapcsolva, audiorendszer van beállítva.

    Ha optikával kötöm össze akkor a tv távja nem viszi a hangot, csak a soundbar távjával megy, de akkor is elég halk minden.

    Hogyan kellene bekötni és mit kellene beállítani a tv-n?
    Mit jelent a beállításokban a digitális hangnál hogy auto1, auto2. és PCM? Stb stb

    Órák óta ezzel szórakozok de semmi eredmény.

    A régi Genius 2.1 hangszórók 10x jobban szólnak, igaz azok nem távirányítósak és csak a fülhallgató kimenetbe vannak kötve.

    Szerk: ha a soundbar távján megnyomok egy gombot akkor kb 1-2 percig nem lehet a tv távjával a tv-t vezérelni, aztán utána ismét működik a tv táv. A Bravia sync-et hiába kapcsolom ki, automatikusan visszakapcsol mindig. ( és kikapcsolja a boxot amikor átváltanék rá.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák