-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askorp
csendes tag
Sziasztok,
50w828-am van es egy eleg idegesito hiba jott elo. ha feliratos tartalmat nezek, akkor amikor elojon a felirta, akkor kivilagosdik vele a kep is, amikor eltunik, sotetul... nem tudjatok melyik beallitas lehet a ludas? ugye ez sotetebb jeleneteknel jon elo inkabb, de nagyon zavaro, hogy villog...
koszi
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
-
truefx
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy a "Digitalis kezi hangolas" menupont ki van szurkitve? (w829)
-
dh66e
veterán
-
szőröscica
addikt
Hello!
KDL-40R470A tévém van, és már mindkét HDMI csatlakozóm foglalt. PC-t szeretnék rákötni. Komponens bemenettel jó minőségben megoldható az 1080p?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz szőröscica #12961 üzenetére
szerintem menne a dolog...
bár én magam soha nem próbáltam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
válasz Lacielvtárs #12964 üzenetére
Ja mivel HDMI digitális jel, a komponens meg analóg.. Maximum konverterrel menne. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Lacielvtárs #12966 üzenetére
Inkább egy ilyen kellene neki. [link]
-
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
A sony-nak 48-50" környékén van olyan tv-je, ami nem 3d és/vagy nem smart?
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
A Sony KDL-40R450BBAEP és KDL-40R480BBAEP között mi a különbség?
https://ingatlan.com/33821564
-
truefx
aktív tag
Olyat tapasztalt már valaki, hogy eltűnnek a digitális kábeltévé csatornák, és csak M1, M2, meg DunaTV marad? Volt amikor egy import a pendrive-ról megoldotta, volt amikor egy teljes áramtalanítás, de néha semmi nem használ. Erősen gyanítom, hogy a kábelszolgáltatóm a bűnös (Net-TV, PR Telekom leány), mert amikor set-top-box-on néztük, ott is voltak furcsaságok, de ilyen nagyarányú eltűnés sosem.
(ja és automatikus újrahangolás sem segít ilyenkor, de fogok tolni egy teljeset úgyis a korábbi problémáim orvoslása végett)
-
Vangelis
félisten
Most hívtak a sony-tól, hogy küldik a tartozékokat.
Nagy PIROSPONT !@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
válasz B-L-A-C-K #12984 üzenetére
Én is csodálkoztam bevallom...
Mondom max adnak valami kedvezményt.
De így hogy talp és töltő is jön ..... le a kalappal.
Mondtam is, hogy még két ugyanilyen készülék van ez a harmadik.
Tehát márkahű ügyfelek vagyunk
Így meg pláne!LG is korrekt volt ott is vállalták a tv garanciális javítását.. de szerencsére nem lesz rá szükség.. de később még lehet.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Dani_kp
addikt
válasz nismoka #12981 üzenetére
Köszönöm .
Az hogy belső hálózatra tudom kötni (LAN, WiFi) ez csak arra jó, hogy el tudjam érni a fájlokat a számítógépemről? Tehát nem muszáj hdmi kábellel összekötnöm, azért, hogy meg tudjak nézni egy filmet vagy meghallgatni egy zenét?[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Callisto
őstag
Sony tud olyant, hogy ha két hdmi eszköz van csatlakoztatva akkor automatikusan átkapcsol arra amin van videójel és ha mindegyiken van jel, akkor prioritása van az egyiknek? Tudom fura, de sajnos ilyen TV kellene.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
dualcore
őstag
válasz Callisto #12995 üzenetére
Bravia Sync a neve a menüben bekapcsolható. Olyat viszont nem lehet (tudomásom szerint) hogy prioritást állíts be.
A HDMI bemenetekhez rendelhetsz funkciót, mint pl. házimozi vagy ps.
Annyi viszont működik hogyha már nézel valamit HDMI-n és bekapcsolsz egy másik készüléket, ami szintén HDMI-n csatlakozik a tv hez, akkor magától átvált.
Persze ehhez a hozzákapcsolt készülékeknek is tudniuk kell a HDMI vezérlést.
Ez gyártótól függ a megnevezés, van ahol easylink van HDMI-CEC vagy SimpLink. -
Callisto
őstag
-
addikt
-
nightshadow
veterán
válasz ImpersonatoR #12999 üzenetére
Március-április: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok