- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vangelis #12902 üzenetére
Azért lehetnél kicsit önállóbb kolléga... Ott a google fordító, persze nem profi, de ha lefordítottad benne amit akarsz megértik.
nismoka: Te is adod alá a lovat nem olyan... Hirdetés címében olyan, a képen lehet nem, de ha megkérdezi milyen veszteni valója van? Lehet jó hozzá, 5-6 ezerét összesen meg elküldi, és mindenki boldog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mennyire normális, hogy 40r450B-nél ha hdmi-vel rákötöm a notit a tv-re, akkor ledobja a digitális adást és újrahangolással se talál csatornát, amint lehúzom a hdmi kábelt a gépről, utána azonnal jó? Ez bug vagy feature?
-
-
SPF
senior tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, egyik kiszemelt egy Sony KDL-40w605 lenne. Erről mi a véleményetek?
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #12909 üzenetére
Azt is tedd hozzá hogy ennyiért bolti garral, ugyanis hivatalosan kb 160ezer az a samu hivatalos garral.
-
SPF
senior tag
Köszönöm a választ mindenkinek.
-
Vangelis
félisten
válasz viharkabat #12927 üzenetére
Próbáltam ismerőst keresni Zalaegerszegen de nem nagyon jött össze....
De vélhetően a talp egy LG tv mellett landolt... , ha az LG talp nálam van@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
luciferc
őstag
válasz B-L-A-C-K #12842 üzenetére
Sajnos nálam is felment a 2.291. Hülye voltam, azt hittem javítottak valamit a hulladék firmwarejükön. Hát rontani sikerült. Eddig tabletről egy gombnyomással ki lehetett küldeni a youtube-ot. Most már csak úgy megy, ha előtte a TV-n elindtja az ember a youtube-ot. Nem tudjátok hogy lehetne ezt visszaállítani?
Lassúnak ugyanolyan lassú, mint volt.
Iszonyat csalódás és szívás ez a TV. Kijelzőnek kiváló, minden másnak szar. Csakhogy nem kijelzőt vettem kijelző áron, és főleg nem csak magamnak.
Az biztos, hogy soha többet semmi Sony. Szoftver fronton katasztrofálisak. Jobb is ha abbahagyják a TV gyártást és csak high-end zajmentes SD kártyát gyártanak a hülyéknek.
-
dualcore
őstag
Viszont rájöttem miért melegszik a pendrive. A tv usb panelja ami átadja a hőt, és nem a pen melegszik.
-
littledon
tag
Srácok lenne egy kérdésem.
Elég sokat megy úgy a tv, hogy csak áll és nem változik a képe (pl csak a menüt mutatja vagy youtube app van megnyitva) akár több órahosszáig sem mivel össze van kötve a youtube app a böngészővel. Így csak akkor történik valami ha épp youtube videót nézek böngészés közben, majd 2 órahosszáig olvasok pl és addig a tv csak úgy áll. (tehát ugyan azt a képet mutatja folyamatosan)
Elég hülyén írtam le de nem nagyon tudom, hogy fogalmazzam meg, remélem érthető.
A kérdés, hogy ez okozhat-e bármi problémát vagy inkább mindig kapcsoljam ki-be, esetleg van valami képernyőkímélő funkció erre az esetre? Mit tegyek?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
törölt tag
HÍR: Kiszivárogtak a Sony UHD tévéinek árai[link]
-
törölt tag
Sziasztok!!
KDLHX 750-em van, és a kérdésem az lenne, hogy megszokott dolog-e a tv 1-2 cm-es kilengése??
Ha csak hozzáérek az állványhoz, már akkor bemozog....Mondjuk ahogy nézegettem máshol is hasonló a helyzet... Szerintetek ez okozhat valamiféle problémát?? -
TCr
veterán
Srácok, csak félig OFF!
Playstation 4-en a Trine 2 játékban miért inaktív a "stereoscopic 3D" kapcsoló?
Sony 50W805B a tévé, Onkyo TX-SR805-ön meg keresztül a jel.
Popcorn Hour A210 médialejátszóval simán működik a SBS 3D, demo-world.eu-ról szedett tartalmakkal.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Vhiktor
veterán
Nekem resetelni kellett először a konzol beállításait.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
TCr
veterán
Köszönöm mindenkinek, valóban a 805 1.3a szabványa a gyenge láncszem.
Nem érdekes, csak kipróbálni akartam, valószínűleg az életben nem veszem elő többé a 2 szemüveget.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Vangelis
félisten
Le a kalappal a SONY előtt ....
Ma beszéltem velük és azt ígérték, hogy biztosan találnak megoldást a problémámra.
Eddig a pirospont fele az övék!
... kértek még pár napot amíg kitalálják, hogy hogyan legyen.
A garancia érvényes mind a 3 készülékre. A számla alapján amit kaptam.
Öcsém egy LG-t vett szintén így. Neki sajnos van is vele gond, de ŐK is garanciálisan javítják.
Ma beszéltem le neki a LG-vel a dolgot. először el akartak zárkózni, de aztán jobb belátásra jutottunk!
Szintén ugyanúgy él a garancia mint a sony-nál.Bevallom magam sem hittem volna.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.