-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vangelis #12152 üzenetére
Pl úgy hogy felhívod a Sony-t, és megkérdezed. Vagy úgy vedd meg hogy megbeszéled vele ha nem jó visszaveszi.
Amúgy egy univerzálissal is menne szerintem, én most vettem Harmon Kardon erősítőt, és a hozzákapott távirányítót belehetett hangolni hogy a W829B-t majdnem 100%-osan kezelje (foci gomb nincs).
-
Vangelis
félisten
válasz Alx.Mercer #12159 üzenetére
Jah közölte, hogy túlterhelt vagy mi és lebaxta.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Alx.Mercer
aktív tag
A hétvégén valószínűleg felutazok Budapestre és lesz időm nézelődni is tv ügyben.
Nem nagyon ismerem a kínálatot, de a Sony 50W829 eddig a legszimpatikusabb.
Tudom hogy ez egy Sony fórum, de mégis azt szeretném megtudni, hogy melyek azok a konkurens típusok, amik alternatívát jelenthetnek vele szemben?Ezt csak azért szeretném megtudni, mert hátha lesz lehetőségem a konkurens modelleket is szemügyre venni és lesz legalább egy viszonyítási alapom, amivel el tudom dönteni, hogy kitartok-e a Sony mellett vagy találok számomra elfogadhatóbb alternatívát.
Szóval ha tudnátok ajánlani ma is kapható Samsung, LG, Philips stb termékeket, amik méltó ellenfelei a fenti Sony-nak annak örülnék. Sőt: Sony alternatívát is szívesen vennék.Az 50" nem feltétlen kikötés, de árban semmiképp ne legyen több. 3D, Smart nem érdekel, csakis a képminőség és a mozizás a fontos, sok DVD-t néznék rajta!
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Alx.Mercer #12161 üzenetére
Alternatíva az lehet, ami hasonló árban van... Sony-nál szerintem jó helyen keresgélsz. A konkurenciához képest jobb gyári beállítások, több részlet és kiváló arany középút a valóságos és az élénk színek között...
-
Blaise
veterán
"csakis a képminőség és a mozizás a fontos" vs "sok DVD-t néznék rajta!"
Ez nekem elég nagy ellentmondás
-
dh66e
veterán
DVD nézéshez luxus véleményem szerint a W829.
Olcsóbban is találsz erre megfelelő tévét pl egy W705 simán jó lehet ha nem kell a 3D. -
Mannster
csendes tag
Sziasztok,
lenne pár kérdésem:
Sony 50" W705B fekete, 400 Hz, nincs 3D
Sony 50"W829B fekete, 800 Hz, aktív 3D
ezeken a paramétereken kívül van még jelentős különbség a 2 modell között?
Nagyon nagy gáz, ha a szekrényben oldalt csak 1-1cm alu és fölül 15-20 centi marad a szellőzésnek? ( nyilvánvalóan az oldalsó csatlakozók inaktívak lesznek) -
Vangelis
félisten
válasz daniel2121 #12167 üzenetére
Azt már nem is kezdtem el gyűjteni.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
krx21
nagyúr
válasz daniel2121 #12169 üzenetére
Hát igen. És az a legnagyobb probléma, hogy már most látni a végét, de még mindig nagyon drága...
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz Blaise #12163 üzenetére
Mi ebben az ellentmondás?? Szerinted aki DVD-t akar nézni, az ne is figyelje azt, hogy milyen képet produkál egy tv? Annak elég a legócskább is? Több száz eredeti DVD-m van és nem áll szándékomban kidobálni őket, csak azért mert ma már a FHD a menő...
Nyilván a DVD nem fog olyan képet produkálni, mint egy Blue-Ray változat, de ettől még had legyen már elvárásom egy tv-től, hogy a lehető legszebb legyen a képe azért az összegért, amit rá tudok szánni.
Még ha azt mondtam volna, hogy 700MB-os avit-kat akarok rajta nézni... -
mattheus
őstag
Blu-Ray sem terjedt el eddig itthon szerintem..... 4K meg pláne nem fog.
Persze ez nagyban fog függeni az árazástól is......
Angliában sokszor annyiért adják a Blu-Ray-t, mint itthon annak a DVD megfelelőjét[ Szerkesztve ]
-
-
FingR86
őstag
válasz Vangelis #12175 üzenetére
figyelj, őszintén szólva nem nagyon értek hozzá. de 2 dologból kiindulva
1. nismoka is mondta, hogy ezek általában kompatibilisek egymással, a főbb gombok mindegyik távirányítón ugyanazt az infra kódot küldik ki, szóval valószínűleg kompatibilisek egymással.
2. note3 telóm van (infra), és azon ha a watchON programot beállítom egy bizonyos samsung TV-re, szinte bármelyik samsung TV-t tudom vezérelni vele.
ezekből kiindulva gondolom azt, hogy az általam ajánlott távirányítók közül az alap funkciókat mindegyik tudná vezérelni, kinézetre, meg gombok alapján a RM-ED029 hasonlít sztem a leginkább az 53-ashoz.
amit te néztél ki jófogáson, az is biztosan jó lenne. Meg ott írta is az eladó, h bármilyen tv távirányító beszerzésében szívesen segít. kérdezz rá tőle esetleg, biztosan otthon van a témában.
[ Szerkesztve ]
-
truefx
aktív tag
válasz Alx.Mercer #12174 üzenetére
Szia! Én a következő modelleket nézegettem, mielőtt a KDL-50W829B mellett döntöttem:
- LG 50LB671V
- Panasonic VIERA TX-50AS650EIlletve erre a 3 típusra szűkítettem le a tv keresést. Samsung, Philips nálam szóba sem jöhetett. Eddig nem bántam meg, hogy a Sony-t választottam. (Még a DVD-k is jól néznek ki rajta... ha elég messze ülök! )
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Hátha érdekel valakit:
5 éves jótállást utólag már nem lehet 5 éves biztonságira módosítani. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Meghivott #12195 üzenetére
Jó áron volt, sőt hidd el ha mondod adják mellé az 5 éves biztonságit oda is adták volna. Nyáron én is eljátszottam ezt hogy kértem mellé, első üzlet nem volt vevő rá, felhívtam egy másikat egyből megadták ingyen.
NGA: Szerintem érdemes őket felhívnod, azt tudom hogy a Sony-s 5év biztonságira semmi önrész nincs, vagyis 2 Sony üzletben is ezt mondták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest