Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz kockaharcos #19736 üzenetére

    Persze, mindent maxra nyomatsz neki, aztán jobban fogja hevíteni a cuccot, mint a LinX. ;]

    XaraX: Persze, akinek telik rá. Ép ésszel ma nem sok értelmes VGA-választás van egy GTX560-on kívül. Én mindenesetre jól elvagyok az olcsó RAM-okkal és az olcsó CPU-hűtővel, miközben tudtam költeni mindenre, amire igazán kellett.

    Manitou: Én nagyon támogattam az ASRock-ot, mert X58-fronton nagyon nagyot alkotott, de haveromnál Z68 Pro 3 van, és azzal bizony vannak gondok. No nem olyan, hogy hibás v. tré lenne, de pár dologban leveleznie kellett a supporttal, mert az IGP-je pl. illesztőhibákat produkált, és a nálam stabil tuningok nála el sem indulnak azonos fesz. beállításokkal. Sztem nem sok jobb ár/érték arányú lap van ma i5-2500/2600K alá az ASUS P8Z68-V-nél. 16 fázis + minden, ami szükséges (meg ami nem). Csak fel ne rakja az ember a support szoftvereket. :Y

    BMW001: Nagyon is számítanak a fázisok (lásd feljebb). Az én lapom egészen másképp látja el a procit fesszel, mint az X3, azaz azonos túlhajtáshoz kevesebb kakaóval is beéri (főleg offset beállításokkal). Asszem, ez minden kérdésedre válasz.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák