- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
Üdv urak!
Lenne pár kérdésem: Jelenleg egy i7 950-et használok,4Ghz környékén,3*2gb Ram,gtx590-el együtt.
Azon jár az agyam,ha cserélnék konfigot:Alaplap Giga GA-Z68X UD5-B3
Proci: 2600K
Ram: Corsair Vengeance 2*4Gb 1600 C8
Változna-e az erőviszony,a jelenlegi konfighoz képest,és kizárólag játékok terén érdekelne a dolog,és a jelenlegi proci hűtőm használható lenne? (Coolink Corator DS.)Kérném nem h*lyének nézni,köszönöm.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap érdeklődtem iGPU hőmérséklettel kapcsoltban... kíváncsiságból azonban futtatam egy memóriatesztet memtest86-tal. Az eredmény érdekes: külön-külön nem ad hibát a modulokra, viszont ha mind2 egyszerre van bent, akkor a teszt legvégén telehányja a képernyőt mindenféle karakterrel, majd ha a valamilyen beállítást akarok tallózni megfagy a rendszer. Kérdés honnan tudom kideríteni, hogy a valamelyik RAM hibás-e vagy az alaplap?
Ill. tudtok valamilyen más memóriatesztelőt progit ajánlani?i5-2005K
Asus P8H67
2x 4GB Kingstone hyper-X
No overclockÖtletek?
köszi előre is -
kop8
őstag
Megvettem a P67A-UD4 b3 lapot itt a ph-ról
Remélem jó lesz....GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
pincehely
addikt
[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
-
Gaben01
őstag
válasz monosz #20261 üzenetére
A Corator simán elég lesz,feltéve ha van hozzá 1155/6 lefogató (775-ös lefogatóval csak asrock lapnál tudod majd használni).Ha 20K körül van a csere,akkor én cserélnék (illetve meg is tettem i7 920+asrock x58 extreme+3x2GB corsair 1600-ról váltottam,kb 15K volt a különbözet).Ha esetleg 2500K-t veszel,akkor még kevesebb lesz a különbözet,de ha kell a HT,akkor természetesen 2600K.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
félisten
válasz pincehely #20260 üzenetére
Ahogy elnézem ez a thermalight hr-02-es sem épp gyenge. Alapon alig 50 fokos. Mivel meghalt 1.32-őn, így 1.33-al tesztelem a 4600-at, beállít 72 fokra. Szerintem barátságos értékek. Érdekesség, de 1.305-ön max 70 fokos.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kop8
őstag
max mennyi fokig mehet fel a proci?
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
félisten
Manual fesszel nem csökken le 1600MHt-nél a feszkó 1V körülre?? Ha nem akkor lépjünk tovább, az offsettel hogyan állítgassam? + vagy - és kb mennyit? Az LLC-t kell kilőni hogy de sokat droppoljon? A load line cal....-t takarja ezt? Kilőni nem tudom csak hangolni. Extrémtől lefelé.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
monosz
őstag
válasz Gaben01 #20262 üzenetére
Univerzális hátlap van hozzá,775/1156/1366.Amit írtatok,az alapján Okés lesz.A HT most is meg van,ha lúd,legyen kövér.Lehet hogy be bróbálom,nagyon izgat a sandy.Valszeg csak a 2600k marad,mert a 2700,az még brutálisan drága.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Gaben01
őstag
válasz monosz #20270 üzenetére
Ha van 1156-os lefogató,akkor az tökéletes lesz.A Corator egy elég erős hűtő,nem lesz vele gond.A 2700K nem éri meg a felárat, +100MHz a 2600K-hoz képest és bármelyik 2600K tudja értelmes feszekkel a 4,5GHz-et HT-val.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
tocsek18
senior tag
sziasztok, Core i3 2100 proci alá milyen alaplapot érdemes venni? Üdv.
-
kop8
őstag
válasz helkis #20273 üzenetére
Köszi!
Neked mit megy a procid?
Gondolom már leteszteltedÁltalában az oem tálcás procik (2600K) rosszabbak mint a dobozossak vagy mindközt lehet jó és rossz is?
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
válasz helkis #20276 üzenetére
Ez kemény
Nekem is arra kell mint neked...Akkor 5428-on lemegy még egy 3dmark?
Vízhűtés sokat doba a húzhatóságán?
Levegővel mit tudott?GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
helkis
veterán
levegővel nagyon nem küzdöttem, mivel 1155-re nincs léghűtőm, a gyári coolerével 1,25v-on tudta a 4.5ghz-et ugyanúgy.. igen 5428mhz a bench-beállításom, amit linkeltem is..
szerk: csak lemaradt: [link]egyébként ha játszani támad kedvem vagy csak bekapcsolom a nagyvasat valami komolyabb munkára, akkor 1,25v 4,5ghz-en használom.. ami e-fölött van, azt nem veszed észre úgysem, ha nem méred..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
kop8
őstag
válasz helkis #20281 üzenetére
Hwboton néztem az eredményeidet, szépek!
Nagyon álatul megy a prociRakok én is rá vizet majd ha már megcsináltam!
De csak reménykedni tudok hogy valami jobb procit kapok majd, apróban van 1év garival oem, szerintem veszek egy olyat a héten és kész....
Nekem is az a bajom hogy nincs a hűtésemhez 1155-ös lefogató, de majd gányolok valamit hozzá, meg az gáz hogy hűtővel együtt kell a lapot beszereli, de közben a hűtőm eltakarja a fele csavart minimum a lapon és nem birom lecsavarozni.....
Valmi amd-s lefogató rendszer kellene hozzá, az jó egyszerű nem kell csavarozgatni...
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
-
Gaben01
őstag
Csak nekem tűnik úgy az eddig látott eredmények alapján,hogy a 2600K-k jobbak tuning szempontjából,mint a 2500K-k?Nagy átlagban értem,kivételek mindig akadnak,de itt a topikban nem válogatott darabok vannak döntő többségben,hanem simán polcról leemeltekről.
Aztán lehet hogy tévedek.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Erdei88
veterán
válasz monosz #20253 üzenetére
Itt egy teszt, 7970 skálázódása , 3 procival tesztelve. 920 alapból ~600Mhz hátránnyal indul
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Akárhogy bűvészkedem, 60 0000 GFlops alatti eredmények jönnek ki a linx -szel. Az i5 2500K 4.0 GHz-en, RAM-ok 2x4 GB 1600 MHz 9-9-9-24...1T...
Kevésnek találom...[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Szerintem akár mit csinálsz, az soha nem lesz 60 000 GFlops, de még csak megközelíteni sem fogod tudni soha az életben. Esetleg 60 GFlops fölé tudsz menni. AVX-es a LinX, illetve fent van a win7 sp1?
Szerk.: Ráadásul még kevés nullát is írtam.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest