- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Borisz76 #158650 üzenetére
Nem feltétlen arra gondolok, hanem a konnektorra, vagy esetleg elosztóra. Bár szerintem inkább valamire gerjed, ha inkább egyik oldalon zúg.
Szerk.:
Nálam egyébként egyszer sem csinált ilyet Xbox -szal egyik TV sem. Pedig Alpha Skip-Ahead vagyok. Szóval azért jönnek-mennek a hibák.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Borisz76
veterán
válasz persil #158653 üzenetére
A számítástechnika világában előfordul egy jelenség , ami általában terhelés alatt hallható :
Mi az a Coil Whine, és megszabadulhatok tőle a PC-n?Ha nincs szerencséd , akkor neked a TV-d lehet ilyen.
DE EZ CSAK EGY TIPP....mivel nem hallottam.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
válasz persil #158656 üzenetére
Hangrendszer sincs csatlakoztatva? Vagy Xbox -on valamilyen hangbeállítás nem okozhatja? Pl. Dolby app? Esetleg kábelcsere? Xbox -hoz csatlakoztatott vezeték nélküli fejhallgató?
Gondolom ha némítva van a TV, akkor nem lehet hallani? A fényerő csökkentésével nem lesz halkabb a zaj?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz persil #158662 üzenetére
Dashboard néha csinálhat anomáliákat. Vagyis nem pont ilyet, de láttam már fura dolgokat. Főleg, ha insider -ben vagy. Szóval még az sem biztos, hogy ezzel megoldod.
Illetve ha ez nem oldja meg a problémát, azzal még azt sem zárod ki, hogy az Xbox a hülye.
Teljes random előjöhet néhány érdekesség. Nekem néha rossz felbontással tölt be. De ugye Alpha Skip-Ahead -ben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
K2016
csendes tag
Sziasztok.
Q60C-nél, 4k filmeknél is "szemcsés" a kép.Ezt valami beállítás okozza? Úgy gondolom tűélesnek kellene lennie, több file-t is kipróbáltam. -
Vhiktor
veterán
válasz K2016 #158667 üzenetére
Élesség fel van tolva.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz K2016 #158669 üzenetére
Na ez a baj.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
persil
nagyúr
válasz K2016 #158669 üzenetére
Elesseget minden letezo eszkozon azonnal lejjebb kell venni, az a 75% nagyon sok. Eleve nem ertem maganak az opcionak a letjogosultsagat, igazi hulladek.
Nezd meg 0 es mondjuk max 7-8 kozott.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
bghistvan
senior tag
-
addikt
válasz Sonex79 #158677 üzenetére
Nálunk ez a TV baromi sokat ment... Nem tudom lényegesen kevesebb használat mellett mikor jött volna elő a probléma, de szerintem felgyorsította a magas üzemidő. Attól függ mi okozza a hibát.
Párom otthon van lassan 2 éve a gyerekkel, így sokat ment a TV háttérzajként. Gyakorlatilag a korának a felét bekapcsolva töltötte.
Ezzel arányosan nézve lehet csak 4-5 éves korában lett volna vele probléma. De lehet, hogy amúgy is előjött volna ennyi idősen, függetlenül az üzemidőtől.
Szóval biztos meg fogom majd kérdezni, hogy mi a probléma oka. Mert ezek után nagyon érdekel. Lehet tényleg csak szimplán a panel, ami ennyit bírt. Vagy valamilyen tervezési hiba, esetleg más idézte elő. Majd talán kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
tibur5555
csendes tag
Sziasztok, 7 éves UE65MU8002-mön pár napja megjelent 3 világító csík. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy tv cseréig barátkozzak meg velük?
[ Szerkesztve ]
-
steve brown
csendes tag
Sziasztok!
Létezik még olyan tv(nem csak samsung), melyben direkt, egy külön gombbal lehet beállítani az elalvás időzítőt?
Nekem ez nagyon fontos, és nem szeretnék a menüben turkálni 66 lépcsőn keresztül.
Köszönöm! -
Peathee
aktív tag
válasz steve brown #158680 üzenetére
Időzítős konnektorba dugd a TV-t
-
moco22
aktív tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segítséget.
Lassan 10 éves a UE40F7000 tévém. Nincs semmi baja, soha nem is volt.
Ki is néztem az utódját (QE43QN90CAT)
, meg is vettem, de nem volt az a WOW! érzés. 2 dolog tetszett csak, az a távirányító és az internet.(a régi tévére már nem jön frissítés, az internet korlátozott)
Úgyhogy vissza is vittem .
Én olyan tévét keresek, ami 2022-2023-as, 43’-nál ne legyen nagyobb, tudásban tudjon többet, (min.4k, internet , mozgás vezérlés , hangvezérlés, stb.) mint az elődje. Egyszerűen elvesztem a kínálatban.Samsung S22 Ultra
-
Pupi60
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Samsung QE65QN91B tvt az alzánál, ami igazából egy q90B.
Valaki tudna nekem segíteni az ideális kép beállításában, hogy maximalizálni tudjam az élvezetet . Köszönöm előre is. -
addikt
válasz ρσгτσ #158683 üzenetére
Ma szóltak vissza a Samsung -tól. Elég hamar. Nem tudják javítani a TV -t, nincs hozzá kijelző. Bemegyek majd hozzájuk a csereutalványért, mert úgyis lesz arra dolgom.
Egyébként ennél az utalványál hogy működik? Párom elfelejtette megkérdezni... Beviszem a kereskedőhöz, és ha náluk nem találok olyan TV -t, ami nekem megfelel, akkor ők adják vissza a pénzt? MM -ban lett vásárolva.
-
addikt
válasz Celtis #158691 üzenetére
Igen, ezt olvastam, de Media Markt -nál nem működik másképp?
Mert most olvasom az oldalukon, hogy online vásárlásnál el kell küldeni nekik az utalványt postán. Személyes vásárlásnál meg abba a Media Markt üzletbe kell menni, amelyikben vásároltuk a TV -t.
Persze fel tudom őket hívni és megkérdezni, de gondoltam hátha van itt velük tapasztalat.
Szerk.:
Közben már beszéltem velük. Egyedül azt nem tudta megmondani MM üfsz. lány, hogy készpénzben vagy átutalással adják vissza a pénzt. Abban az üzletben, ahol vettem.Mivel nincs náluk TCL, és valószínű azt veszek helyette, így nem túl sanszos, hogy náluk cserélek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Celtis #158695 üzenetére
Sajnos nem tudom még mi legyen..845 -höz kapcsolódó problémák miatt sem, amit a TCL topikban olvastam Viktor -tól is.
Meg aztán azon is agyaltam, ha ilyen minőségi problémák akadnak a Samsung -nál, akkor nagy rá az esély, hogy magas üzemidő mellett 2 évente díjmentesen cserélgetni tudom a TV -t az aktuális modellre. Pl. egy S90C -vel folytatva a sort.
Nem tudom még mi legyen, de szerencsére olyan helyzetben vagyok, hogy nem kell azonnal eldöntenem.
AMD Power:
Őszintén megmondom én a legrosszabbra készültem, és pozitívan csalódtam bennük.Az ügyfélszolgálat kedves volt és jól tudtunk kommunikálni egymással. Nem volt akadékoskodás, meg amúgy semmi gond. Maximum 24 óra alatt mindig válaszoltak, de inkább hamarabb.
A szerviztől akik jöttek jó arcok voltak. Az egyik gondolom a szállító, másik pedig valamilyen Samsung szakmai képviselő lehetett. A hívástól számítva néhány munakapon belül kint voltak és gyorsan jelentkeztek utána is.
Ami hosszú ideig tartott, az a bejelentés és a szerviz hívása között eltelt idő. Ezzel a részével nem igazán voltam elégedett.
A csereutalvány már nálam van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Roland861010 #158698 üzenetére
Nálam 2 hét volt.
Sőt, ha azt nézzük bejelentéstől számítva mennyi idő telt el, akkor még több.Ahogy írtam ezzel a részével nem voltam elégedett. Minden más nekem oké volt.
-
Roland861010
addikt
válasz ρσгτσ #158699 üzenetére
Kiváncsi vagyok mit reagál a hibára a szervíz ..
Amúgy egyre többször fordul elő hogy magának a tartalmaknak nincs hangjuk..
Rendszer hang van de se a YT-nak se a NF vagy HBO-nak nincs hangja vagyis a tartalomnak.. se a tv hangszorójával se a soundbarral sem ad hangot .
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest