Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PuMbA

    titán

    válasz hjtz4t3wrseg #139650 üzenetére

    "Mindenkinek egyénileg kéne eldönteni,hogy számára mi a jó kép fogalma,és milyen beállítással használja a ketyeréjét, és ne ti mondjátok meg a "tutit".
    Nem kell háborúzni,vitatkozni,legyünk meg békében,unalmas már hogy egy-két emberke itt állandóan csak a saját egóját fényezi és ha valaki esetleg más véleményen van azt rögtön megkóstolják."

    Jól mondod :) A lényeg, amit írok, az az, hogy normális, ha Film módban több műsor / film kinézete nem tetszik valakinek, hiszen a Film mód lényege, hogy mindenféle képstílust megmutat. A több mód pedig minden képstílusból egy bizonyos fajta képstílust csinál, azaz minden videó tetszetősebben fog kinézni, hiszen egy egyen formára hozza a TV a képet.

    Ez ugyanaz, mint a hangfalakon a basszus tekerő. Ha egy számban kevés a basszus, akkor ha feltekered a basszust, akkor minden számban lesz basszusod, de ezzel hasonlóra hozod ki a zenéket és nem fogsz olyat hallani, ahol nincs / kevés van. Kérdés, hogy kinek mi tetszik, hogy csak a saját ízlését lássa / hallja állandóan vagy minél több variációt / újdonságot akar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák