- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
Az lenen a gondom hogy ha kapok egy sms-t és + akarom nézni akkor nem tudom mert egyből választ akar küldeni.
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Szemo
csendes tag
Elkezdi telepíteni, 1 perc után kiírja, hogya telepítés sikertelen!
A Majomparádéról szedtem 3-at, és egyik sem megy! -
Nescafé
őstag
üdv
Akinek van ilyen utángyártott autós töltője + tartója.
Annak mi a véleménye róla? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Szemo
csendes tag
Bassza meg!Az lehet, hogy a vodafone live miatt nem tudom feltelepíteni a Mobile Shell-t?
Köszi. -
TomKiss
tag
Semmi köze hozzá.
Persze, ha elmondanád, hogy hogyan is próbálkozol, meg hogy milyen üzenetet/hibaüzenetet kapsz, akkor többet, és konkrétabban tudnánk segíteni.
(nem beszélve arról, hogy attól hogy káromkodsz, még nem fog előbb megoldódni a problémád...)"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Szemo
csendes tag
Jogos!:-)
Annyit ír ki, hogy az SPB Mobile Shell...telepítése sikertelen, az SPB Mobile Shell nem telepíthető!Nem nagyon magyarázza, hogy miért nem! -
TomKiss
tag
Próbaképpen kipróbálhatnád, hogy leszeded a hivatalos oldalról, és azt telepíted.
Egyébként mennyi szabad memóriád van? Kicsivel több kell neki a telepítéskor, mint amennyit a végén ténylegesen foglalni fog."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
Mondd miket telepítettél, és hogy mennyi memóriád van.
(de még mindig fenntartom, hogy az a tört verzió, amivel próbálkozol, hibás, vagy rosszul töltődött le...)"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Szemo
csendes tag
válasz TomKiss #16571 üzenetére
A memória állása:Tárolás Program
Teljes:91.74MB Teljes:97.23MB
Haszn.:90.50MB Haszn.:46.92MB
Szabad:1.24MB Szabad:50.31MbA telefont használtan vettem....
Programok, amik rajta vannakoreCodec Core Player,Gameloft Asphalt4,Microsoft .NET CF 3.5,Projection Pocket Digital Clock,Samsung Windows Mobile SDK...,Sunnysoft InterWrite Pro,VITO EyePhoto,Youtubeplayer -
TomKiss
tag
Na, az a tárolási 1M a kevés, amiatt nem tudod telepíteni.
Döntsd el, melyik program nem kell, és a Programok eltávolítása menüpont alatt el tudod távolítani"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
Egyébként szerintem jobban jársz, a ha telefonkönyved, és az SMS/e-maileidet mented, majd csinálsz egy HR-t, azzal minden visszaáll az alapra, és úgy alakítod, ahogy neked tetszik, nem fognak befolyásolni az elődöd beállításai.
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
snowdog
veterán
Biztos hogy nem a programmal van a baj, szerintem kevés a szabad memória. Mivel az SPB Mobile Shell csak a fő memóriába telepíthető, mindenképpen ott kell elegendő szabad helyet biztosítani!
Legszívesebben azt mondanám tegyél fel egy módosított ROM-ot, mert akkor rengeteg szabad helyed lenne, DE NEM MONDOM!
[ Szerkesztve ]
-
Szemo
csendes tag
Csináltam egy HR-t!
-
o_tom
aktív tag
Hello megint!
Meg mindig nem mertem ROMot frissiteni a gari miatt... Raszantam magam! Mivel naponta 2szer toltom az akksit - lehet a Voda ROM miatt?!
Szoval tudnatok olyan ROMot vagy linket kuldeni, ami megegyezik vagy hasonlit a Samura, de kisrbb az energia igenye? Lehet meg SENSE szeru is
Nezegettem mar Modacon is, de kivancsi lennek kinek mi valt be.
Masik kerdes: ha egesz nap kint van a nagy G betu font, jelzi a Voda netet. Szoval az meriti jobban a keszuleket? Azt jelenti hogy allando kapcsolat van? Kezzel kell mindig levalasztani? Az adatforgalom nem gaz, korlatlan. De ettol is merulhet gyorsabban?
[ Szerkesztve ]
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
snowdog
veterán
Masik kerdes: ha egesz nap kint van a nagy G betu font, jelzi a Voda netet. Szoval az meriti jobban a keszuleket? Azt jelenti hogy allando kapcsolat van? Kezzel kell mindig levalasztani? Az adatforgalom nem gaz, korlatlan. De ettol is merulhet gyorsabban?
Igen, azt jelenti. Egyértelműen többletfogyasztást eredményez. Ha nem akarod, akkor nem kell kézzel leválasztani. Helyette használj valamilyen programot. Én a GPRS Tweak-et használom, és 1 percre állítottam az automatikus bontást.
[ Szerkesztve ]
-
o_tom
aktív tag
válasz snowdog #16588 üzenetére
snowdog: Köszi! Ilyesmire gondoltam
Kovalala: Bocs a tróger képért de most csak így tudom bemutatni. Szóval nekem ott mindkét helyen "G" betű van! Ha leválasztom, vagy mifene, akkor csak a nagy marad!
Gondololom nem normális hogy csak 10órát bír ki a teló! mondjuk 1-1.5 óra net van benne... Meg vagy 20-30perc beszélgetés (dehát mindenhol nem tudom tölteni... eBay-en láttam: [akku] Mekkora nagy krumpli akku!!! áhhhh )
A ROM mennyit számíthat? kb?Még egy extra kérdés: Valami normális muzsika lejátszó létezik rá? Vagy meg lehet kicsit búbolni a gyárit, hogy több adatot mutasson a zenékről? (file név, ID3 adatok, esetleg a borítót letöltse... tudom, nagy igények) S2 playert próbáltam, Core Player videózni jó, de zenélni nem. LCG jukebox jó lenne csak lassú, szenved, kicsit gagyi WMen - P990i az volt a sztár, pedig az mindezt tudja !
[ Szerkesztve ]
-
o_tom
aktív tag
Valójában mitől bírja egy ROMmal tovább? Nem értem? Hogyan tud kevesebbet fogyasztani? A hardverek nem változnak ROMcserekor
Akkor tudtok nekem konkrét ROMot ajánlani? Samsung téma vagy SENSE téma... mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
o_tom
aktív tag
válasz dancsuri #16593 üzenetére
Nem azzal van a gond, hogy vissza lehet-e tenni a gyárit. Azt vágom hogy igen.
Az a gixer, ha valamiért megáll a telefon és mondjuk nem bírok bele semmilyen életet lehelni, és pont valami konyhai ROM fut rajta, a szervíz meg valami speckó cuccal belesasol:
"-Hát... Ezt Te már buzeráltad... Felejtsd el a garit..."De már túlléptem ezen... Majd csak nem fog hardveresen megállni! Miért tenné! Szóval már feláldoznám a kicsit...
-
dancsuri
veterán
Nyugodj bele nincs a szervizbe semmi spéci cucc, ha úgy behal a samu hogy itt a fórumon nem tudnak segíteni akkor az a szervizbe is halott. amit linkeltem oldalt regisztráció utaán Anzo magyarított romját keresd, hidd el ég és föld a különbség a gyári és a főzött romok között, pláne ha az a főzött rom 6.5-ös
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
o_tom
aktív tag
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Van egy Omniám nekem is, jogtiszta IGO8-al, amit tegnap sikeresen frissítettem 8.3-ra a Toolbox progival.
Szeretném kímélni az eredeti kártyámat, és lemásoltam magamnak (!) egy másik kártyára, de hiába telepítem fel, csak a logo jelenik meg, aztán nem megy tovább, nem indul el. Pedig erről szeretném használni az IGO-mat.
Nem lehet másolatot készíteni saját magunknak sem? Ez úgy hallottam, nem tiltott dolog, csak a sokszorosítás. Mit kell tennem, hogy működjön?
Próbáltam úgy is, hogy kártyáról kártyára, meg úgy is, hogy gépről kártyára, előtte természetesen leformattáltam a kártyátkat, sőt mégelőtte hard resetet is csináltam a gépen, a setting menűből indítva. Mit rontok el?
Előre is köszi a válaszokat. -
mviktor
csendes tag
Dancsurinak igaza van Anzo romját ajánlom én is.Ha leszeded figyelj mert 2 magyar nyelvű van ,A hun final a sima,a másik a manilás verzió.Nekem a manila nem jött be,igy a simát használom.Gyors,stabil,sok memoval,és magyarProbáld ki,nem bánod meg
Élj lazán,és ne dolgozz túl sokat,mert egy nap azt veszed észre hogy,körülötted mindenki áll és énekel,csak te fekszel a hátadon:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest