- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
blakey
titán
válasz nrbi001 #48108 üzenetére
Mindegyiket kipróbáltam, de tényleg ez egy egyszerű és mindent visz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Linkin
senior tag
ICS-n kell aksit kalibrálni pontosabban ér valamit az akksi kalibráció?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Linkin
senior tag
sema appban jó beállítás a conservative+smooth ui?
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #48153 üzenetére
igen, a 2.4es rom init.d scriptjei vmiért megakasztják a bootot ha visszamásolom őket az init.d mappába!
pedig ellenőriztem: ugyan azok mint a 2.3-ban...* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Linkin
senior tag
A Tsunamiban lévő feladatkezelőt ki lehet cserélni a stock ICS-re? a hosszú home gombos ra gondolok
-
logarithm
őstag
válasz Linkin #48157 üzenetére
Ha jól tudom illetve emlékszem, a conservative szebb akku időt eredményez a kevésbé pörgetett cpu miatt, de a smartassv2 pedig jobb teljesítményt okozhat, picit gyakoribb cpu pörgetéssel.
Igazándiból nem merült egyik gov.-tól sem a telóm, maradt a normál értékeknél.
Ahogy érzed, úgy beállítod majd idővel. -
Kaoru
senior tag
Sziasztok, teljesen új vagyok a okostelefon területén. Ma vettem meg ezt a telefont: http://hardverapro.hu/apro/galaxy_s_i9000_elado_legolcsobban/hsz_1-50.html
Cyogenmod 7.1.0 van rajta Samsung Galaxyhoz és a legnagyobb probléma, h nem tudom használni a telefont.
Nem tudok contactsokat importálni (a syncben ha beírom a google loginjaimat hibát dob ki), nem volt rajta alapból google play, azt sikerült rá telepítenem, de amint elindítom kéri, h logoljak be és a nagy semmi nem történik.
Ez normális, v nagyon át lettem b*szva valamivel?Hogyan tudnám visszarakni a gyári andoirdot? van rá itt valahol valami szájbarágós leírás?
Előre is köszönöm a segítséget.
Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
tresh
veterán
[első hsz.] között ott van Mellesleg olvasd át alaposan sok dologra választ kapsz ami meg nem világos itt segítenek a kollégák
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Boonen007 #48166 üzenetére
most éppen tölt a telefon, ha végére értem letesztelem, majd egyesével!
igazából amúgy van 1-2 script ami minden egyes boothoz szvsz felesleges (pl a zipalign meg amelyikben az sqlite optimalizáló fut) mert eléggé visszafogja azokat ill. van olyan aminek elég egyszer lefutnia és azzal már behangolja a rendszert!
összegezve: ha már min egyszer lefutottak (pl első vagy második boot) igazából nagy szükség nincs a folyamatos jelenlétükre az init.d mappában!* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
odium
aktív tag
Adok egy esélyt a Tsunának. Legutóbb az 1.9 volt fent, azzal előfordult, hogy a hívott fél nem hallott engem.
Melyik a leguccsó gyári rom amire fel lehet dobni a 2.4-et? A JW6? -
( V )
veterán
nem feltétele hogy a legfrissebb hivatalos romra rakd! a legtutibb megoldás a D1L1ZS recept, de egyszerűbb (GB -> ICS (max. az ICS-t kétszer kell feltenni) is működhet!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
odium
aktív tag
( V ) és logarithm
kösz! -
D1L1ZS
őstag
Nyaggat az Update Me! Este fel is tolom a Tsuna 2.4et...akkor ahogy olvasom a scripteket nem érdemes visszamásolni kernel csere után...Nah mennem kell melóba.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
pityaa23
senior tag
Üdv!
Van egy jól működő GB a telefonomon tökéletesen belakva minden programmal, beállításokkal. Kíváncsiságból kipróbálnám az ICS-t. Szóval le tudnám menteni egy az egybe a GB-s romom beállításait, programjait, hogy ha újra visszakerül akkor ne kelljen semmit csinálnom vele? Még esetleg a külső sd-t sem piszkálnám, hogy minden megmaradjon.Ha igen, hogyan? köszi!
-
( V )
veterán
válasz pityaa23 #48176 üzenetére
igen, gond nélkül: ha van rajta cwm recovery-s kernel (pl semaphore ) akkor csak simán csinálj egy (nand)backuppot a recovery menüben a backup and restore alól! ez elmenti a telefon partícióit az éppen adott állapotban (képfile) programokkla beállításokkal stb. ez olyan 600-800mb szokott lenni. utána ha vissza akarod majd állítani akkor előtte ICS-ről viszsa kell menni GBre (lényeg hogy ugyan az a rendszer legyen mint amiről mentettél) és utána vissza fogod tudni állítani szintén cwm-recovery segítségével!
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Feltettem a 2.4-es tsunat mindenfele tisztitassal egyutt.
Bebootolt orom.
Leszedtem updateme-n az 1.2.5s -es Semat, reboot recovery, kernel fel, reboot, azota nezem a zold robotot mas lassan 10 perce
Recovery megint, dalvik, chace torles, reboot, ugyanugy csak zold robot van. Ez mar nem az elso lassu indulas lesz. Mas jart igy?
update: 1.2.4s -sel sem akar magara talalni
update2: tegnap feltetem a remics 1.2-ot, ami cm9 alapu meg 1.2.4s-es semat, mindketto O3-as ugye.. Na az tenyleg gyors volt factory reset nelkul is! Erezhetoen porgott minden frankon, weboldlakat is hamarabb ossze rakta, szoval jo lesz ez az O3-as flag ha kiforrja magat
Laca
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz pityaa23 #48179 üzenetére
(#46510) / a CM9 az egyik alaprom, lehet kezdeti kipróbálásnak ill ismerkedésnek az lenne jó, de mivel persze minden szentnek maga felé hajlik a keze, így pl én a TsunamICS-t tudom javasolni - pont most jelent meg a legfrissebb 2.4-es verziója - szvsz az egyik legjobb custom ICS SGS-re!
(#48178) vitezlejszlo
nemrég írtam róla (sokat nem kell visszaolvasni) a 2.4-nél ha kernelt cserélsz töröld ki előtte az init.d mappa tartalmát (vagy legalábbis a rom scriptjei ne legyenek benne) és működni fog utána minden gond nélkül![ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Mindenkinek jó a Rom Controlos Weather? Nekem nem mutatja, az időt a helyén.
-
Tarantula33
tag
Üdv! Valaki használ esetleg 2450mha-s Gold aksit? Véleményeket szeretnék róla, mennyivel bír többet. Thx.
Huawei P30 pro
-
Dare2Live
félisten
válasz Tarantula33 #48183 üzenetére
Az nem segít, hogy 2450mahs matricát ragasztanak rá... anno én láttam ebayen 8000mahsra matricázottat is.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kaoru
senior tag
Sikerült megcsinálni, nem én voltam a láma, valamivel legyilkolta az előző tulajdonos a modját. Bármilyen apk-t leszedtem, nem lehetett telepíteni.
Formázva lett az egész, egy frissebb cynogenmod ment rá, gapps, és semmi baja nem volt.Köszönöm a segítséget.
Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Remus389
veterán
na 2.4 is van
szvsz krpróbálom, megjött a bizalmam
mivel CM9-en vagyok:
Coming from a previous or TsunamICS CM7/CM9/MIUI/CNA:
Download ROM
* HIGHLY RECOMMENDED * Wipe Data
Wipe Dalvik / Cache
Format System / Cache / Date / DataData
Flash ROM
Reboot!ennyi az egész?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
rankesz
veterán
Kaphatnék egy működő, gyors linket 3 fájlos gingerbread-hez?
-
vitezlejszlo
őstag
Volt mar?
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz vitezlejszlo #48194 üzenetére
huh? ja akartam egy ilyet is odarakni - hogy köff mert még nem volt és örömtánc
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Sráécok!
Problémám van!
Feltettem a legújabb NIGHTLY-t + Sema 1.2.5s kernelt, erre nincs hálózatom, pici x van mellette. Hiába rakok mindenféle modemet, nem jön vissza.Van valami ötletetek, mert nincsen kedvem repartolni?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
logarithm
őstag
válasz berczy03 #48196 üzenetére
Imeid meg van?
Efs mentést vissza másolod, és előtte törlöd ami jelenleg van, van esélyed hogy jó lesz. (miután vissza tetted a gyári efs-t restart azért legyen)
Ha nem akkor repartal, egy jvz, ha ott se jönne meg az esze, akkor ott is efs mappa vissza másolása, de valószínű, hogy megjön az esze[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
válasz vitezlejszlo #48197 üzenetére
Na, kurva élet, megint elmászott. Fákking!
Köszönöm szépen!Miért mászik el mostanság, soha nem csinált még ilyet, csak az utobbi NIGHTLY buildek óta.
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest