Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Na azért megérte szervízbe adni a telót, titkon reméltem, hogy kapok 3 gombos csodát is, most kikapcsoltam és láss csodás: reagál a 3 gombra!!!
De most mit kezdjek ezzel, már percek óta "Downloading..." és "Do not turn off Target!!!" ???
Most már nem akarom ezt látni, az OS-t akarom! -
Tonyk
veterán
válasz masterful87 #19351 üzenetére
8 másodpercig nyomod a kikapcsoló gombot, vagy kiveszed az akku-t.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
ForexGuru
aktív tag
hi! megtudnatok mondani hogy hol van a menuben elrejtve az hogy ha radugom a gepre akkor minek lassa pl hattertar
koszonom -
Dr V
őstag
Ezt láttátok már? Tiszta starcraft:]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
-FreaK-
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #19362 üzenetére
akkor még most visszateszek egy korábbit, amivel nem várható adatvesztés..
te mit tettél fel fel egyébként ?
a 11-el nincs gondja senkinek?
B.Ricsike! nálad jó a 11-es?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
borsodika
őstag
Valami jó dialert tudtok ajánlani? Mivel a problémám ezzel kapcsolatban ( számtagolás rossz) nem oldódott meg így más dialert keresek.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz borsodika #19366 üzenetére
kicsit miui-s téma, de ki lehet próbálni milyen a dialer benne.
vigyázz, ezt nem lehet eltávolítani, csak úgy, ha egy másik témát teszel fel és az felülírja.sima dialerből van választék a marketen, próbálgasd!
a keresőbe írd be "dialer" kidob vagy 40-et." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
borsodika
őstag
válasz HUTCHDB #19369 üzenetére
És vajon ezt megoldják?
Jelenleg ilyen egy telefonszám: 065-555 stb.. és ilyenre szeretném : 0650-555 stb. Angolul használom a telefont ha magyarra átállítom a nyelvet akkor jó lesz a tagolás. Én azt szeretném ha angol nyelven is jól tagolná.Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz borsodika #19370 üzenetére
sajnos erre nem tudok neked válaszolni..........
olvastam korábban is, hogy gondod van vele, de mivel nem tudtam rá megoldást, így akkor sem kontárkodtam bele a témába.
szóval szerintem ez így van beállítva, (mármint a nyelv átállítással ez is állítódik) mivel ott ilyen típusúak a telefonszámok így nem hiszem, hogy a gyári tárcsázóban át tudnád állítani úgy hogy angolul, de magyar "szabvány" szerint mutassa." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
cozmo
őstag
Feltettem ezt a JVR-t semaphore bigmem kernellel. Hááát patent
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
leeka
tag
Hali!
Előre is bocs ha hülyeségek kérdezek de leírásnál nem láttam olyat h esetleg memókártyáról tudnék romot cserélni,mint pl a defy-m el clockwork -ban.
Szvl lehetséges ez 1xübben is? vagy mindenféle képpen kell hozzá gép,ugyanis a teló elvesztette a kommunikációt a számítógéppel. :S
Köszi.u.i.: MIUI-t szeretnék rá.
[ Szerkesztve ]
Fear the future !
-
fo_di
őstag
válasz kutkut #19375 üzenetére
ha gingeren van, akkor a miui az nem recoveryből telepítős? mert ugye azt dropboxon is rá tudja nyomni az sdre vagy bármi más marketes wifi megosztó cuccal. cwm recoverys kernelt meg ugye már szintén lehet a telóra tenni pc nélkül is az sgs kernel flasherrel
(ez biztosan cwm-es miui: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1241509 - ez a hivatalos 1.9.2 customizált változata)leeka: próbáltad már ktisztítani a portot? mert lehet, hogy elkoszolódott a dugó, ilyenkor előfordulhat, hogy csak tölt
-
Pete55555
addikt
iOs jobb mint az android
...Szeretem leracsniztatni...
-
R2D20208
addikt
válasz Pete55555 #19377 üzenetére
Sokkal jobb. Átküldöm neked BT-n van egy nagyobb dokumentumom miért jobb. De sokkal jobb. Nem . Felrakom a memókarimra, és átrakod a telódra. Nem. Állítólag nehezebb az akksija a SGS nek. Vegyük ki. Én veszek bele egy erősebbet mert i4- é erősebb... Egyetértek I 4 sokkal jobb teló. Azért nem válaszol senki , mert nem i 4 offtopickban vagyunk, ahol leszúrnak egy ilyen kijelentésért De itt igazad van. Jobb az IOS
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Pete55555
addikt
válasz R2D20208 #19380 üzenetére
Te már bizonyítottad, hogy hülye vagy (ezzel a hsz-eddel is).
Mindegy amúgy kérdeztem valamit pár sorral feljebb, baszott válaszolni bárki is, megkérdeztem mégegyszer, megint senki nem válaszol, pedig azért régen én mindenki kérdésére próbáltam valamit javasolni - ha tudtam, de látom, hogy leszarjátok itt az embert. Kösz a semmit.
(#19382) kutkut: Kösz
Nggabi: Ez volt[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
R2D20208
addikt
-
lkereki
tag
válasz lkereki #19342 üzenetére
...kipróbáltam, elég zűrös rom. Kicsit nehezen bootolt be, aztán amikor kezdtem belakni egyre jobban tetszett. kicsit másabb a formavilág, mint amit megszoktam, aztán amikor belaktam fogta magát, és eltüntette az összes appomat. wipe-ok sem segítettek, ha újra fel akartam tenni valamelyiket , akkor azt írta, hogy már fent van. Újraraktam a romot, és ugyanezt eljátszotta mégegyszer, ekkor már ment a levesbe...
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
Vic61
senior tag
Új kernel tweak: [link]
Kipróbáltam, de nálam gyengébben muzsikál, mint az AcidTweaksv6.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
berczy03
aktív tag
Hoppácska, látom van Semaphore 1.6 BigMem kernel... Ejha!!!
Eddig ez a kernel tetszett a legjobban, de BigMem miatt Talon-t használtam, de gyorsan rá is nézek erre a Semaphore-ra!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
twine
veterán
válasz user137 #19395 üzenetére
Kernel csere után mindig b@szott lassan tér magához a készülék....türelem kell hozzá!
Engem is folyton ver a víz, hogy most akkor elindul e vagy sem....
De mon'juk ilyen "kavarodások" után már lövésem nincs hogy "baj" van e nállad, vagy csak türelmesnek kell e lenni!Más:
Véleményeket kérdezném ki miért használja a 3 kernel közül azt, amit?
Semaphore
Talon
Galaxian
Én az utolsót használom....mondjuk hogy jól működik...a többi mitől jobb/rosszab mint ez?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest