Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 fél év után
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
tariattila
veterán
kijelzőre, fogyasztásra, kamerára (ha a ledet leszámítjuk), videóra, ZENÉRE, magyar nyelvű FroYo-ra , súlyra........
Galaxy SGPS, összeszerelés, led ...
Desireha fontos a zene akkor mindenképp SGS mivel szinte tökéletes, Desire pedig elég zajos és kicsit sávszűkebb (előző HTC-khez képest sokkal jobb persze)
ha a GPS fontosabb akkor Desire
Na legyél okosén az SGS-t vettem másodszorra is mindent mérlegelve... főleg, hogy az új Dézik nem amoled kijelzősek
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz makaveli666 #19151 üzenetére
Az ár miatt nem, plusz android sokkal jobban bejön. Igen láttam már hogy felmerült ez a téma, de a válaszok alapján még nem tudottt dönteni a tesóm Meg ugye kijelzőt se vágom most slcd vagy super am....
-
makaveli666
senior tag
a szifont viccből mondtam, nem igazán tartozik a kedvenceim közé
Desire -t újonnan beszerezni samoleddel lehetetlen... SLCD vel tolják, szerintem borzasztó nagy visszalépés... Ha 30ezerrel olcsóbb lenne a Desire akkor megérné....
Bár arra számíthatsz, hogy egy csupasz sgs vagy desire azért meg meg fog akadni.... persze van rá orvosság, de az még nincs beadva akkor amikor kiemeled a dobozból.[ Szerkesztve ]
-
Maffia91
aktív tag
Srácok, iszonyu nagy problémám van! Este 6 körül még tudtam telefonálni, és most h akarnám hívni a bnőm egyszerüen nem kapcsolja a hívást! Tuti hogy van térerő, mert utcáról telefonálok!
Fent egy kék kör van áthúzva, majd lehúzom fentről a kis ablakot és mutatja is a hálózatot, de azt írja h nincs szolgáltatás!
Haverom telójáról pedig simán megy!
1 hetes a készülék és semmit nem csináltam vele progi letöltésen kívül!Légyszi segítsetek!!!! Máris szervíz lenne?
Köszi
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #19152 üzenetére
Milyen összehasonlítási alapod van amúgy? Gondolkozom, hogy vegyek-e egy Sandisk Sansa Clip+-t még mellé, mert gondolom az többet tud.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #19156 üzenetére
okostelefonokat ami zeneileg szoba johet javareszt vegigjartam
desirem is volt
en kulon mp3-at nem fogok cipelni mert esetleg kicsivel jobb
de az sgs-nel azert mar nehez es koltseges is lenne jobb mp3-at beszerezni[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #19157 üzenetére
Szóval szerinted egy Sandisk Sansa Clip+ nem tud többet? Annyiban biztos, hogy kicsi.
Nekem olyan tokom van SGS-hez, hogy ha benne van nem tudom használni a jack-et, amúgy meg nem szeretem zsebre rakni. Ezért gondolkodtam el egy külön mp3-mat.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #19158 üzenetére
vágd már ki ott azt a tokot !
arról nem tudok nyilatkozni... mp3-at soha nem nyüstöltem
biztos jó... -
Gengi
senior tag
válasz tariattila #19159 üzenetére
Az Ipod 3G-nél jobb az SGS. De előbbi tovább bírja.
[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Jadro
veterán
válasz korpicschess #19158 üzenetére
Nekem sansa clip van mellette, de elő sem vettem már egy ideje. Még a Wave-en szoktam rá a telefonos zenehallgatásra. Előtte semmi pénzért nem tettem volna. Teljesen jól szól az SGS, a poweramp meg egy csoda.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #19163 üzenetére
Hali!
poweramp-t miért nem töltöd le okosba?
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #19164 üzenetére
valamiért ami volt nem települt...
a marketes meg simán...
na meg ugye a free dolgokat kedveljük...hátha van benne valami jó kis reklám -
korpicschess
veterán
válasz tariattila #19165 üzenetére
Mondjuk a reklám nekem is hiányozna
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Helló!
Van nekem egy friss SGS-em, és szeretném rárakni a 2,2-es androidot, hogy ne kelljen majd átszoknom akármilyen kicsi is az új, és az előző verzió közti különbség, úgy tudom még nincsen hivatalos verzió, szóval tudnátok mutatni valami howto szerűséget?"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
tariattila
veterán
válasz Cthulhu Dawn #19167 üzenetére
első hsz.-t nézted? vannak linkek is
azok közül ajánlom a pdafanclub.com -ot ,ott az sgs topik FAQ- ban a romfrissités pontot
romok közül pedig a Sztupy 3.0-át (ez egy zip amiben minden megvan még leírás is a felrakáshoz) -
r.zozoka
aktív tag
ezt a product kódot hogy is tudom most megnézni? kerestem és ezt találtam.
ezzel csak az a baj, hogy hiába indítom el a kiest, nem tudom hol találom
valaki tudna segíteni? -
Jadro
veterán
válasz tariattila #19163 üzenetére
Nekem ömlesztve van egyelőre egy rakás zene és hadd menjen, de ahogy nézem tud ez folder módban is lejátszani. Sőt találtam a widgethez transparent skint is. Írok pü-t.
korpicschess: Gondolkozom az eladásán igen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zool1
őstag
Üdv!
Hogy tudom a névnapokat és az ünnepnapokat kitenni naptár widgetre. A google naptárban mind a 2ő be van állítva, ezt a telefonon is beállítottam(pipa be). a smooth calendar van fenn és ott nem tudom bekapcsolni. szinkronizáltam már a naptárat is, de semmi.
thx -
pitimany
tag
Üdv mindenkinek!
Ma vettem egy független, magyarországi piacra készült SGS-t.
Korábban Samsung Wavem volt, ami tökéletes hardver és kissé tökéletlen szoftver keveréke, illetve Samsung Omnia 7-et is használtam néhány napig, aminek a WP7 miatt bosszantó korlátai vannak, úgyhogy hamar eladtam.
Az SGS szerintem a ma kapható legjobb ár-érték arányú telefon, de ezt gondolom Ti mint régebbi SGS tulajok ezt jobban tudjátok.Kérdés: Meg tudnátok mondani, hogy Kies-en keresztül, trükközés nélkül lehetséges már az Android 2.2 froyo szoftver telefonra telepítése, mert nekem azt írja ki, hogy a legújabb van rajta, holott csak 2.1 eclair?
Amennyiban még nem lehetséges tudjátok mikortól lesz elérhető, vagy milyen módon lehetne frissíteni?Előre is köszönöm a választ!
-
r.zozoka
aktív tag
Koszonom sikerult!
Rakelett jonnom hogy megvaltozott, mondjuk nagyon nem zavar, de azert erdekel a megoldasa a dolognak
Ha jol olvastam itt par hszt akkor csak siman a rootexplorerrel kimentett efs mappat bemasolom es ujrainditas, aztan oke?
Vagy valami progit kell leszednem hozza, hogy vissza tudjam allitani?Nah neki allok keresgetni addig ha valaki tud valamit azt kerem ne tartsa magaban!
-
legenda
válasz r.zozoka #19179 üzenetére
szükség lesz a telcsid imei azonosítójára, majd írd be; *#272*imei# (az imei helyére természetesen a 15 karakterből álló imei azonosító kell!) és nézd meg, hogy milyen product code azonosítókat enged kiválasztani?!?! ha megfelelő rom/csc van felhúzva, és/vagy a meghajtón megtalálható minden szükséges állomány, akkor másolgatás, a rom cseréje...stb nélkül is visszaállítható a megfelelő product code!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lalaboy
őstag
válasz pitimany #19173 üzenetére
Vannak bajok a "fozott" FROYO ROM-okkal, de en legalabbis nagyon jol elvagyok veluk!
Mindig akad valami problema, amit megkell oldani! Rosszabb, mint a tuningolt PC-m.... Ha meresz vagy, akkor feltehetsz kituno BETA Froyo ROM-okat, ha nem, akkor kikell varni......
De ha turelmetlen vagy, akkor a KIES-t jobb elfelejteni! (Mielott valamelyik kedves forumtars szova tenne, nekem a telcsimen nem is mukodik, ill. nem is mukodott a
KIES! A kedves szolgaltatom az Odin-ra kenyszeritett!!! ) -
Lalaboy
őstag
Szegyen, nemszegyen, hogy a nyavajaba kell ezt beutni???: ##GPSCLRX#
Az istennek nemakar nekem ekezetet adni hivaskor..... -
Lalaboy
őstag
Boldog Karacsonyt es Boldog Uj Evet kivanok Lui
[ Szerkesztve ]
-
-
Bluegene
addikt
válasz tariattila #19157 üzenetére
okostelefonokat ami zeneileg szoba johet javareszt vegigjartam
desirem is volt
en kulon mp3-at nem fogok cipelni mert esetleg kicsivel jobb
de az sgs-nel azert mar nehez es koltseges is lenne jobb mp3-at beszerezninekem is kellemes meglepetés volt az SGS hangmminősége, jobban szól mint az mp3 lejátszóm, kicsit mintha tisztább lenneigaz már vagy 5 éves
1. az a kérdésem az SGS-nél hol tudom a hangszínt szbaályozni? bár így alapban is jó...
2. illetve melyik zenelejátszó progit használod? én a winampot
3. iphone-hoz képest az sgs lejátszója szted egyenértékű? mert sztem nagyon jó az sgs-éSiemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
Ebben a hónapban elméletileg(jün ki a froyo), gyakorlatilag senki sem tudja
Novemberben is ugyanez volt a duma
én sztem mégvárom ezt a KIES-el frissítést, bár gondolom nem ártana unrootolnom a ryanza laggfix-et előtte bizti ami bizti
én mondjuk elvagyok a 2.1+laggfix-el, elég gyors nekem, az hogy a gps nem tökéletes egyelőre nekem nem gond, illetve hogy nincs rendes flash, kibírom
majd a hivatalos frissítés+laggfix lesz nekem
Tényleg angol nyelvű Froyo már elérhető? Kies-en keresztül?
(#19177) Skynet258 : mit akartál mondani erről? jobb az SGS mint az X10?
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
muveszur
addikt
-
Bluegene
addikt
válasz muveszur #19192 üzenetére
na igen de én nem tudom felrakni ODinnal, félek hogy netről leszedett ilyen olyan cuccok elbasszák
mondjuk nem vagyok teljesen suta ehhez, a Samsung montémat már frissítettem firmware-t, de még egyszer nem akarok annyit utánaolvasni, mert ezt mással kell frissíteni
Nem értem, miért várjátok megváltásként a Froyot, hogí az majd jó lesz. ez rám nem vonatkozik, gondolom 1-2 apróságban jó lesz(GPS, Flash), picit gyorsabb lesz alapból(kevesebbszer akad, gyorsabb boot) és kb ennyi
ugyanúgy fog lényegében kinézni mint a mostani, zaért se érdekelnek a főzött romok, kijön az eredeti oszt egy gombnyomással kiesből rátolom és kész
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
pitimany
tag
válasz makaveli666 #19174 üzenetére
Makaveli 666, Mflex, Lalaboy!
Köszönöm a "bíztató" válaszokat! Legalább van mire várni a Karácsony mellett!
Bár én utálok várni,de a várakozásnak is meg van szépsége.
Első kocsimat 1990-ben vettem, MERKUR-on - ha valaki nem tudná a korabeli Magyarország egyetlen gépjármű kereskedése - keresztül és 1 (EGY) évet vártam a trabant limusine 601 tipusu gépkocsira átvételére, amely pillanat azóta sem megismételhető boldogsággal töltött el, holott azóta már vettem jó néhány autót szalonból 1 hét ügyintézéssel.Más: Programokat csak a telefonnal lehet letölteni az android marketről ( wifi, mobil internet), vagy pc-n keresztül is, mert utóbbi nekem nem sikerült? És az appbrain-ről?
Utolsó: Melyik navigációs programot ajálnjáltok, az Igo-n kívül, mert az a fiam SGS-én szaggat?
-
-
muveszur
addikt
válasz Bluegene #19197 üzenetére
Bocs, de ez engem nagyon zavar, ki kell engednem magamból...
Ezek továbbra sem tákolt verziók, hanem pont ugyanazok a verziók, amik Európa más részén a Kies segítségével elérhető!!!
Nem akarok ezzel senkit se megsérteni, úgyhogy részemről nagy a békemás kérdést tennék még fel: A JPC, mint egy béta Froyo, mindenesetben elállította az IMEI számot?
-
Maffia91
aktív tag
Srácok, iszonyú nagy problémám van! Este 6 körül még tudtam telefonálni, és most h akarnám hívni a bnőm egyszerűen nem kapcsolja a hívást! Tuti hogy van térerő, mert utcáról telefonálok!
Fent egy kék kör van áthúzva, majd lehúzom fentről a kis ablakot és mutatja is a hálózatot, de azt írja h nincs szolgáltatás!
Haverom telójáról pedig simán megy!
1 hetes a készülék és semmit nem csináltam vele progi letöltésen kívül!Légyszi segítsetek!!!! Máris szervíz lenne?
Köszi
Ui.: Annyiban változott a helyzett, hogy most megint tok telefonálni, de van amikor egyszerüen elmegy a térerőm és semmi!
Olyan probléma ez, mint az Iphone 4-nél?Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Bluegene
addikt
válasz Maffia91 #19199 üzenetére
mobil internetes csomagot rendeltél hozzá?
arra gondolok hogy a telóddal letöltöttél pár megát ami uigye horror áron van ha nincs mobilneted (1300Ft/Mb) és csináltál egy jó magas számlát és most a szolgáltató korlátoz
menj be és érdeklődj a szerződéseddel, mert az is lehet nem aktiválták a mobilneted
vagy ha tényleg telóhiba, akkor gari
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest