Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 fél év után
Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
olyan hiváskezelő programot keresnék amit ugy be tudok állítani, hogy ha valaki hív akkor az a képernyőn ne jeljen meg csak ha belépek pl a képernyőzár feloldása után .Amolyan incognito félét.
-
replika
tag
Nem tud valaki tippet adni, miért lehet üres az /efs mappám? Szeretném lementeni ...
cya
-
tariattila
veterán
válasz Ap3x89 #19903 üzenetére
csókoltatom a telenor technikai supportnál dolgozóit
egy óra alatt nem jöttek rá, hogy miért nem nyit meg bizonyos oldalakat a böngésző...
már a weboldal fejlesztőire próbálták kenni... ők is próbálták megnyitni, nem tudták majd ennyiben maradtunk...később jöttem rá fórumozással, hogy az okos telenor a telefonba csak az mms és wap APN-t rakta be... a net nevűt nem... beállitottam és egyből ment az az oldal (pfc)
ennyit a telenorról
-
Ap3x89
aktív tag
válasz tariattila #19910 üzenetére
azért ezzel speciel nem kell leírni az egész telenort nem egy ember dolgozik benne pont kifogtad.az apn hez meg csak simán net et kell beírni és kész.
ha legközelebb valami baj van akkor szólj nekem azt intézkedem
[ Szerkesztve ]
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
Padam
aktív tag
Hali!
Jelenleg BUJP5/BUJP8 es YA OK 1.4 van a telon.
Felkeltette az erdeklodesemet a ZSJPE, viszont a kerdesem az lenne, hogy Odinnal fel tudom ugy rakni, hogy ne vesszen el semmi adat meg progi?
Csak siman talozzam be a PHONE-hoz aztan GO? -
bicsigabi
tag
válasz B.Ricsike #19898 üzenetére
Helló!
Leírnád nekem a menetét a dolognak privátba, úgy hogy vissza is tudjam állítnai ha gond van?
mik kellenek hozzá, elég részletesen kéne mert nem vagyok egy nagy guru még ebben.
régen csak egy s60v3 feltörése volt a "hatalmas feladat" gondolom ez kicsit hosszabb dolog és nehezebb...kösz
-
replika
tag
Megoldottam a super managerrel.
cya
-
Kakumix
senior tag
Nekem vajon mennyit kell majd fizetnem a hónap végén? Nincs beállítva egy apn sem. Egyáltalán hogyan lehet így rajta net? Telenor, 100MB net előfizetés, Sztupy 3.0 és ULK-val.
Legyen szép napod!
-
titán
Miért jó ezt a készüléket internet elérés nélkül használni? Ha pedig valakinek PONT annyi pénze van, hogy ezt vegye meg, akkor jobban jár, háromszorosára lehet növelni a felhasználói élményt, ha vesz egy olcsóbb készüléket, teszemazt ZTE Blade-et, és vesz hozzá normális internet elérést a maradék pénzből.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
e.vid
senior tag
-
arn
félisten
hu itt mennyi erdemes tok van [link]
amugy mar lehet kapni matt hatu akkufedelet, ami ha jol vettem ki a forumbol, gumis boritasu... en egyenlore rendeltem mesht (az anycall felet), aztan ha nem tetszik, akkor megnezem majd azt is. azert nem hatlapot rendeltem, mert ahogy elneztem, a kamera koruli resz er le eloszor az asztalra, igy ugyanugy az kopna meg eloszor.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bossvico
senior tag
azt szeretném megkérdezni, hogy ha a speedmod kernel nem igazán jött be, hogy tudom eltávolítani?
vagy másikat lehet rá odinnal rakni és az felülírja?
a database writes olyan lassan készül el qudrantba, pedig mindent ex4-re rakattam, vagy mégse?
ezt itt nagyon lassan csinálja,az előző egy pillanat alatt végzett. akksi is merülget gyorsabban, szóval lehet ez nem az igazi, ezért szeretném megtudni mi az eltüntetés menete.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
user137
őstag
válasz tariattila #19899 üzenetére
LOL! "Samsung Galaxy S to get FroYo first?" - emlékeztek, valamikor májustól volt ez a mondás...
-
twine
veterán
Sziasztok!
Szeretném kérdezni hogy a K10I kernelben van a root opcio alatt 3 féle....melyiket érdemes választanom? Vagy egyáltalán melyik mit csinál? Ha le tudnátok írni...megpróbálom én magam is eldöntni melyik lenne jó nekem
köszi
Na igen a másik kérdés, pedig hogy tegnap próbálgattam a k9-et is, meg a k10-et, és a legelső root opciot választottam de nem tudom hogyan lehet unroot-olni..... Help pliiiiz[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Valóban....itt aztán lehet válogatni....Viszont mivel már van is tokom, meg nem is használom, ezen az oldalon egy apróságon ragadt meg a szemem..aminek nagyon tudnék örülni:
jack aljzatba kis gumidugó! Hol lehetne ilyet vásárolni bárhol másol? Nagyon keveset használom fülessel a készüléket, és örülnék egy ilyen kis "gumi b@sz"-nak! egész kulturáltan néz ki![ Szerkesztve ]
-
pongee
csendes tag
válasz schawo #19926 üzenetére
nyilván számodra ismeretlen a wifi fogalma. életem 98%át olyan területen töltöm, ahol van ingyen wifi így a netelőfizetés felesleges. (igen 98%: egyetemen területén van, koliban van, buszon hazáig van, otthon van, mcdonaldsban van ) a maradék 2%ban pedig nem vagyok magamnál szóval a net megint nem kell
-
user137
őstag
Galaxyroot.com-on találtam egy default Emelkedő Hangerő updatet, igaz a file neve JP5-tel kezdődik... van valakinek kedve kipróbálni?
-
D@nny
csendes tag
Sziasztok!
Harmadszorra (!) fordult velem elő ma reggel, hogy az ébresztő nem ébresztett és emiatt 1 órát késtem a munkából
Elég nehéz nekem feldolgozni, hogy 2010-ben veszek egy csúcskategóriás telefont, ami egy ilyen alapfunkciót nem képes ellátni
Gyári rom van rajta, nem volt kikapcsolva a teló, nem volt repcsi módban, nem használok taskkillert...
Mentsetek meg és javasoljatok valamit kérlek! -
Vagany
őstag
válasz schawo #19926 üzenetére
Én meg azt nem értem miért jó, hogy mindenki tudja kinek mit kell tennie és mire kell költenie. Szerintem ezt mindenki eldönti maga. Ehhez a készülékhez pl a telenornál 22490 Ft-ért hozzá lehetett jutni (29990-7500 kedvezmény) az én esetemben és ehhez nem is kellett olyan nagy havi előfizetés (6000 ft a családi csomaggal együtt). Netet én sem kötöttem, mert melóban és otthon is van wifi. Szerintem a Blade-t meg ezt ne hasonlítsuk össze, nem lenne tisztességes. Én ilyen árak mellett nem ajánlanám a blade-t senkinek, a netet pedig mindenki el tudja dönteni, hogy van-e rá szüksége vagy nem.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
D@nny
csendes tag
válasz user137 #19940 üzenetére
Minden jól van beállítva, tuti, hogy nem nyomtam le, mert akkor eltűnik a kis ikon felülről. Nem nyomtam szundit sem, mert akkor a ZzZ -s kis óra ikon jelenne meg, de emlékeznék is rá
Ezen kívül itt fórumban is olvastam, hogy sokan küzdenek ezzel a problémával...
de megoldást még nem igen találtam rá... :/
Esetleg rom frissités megoldhatja? -
Xabi78
aktív tag
Kernelcsere van műsoron, az Universal lagfixet cserélném egy YA-OK kernelre.
Az alábbi folyamatot vázoltam föl:
0. SIM kártya ki, SD kártya ki, akku ki-be
1. Recovery -> Lagfixek kikapcsolása -> Reboot
2. Hard reset - *2767*3855#
3. Download mód -> Odin PDAba betallóz a .tar kernel file, futtat -> Reboot
4. Hard reset - *2767*3855#
5. Lagfixek bekapcsolása
6. SIM, SD vissza, használatra kész.
Ez így jó, vagy kell még más is?
Természetesen EFS mentés és Unlock kód van.Üdv!
X.
Cave canem!
-
D@nny
csendes tag
válasz user137 #19943 üzenetére
Igen, JM2 van rajta gyárilag.
Az meg a másik nagy gondom, hogy a KIES-hez sem csatlakozik. Pedig home switch-el visszaállítom TW launchert deafultnak és futtatom is. Kies módban van a teló és elindul a keresés de soha nem ér véget.
Nem tudom, lehet-e az az oka, hogy telepítéskor a win7 kiírta, hogy vmit nem sikerült telepíteni tökéletesen. Próbáltam leszedni a drivert és a kies-t is és újratenni de ismét ugyan ez az üzenet jött -
twine
veterán
Xabi78-hoz hasonló az én kérdésem is...
Fent van a Speedmod k10I ! root-ból a "standard root" bekapcsolva, lagfix "ext4 all" bekapcsolva, és a tweak-ek közül egy kivételével mind bekapcsolva! ..és ami a lényeg, Programok feltelepítve, és "belakva"! Hogyan tudok én speedmod kernelt cserélgetni ezek tükrében úgy hogy ne veszítsem el az adataimat, és ne kelljen ujra mindent feltelepíteni? és természetesen tiszta lappal induljon az uj kernel...gondolom előtte mindent ki kell kapcsolni (tweak, lagfix stb,) de akkor mit kell választanom reboot után? Backup and restore? vagy mit? Mert most programok nélkül amig bekapcsoltam mindent a recovery-ben amit hasznosnak ítéltem könnyen választhattam a backup nélküli factory reset funkciót hogy érvénybe lépjen minden amit kiválasztottam....Most ezt már nem szeretném Hiszen törlök mindent akkor...[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz zorromoto #19947 üzenetére
ha már ajánlgatunk, fizetős marketről Gentle Alarm nagyon baba, én nem is ébresztek azóta a gyári órával.
Mindenesetre a felvetés jogos, egy drága prémium teló tudjon kib@szott csengetni reggel, mert ezt egy 79Ft-os kínai szar is tudja. Nekem a másik ilyen facepalm az az emelkedő hangerő hiánya, ez látszólag a világon csak engem zavar egyedül, de szerencsére van rá FoxyRing, az is pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
Lehet, hogy be van állítva, de én legutóbb a Spica-n állítottam APN-t SGS-en soha. Miután a Sztupy 3.0-át feltettem eltűnt a két beállított apn, amit nem is bántam. Egyszerű lett volna beállítani, de csak kb. 3 hete fizettem elő a 100MB-ra, miután leesett, hogy a 100MB limit elérése után is csak sebességkorlátozás lesz.
Pár éve mikor lemondtam a 5GB-os előfizetésem, elhatároztam, hogy havi 1 ezresnél többet a mobilnet nekem nem ér meg.
Settings -> Wireless and network -> Mobile networks -> Access Point Names -> tök üresuser137: Sokan vagyunk akiknél a gyári óra teljesen megbízhatóan ébreszt minden nap. Ezért én speciel már 10 hónappal ezelőtt is csak mosolyogtam azokon akiknek (akkor még Spicán) nem működött, mert user error
De hogy támogassalak is, nekem is hiányzik az emelkedő csengetési hangerő. Kénytelen voltam a csengőhangom megszerkeszteni, hogy abba már be legyen építve ez a feature. Pár hónapig kerestem, de március környékén meguntam és rászántam azt a 10 percet, ami idő alatt megszerkesztettem a csengőhangot. Program letöltés és telepítés is benne a 10 percben, de ennek ellenére valóban buta hiányosság.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 7
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Android szakmai topik
- MárkaLánc
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPon Computer
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest