- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Tovább gyorsul a chello
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps4gamer
csendes tag
Sziasztok mikor lehet beszerezni a billentyűzetet ?
-
slmSIG
tag
Az MSI termékei, kinézetre szép, de minőségre gyalázat.
- volt tőlük alaplapom, tönkrement egy év után!
- volt tőlük VGA -m, az 2évig bírta, tönkrement...
- két kontrollerem, ... az egyiken kapásból, kibontás után beragadó gombok és néha nem is
érzékeltek ugyanezen gombok, a csere után az új fél év után besz.rt!
Soha többet tőlük, semmi![ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Ha ez tényleg igaz (kiakad a Geiger-Müller számláló a termék sugárzásától) akkor nem kellene ezt jelenteni a fogyasztóvédelemnek?
-
Én is csak a GM számláló miatt néztem a cikkre, de azért, hol lehetne kapni, mármint a GM számlálót, nem ezeket Gé-Mer szutykokat
Eszembe jutott erről a szlovén Mehano (ahogy nézem, már csak modellvasúttal foglalkoznak), ők pl frankó játék fémdetektort gyártottak meg játék írógépet, vezetékes telefont, amik mind működtek. Némelyik rózsaszínre átfestve Barbie felirattal is kapható volt (írógép, telefon).[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kontroller még tetszene is, erre látom wired...
Live-Die-Respawn
-
plömplöm
őstag
"GPU-jának referenciértékkel megegyező, 2610 MHz-es GPU Boost frekvenciája extrém módban 2625 MHz-re kúszik fel"
so much tuning! very wow! extreme!
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
podtibi
senior tag
Alacsony terhelés alatt minden videókártya venti leáll. A kérdés az, hogy milyen fogyasztásnál.
Ezt inkább rád bízom.
-
NandoXXL
senior tag
-
bindike01
aktív tag
Én biztosan be "fogom ha be tudom szerezni" legalábbis az egér és billentyű kombóra tuti hogy be nevezek!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Yutani
nagyúr
xx70-es kártya 285W? Hova tartunk?
#tarcsad
-
-
Fotelman
csendes tag
Msi-z590-a-pro első bekapcsolás után derült ki, hogy az egyik m.2 foglalat hibás...(A vásárlástól kb 2 óra telt el...) Ok, meló halasztva, gyerünk vissza a boltba. 1 hónapig ültek a történeten mire, nagy kegyesen küldtek egy másikat... Ok, mondom a boltban itt szeretném ki próbálni, tegyük padra. Mit ad isten, ennek szintén nem volt jó az egyik sata csatlakozója.... Szóval soha többet MSI, főleg mikor egy olyan support van mögöttük mint itt a magyar balkánon....(egy garanciális cserénél illet volna megnézni mit küldenek ki) Maradt a Gigabyte, kb az elmúlt 25 évben szinte minden gépemben volt tőlük alkatrész, soha egyikkel sem volt gondom, sajnos az msi-az első bizalmamat eljátszotta, soha semmi tőlük.
-
nubreed
veterán
Az a billentyűzet nekem is tetszik, jöhetne.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Érdekes dolog ez, nekem meg a Gigabyte -tal és ASUS -szal vannak rendkívül rossz tapasztalataim, MSI-vel semmi. Ezekből a dolgokból sosem lehet végérvényes következtetéseket levonni, minden gyártónak lehetnek hibás szériái, szerintem az elmúlt x évben ezt minden márkánál láttuk.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Ps4gamer
csendes tag
Magyarországon csak a 4070 Ti lesz kapható.
Nem is értem elnézést kérek de mi a fasznak hirdetik a perifériákat ha nálunk nem is lesz kapható ? Utálom az ilyen marketinget. -
-
A.C.E.
aktív tag
Z790 mpg edge wifi alaplapom kapàsból hibàs volt....a fő m2 ssd slot nem műkóödött, alsóbbak működtek, mikor frissíteni akartam a biost a 4700 k processzorhoz az msi centerben akkor lefagyott az újraindítàskor ès ennyi volt. Próbàltam processzor nèlküli usb frissítèssel de úgy sem...Asus rog strix lett helyette, azzal semmi problèma.
F.P.S. FOREVER!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- PH!otóstalálkozó és megbeszélő topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest