Hirdetés
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 fél év után
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Vagany
őstag
Beállítások - Dátum és idő - Automatikus
Véletlenül nincs bejelölve? Mert engem tréfált már meg a Telenor által küldött "Pontos idő". Hálisten nem reggel volt és azóta nem is használom ezt a funkciót. De az ébresztés megy rendben.Kakumix:
Nekem se volt gondom, Spican se.
Ha már csengőhang, engem az zavar, hogy az első két sec-et olyan halkan kezdi el mintha nem is lenne ott .[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Kakumix #19950 üzenetére
hát igy van! sok az user hiba/hiányosság!
anno nekem a t-mobilban mondták, hogy kivonták a spicát, mert sok volt a hiba vele! erre én milyen hibái voltak ha már szabad megkérdeznem?
amiket felsorolt olyan hbák voltak amit kisforumozással (nem is az lenne rá a jó szó hogy megoldható) normálissan használható lenne!
ez a rendszer már nem a 4éves öcsikémnek lett kitalálva.. itt úgy látom, ha az ember nem foglalkozik a telefonjával, akkor egy idő után szinte használhatatlan lesz! ( nem a firm frissítésre gondoltam)ébresztő: nekem is megbizható! engem kicsit zavar benne hogy külön be kell(!) állítani hogy melyik napra ébresszen, a régieknél ha nem állítottam napot akkor ébresztett amikor elérte azt az idő pontot, és e igy volt jó! (tehát még egy hiba lehetőség amit az user elronthat a beállításnál!)
csengőhang: feljebb linkeltek erre is megoldást, de azért tényleg gáz, hogy egy ilyen értékű telefonból kihagyták ezt persze van market és van más is,de akkor is...én úgy látom (bár én nagyon elégedett vagyok a kütyümmel) a samsung ezt is éppen ugyanúgy összecsapta csak, mint a spicát anno SZOMORÚ nem egy árkategória, bár atól, hogy valami olcso, attól még lehetne jó, pláne ha valami a drága kategórát veri szépen......
[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
Van valami jó kis progi arra, hogy samba-n meg lehessen osztani az SGS -en lévő dolgokat?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
r.zozoka
aktív tag
valaki megtudná mondani hogy tudok sd kártyát egybe particionálni a telefonnal?
még régen a spicánál app2sd miatt csináltam a memória kártyára egy ext particiot ami most jutott eszembe hogy még mindig ott van és feleslegessen foglalja a helyet!
szóval ötlet arra hogy újra a teljes kapacitását tudjam használni?
(azért a telefonnal mert a windows nem lát ext formátumot, ez linuxos dolog ) -
Kakumix
senior tag
válasz r.zozoka #19952 üzenetére
Igen, az ébresztőnél tényleg gáz, hogy nincs olyan funkció, hogy csak a legközelebbi beállított időpontban ébresszen, ill. van, de be kell állítani a hét napját is. Ez sxerintem valódi hiba az ébresztőórában- nem ilyennek tervezték csak bugos lett a megvalósítása.
Legyen szép napod!
-
Zin
őstag
a Galaxy S a fogadott,tarcsazott hivasokat egymas ala teszi ahányszor volt?
Szoval ha 6 nemfogadottam van akkor az 6xor jelenik meg 6 kulonbozo idopontban ugyan attol a személytől?
Erre lennék kivancsi!üdv░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
G@ß!
őstag
Ezt kapta az egyik arc a pda fórumon:
"Tisztelt xxxx!Az Android 2.2-es operációs rendszer valóban év végéig várható. A frissitést illetöen a Samsung hivatalos álláspontja egyelöre az, hogy csak a szervizben elvégzett frissitések elfogadhatók.Amennyiben a 2.2-es Android megjelenik, a Kiesesen keresztül a frissités nem lesz elérhetö Magyarországon, tehát ez nem okozhat semmi féle kárt a telefon müködésében vagy rendszerében. Hivatalos információval nem rendelkezünk, hogy mikor lesznek a Samsung telefonok frissithetök a Kies segitségével
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
xxxx
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"Fákk!
-
cimp
senior tag
válasz Vagany #19955 üzenetére
Köszi de nekem valami samba-s megoldás lenne praktikusabb. Az otthoni gépek egyből látnák, ha felveszek valamit azt médiaplayerrel közvetlenül meg lehetne nézni.....
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
user137
őstag
urak, mi volt a neve annak az Appnak, ami a csengőhangokat és a rendszerhangokat linkelte össze a zenekönyvtárakkal? kerestem, de nem lelem..... köszi!
-
user137
őstag
ugyanitt: ha esetleg talált valaki egy jópofa Calendar Notifiert (ami nem "A" calendar notifier), ami fullscreenben képes nyüsszögni, azt megköszönném. Olyasmit keresek, mint a gyári órában a visszaszámláló, amikor lejár, akkor fullscreenben az arcomba tolhatna 2 gombot, hogy Dismiss vagy Snooze....
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Kakumix #19957 üzenetére
köszi a választ, de egyik sem nyert
a kártyát még a spicával particionáltam 2felé, az meg már nincs meg
a windows, mint írtam, nem látja az ext kiterjesztést -> ezért esélytelenmilyen szomorú hangulatú lett a hsz-em
user137:
ringdroid ! talán jól írtam a nevét
a másikr nem tudok sajnos -
seven7
aktív tag
na akkor már válaszolok, ha senkinek nincs kedve.
kernelt simán tudsz cserélni belakott telefonon, semmi baja nem lesz... akár naponta 20x is lecserélheted cwm-ben.
ha sima ext4-es lagfix-ed van, akkor még azt sem kell kikapcsolnod, én még a tweakeket se kapcsoltam, csak miután felment a rendszer, akkor azért újra ki-be kapcsoltam őket a biztonság kedvéért.tehát cwm-ből felrakod és kész, mindened megmarad.
ha lagfixet választassz akkor backup and restore, ami kb annyi h lementi az adatokat, átalakítja a fájlrendszert és visszamásolja rá. -
Kakumix
senior tag
válasz r.zozoka #19967 üzenetére
A windows-t próbáltad vagy csak véleményezed?
Formázni nem tudod, de szerintem partícionálni igen.
Computer->Management->Storage->Disk Management itt szerintem látnod kell, bár valószínűleg azt mondja rá ismeretlen típusú vagy esetleg nem partícionált terület és itt jobb gombbal tudod törölni a partíciókat majd újra létrehozni- ezt talán már az SGS is megcsinálja.Persze ez csak homályos emlék régről amikor még bíztam a linux fejlődésében desktop-ra és nem csak VM-be telepítettem őket.
Jadro: Nem csak hogy nem írok ennyit, de ha kapok azt is törlöm max. 1 héttel az érkezése után. Jelenleg is 1 SMS van a telefonban, amit pár perce kaptam.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
debrejo
senior tag
Nekem az ébresztő amióta csak beállítottam működik, pedig az idő is automatikusan állítódik a szolgáltatóhoz (ez sem okozott eddig problémát). Azt viszont én is hibának érzem a Samu részéről, hogy GYÁRILAG nincs benne a folyamatosan erősödő hangjelzés feature . 2 mp-ig totál halk, aztán meg full hangerőn tutul (nem az amcsimotoros, bár az is mindig full hangerőn adja elő )
Meg az milyen már, hogy Kiesen keresztül nem lehet frissíteni 2.2-re? (majd ha lesz) Leadom a telót, felküldik Pestre, 2 hét mire visszakapom. Szopás a köbön. (már ha ez nem megint valami urban legend).[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
SZia!
az sms beállításoknál lehet beállítani, h hány sms után kezdje törölni, nálam ez 1000 darabra van beállítva. (nem vagyok biztos benne, de talán a küldő személyére is be lehet állítani, h kitől hány sms után kezdje a régieket törölni)
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
korpicschess
veterán
Hali!
Valami új Sztyupiról van hír? Néha totál idióta ezzel a Doc ROM-mal (256-os speedmod kernellel), ma például iszonyatos mértékben merült.. van, hogy tök jól bírja, de ez idegesít.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ronnni5000
tag
melyik sorrendben a leglyobb kerne???????l>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Hardcore SpeedMod Froyo Link
Sztupy .3 kernel Link
Raspdeep OC kernel Link
Zenkinz OC kernel (YA-OK) Link[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
ne mar... ezt komolyan nem hiszem el. es a samsungnak mas orszagokban miert van mas hivatalos allaspontja?
melyik romok a legjobbak? nincs errol vmi osszevetes? nekem vmi minel egyszerubb, es letisztultabb kellene - ha majd pluszprogramokat akarok ra, akkor rakok.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
muveszur
addikt
válasz ronnni5000 #19982 üzenetére
Pédául ha XDA-n megnézed a topicok nevét, láthatod, mikor voltak frissítések...
Speedmod szinte naponta frissül
Sztupy 0.3 a legrégebbi
Nem ismerem...
Nem rég frissült a YA-OK... -
Jadro
veterán
válasz korpicschess #19980 üzenetére
Tedd fel ezt az ingyenes progit! Ez kiteszi az ikonját a taskbarra. Bekapcsolható hogy százalékban is mutassa a proci terhelését. Ezen hamar látszik ha valami beragad, vagy nagyon eszi a gépet. Emellé még mehet esetleg a SystemPanel Ez tud monitorozni és visszamenőleg láthatod hogy mikor mennyire pörgött a gép. A nagy merülés legtöbbször annak tudható be hogy kerreg a proci ezerrel.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
mars622
tag
Sziasztok
Létezik a Galaxy-ra valami olyan program, amivel a főmenüben lévő programokat mappákba rendezhetném? Alap esetben még nem zavaró, de több 10 feltelepített programnál már szép kis kavalkád lehet
-
ronnni5000
tag
köszi de azért ha valaki tudja és ért hozzá irja már le sorrendeben a 4 kernelt hogy melyikek a legjobbak sorrendben ( yaok , hardcore ,raspdeep, sztyupi) köszii elöre is..ja és hogy mik a nagyobb klülömbségek közöttük...mindengyikre lehet pl ex4 lagfixet meg tweakeket alkalmazni megy ilyenek??
-
muveszur
addikt
válasz ronnni5000 #19987 üzenetére
Félreértettem a kérdésedet... A legújabbat olvastzam legjobb helyet...talán ha normálisan írnál, meg használnád a Válasz gombot.
Én a Speedmod kerneleket kedvelem legjobban, itt van rengeteg tweak, megtalálható az összes lagfix...Nálam hatalmas gyorsulást hozott...
A Ya-OK kernelek tartalmaznak OC-t is, így a CPU 1,2 GHz-en jár...
Sztupy 0.3 volt az "ős", gyakorlatilag ebből indult a nagy kernelezés...mars622:
Létezik a Galaxy-ra valami olyan program, amivel a főmenüben lévő programokat mappákba rendezhetném?
Folder Organiserkorpicschess:
2.2 alatt nem ajánlok semmiféle taskkillert használni...Többet árt, mint használ a rendszernek![ Szerkesztve ]
-
zs0ti
csendes tag
1 hülye kérdés:
A task killer és task cleaner között van különbség? -
r.zozoka
aktív tag
válasz ronnni5000 #19987 üzenetére
Andro-id.info
Talan a masodik oldalaon mar meg is talalod azzal a cimmel hogy hasznalj tunning kernelt!
Jah itt van jelemezne es valamilyen szinten felsorolva -
ronnni5000
tag
1 mit jelent az hogy az yaok tartalmaz oc-t id? mia z az oc??
2 és hogyhogy nem ajánlatos takkilert használni-?? akkor hogy zárodnak be a prog?? nekem a legujjab docos rom vol fent és elejétöl kezdve a task managert használom..ha adsz egy jo ,valos indokot miért nem érdemes használni akkor megigérem hogy kitörlöm én is....
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz korpicschess #19988 üzenetére
NE használj semilyen Taskkillert NEM kell
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #19988 üzenetére
a froyo után nem sokkal leszoktam az advanced task killerről!
anomáliák jelentkeztek (2.1-en jó volt de itt nem) bezártam az appot és kevesebb lett a ram LOL
program manager és kész... a többit majd ő intézi... szépen bezár mindent ami tényleg nem kell neki
folyamatosan van szabad ram nem úgy mint 2.1-en(vagy ezt még nem vetted észre?)
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz ronnni5000 #19992 üzenetére
Használd pár napig az nélkül (mindig a VISSZA gombal lépj ki) és rájössz
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
zs0ti
csendes tag
Doc Romjában van százalékos akku kijelzés?
Régebben próbáltam akkor még nem volt! -
tariattila
veterán
válasz ronnni5000 #19992 üzenetére
oc=over clock (1,2 vagy 1,4 stb..MHz)
zs0lti: nincs benne... viszont az Anzo témát ha ráflasheled kicserélődik a telefonod
[ Szerkesztve ]
-
zs0ti
csendes tag
válasz tariattila #19997 üzenetére
Köszönöm!
Akkor lehet teszek majd egy próbát ha már ennyire dícséritek! -
korpicschess
veterán
Oké akkor leszedem, meglátjuk milyen lesz
Anzo téma érdemes? A mostani témámra ha ráhúzom, akkor ez törlődik? cwm-ből kell feltenni?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
CHIPman
nagyúr
Legyen az inkább GHz.
20k[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Opel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen TV-t vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.