Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave Crank

    senior tag

    válasz Hunfiu12 #8799 üzenetére

    Szia,
    Üvegből tudom ajánlani a WhitStone Dome Glasst, húzós az ára, 2db-os szett, amiben minden sallan megvan a profi, biztonságos és sikeres felhelyezéshez 22.000Ft kb, ez UV ragasztós üveg.
    Vagy ami még szerintem jó, az a lézergéppel vágótt hydrogel fóliák, nekem ami legjobban bevált, az egy kecskeméti konzolos boltban lévő volt.
    Alternatíva még a spigen hydrogél, vagy a gyári samsung fólia.
    Ami szerintem kerülendő, még S22U-ra rakattam, azaz MM clearplex fólia, baja, hogy túl merev és felhajlík vissza síkba a lekerekített éleken.
    Tokot nem tudom, átlátszót még soha egy telefonon sem használtam, nekem azok nem jönnek be, én fekete gyári bőr tokot használok, próbáltam gyári szilikont, amit fogni jó, de a szilikon annyira tapadós, hogy zsebbe elrakni, és kivenni kényelmetlen mert a zseb belsejéhez nagyon tapad.
    Spigen szilikon tokok még jók.
    Lencséket én is féltettem, de az S22U-t fél évig használtam ugyanilyen gyári bőr tokkal, mindenféle védelem nélkül, semmi karc nem volt rajta, már most az S23U-t is megjelenés óta ezzel a tokkal használom, és szintén semmi, egy hangyányit a lencse síkjától kintebb van a tok, bár az is igaz, hogy 90%-ban válltáskában van a teló, meg vigyázok is rá. :R

    Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!

Új hozzászólás Aktív témák