- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Kösz! Jó hogy szóltál!
(#19097) killerjohn: A Cris é Cogni romok nagyon hasonlóak egymáshoz sebességben, megbízhatóságban és akkuhasználatban is, de amit észrevettem, h nálam Cris egy cseppet többet evett. Egyenlőre KH3 Cris akku fogyasztásról nem tudok mit mondani, egyenlőre még az alapsávom is KG6, kb még egy percig
-
-
Sógi
addikt
Köszi
Már alig várom, h lejöjjön a hálótól...
Nem bírtam ki, rendeltem egy ilyen SGP NEO HYBRID SILVER CASE-t
Elég minőségi cuccnak tűnik és jól néz ki sztem + az SGP fóliák is jók.. -
gorog67
aktív tag
"Nemtudom ki vette észre vagy sem, de nálam a flash ellenőrzésénél kivan pipálva a frissítési ellenőrzés a Marketben. Nem tudom hogy fogyasztási szemszögből van-e ennek jelentősége, mindenesetre én kikapcsoltam, így a Market sem eszik processt ez miatt."
Ez a beállítás hol van? Nekem nem sikerült fellelnem. Ez csak a Criskelo V12 ROM-ban elérhető?
-
Sógi
addikt
Nem emlékszem, de valaki írt 1-2 dolgot...pár napja...Bár én nem találkoztam ilyennel, hiszen most is kg6-ot használok
Meg aztán amúgy is csak viccnek szántam
Azt szeretem, h nem tudni mi változik egy frissítésnél(#18645) DjBlero: jaj, tényleg, nincs még root, biztos jó hozzá a kg6-os
(#18647) richie900812 :
-
ERPY
őstag
Na megvan az 1-órás nyugalmi állapotban levő teszteredmény. Sajnos volt benne egy 3 perces telefonálás, mert haver hívott. Na szal 1 óra alatt a ma délelőtti leírásomban szereplő beállítások mellett gps, wifi, mobilnet, skype, viber, stb. evett 1.5%-ot. Azért nem kettőt írok, mert 61%-ról esett 60-ra, de nyomkodtam 2 percet, és még mindig 60%-on van.
-
DeathAdder
veterán
Köszönjük,hogy megosztottad a tapasztalataidat ezúttal is
Énis kiszoktam takarítani, amit értek hogy mi, mert feléről halvány ibolyám nincsen ,ezért azokhoz nemnagyon merek nyúlni
A feszültség emelést még nem manipuláltam, de lehet teszek egy próbát.
SetCPU-t használok, de ott nem látok mv állítási lehetőségeket
Melyik programot használod ehhez?Nekem 1GHz-n megy már pár napja, sehol sem éreztem eddig lassulást még a legdurvább játékoknál sem
-
F-ECT$
titán
-
Sógi
addikt
Nagyon jó rom a Criskelo, csak ajánlani tudom, egy hétig használtam, de most visszatértem cognira, szépen teszi a dolgát, és amit ma javított azzal én is szembetalálkoztam előtte, bottloop volt szűz rendszerre való telepítésnél, de egyszerűen megoldottam 1.4-re tettem fel és minden jó lett, kíváncsi vagyok az új kernelre fogyasztás szinten
(#18549) hdman: Csak szimplán szabin vagyok srác
Ettől még nem megy jól
(#18547) R2D20208: Ez a téma már több hete, de lehet hónapja coming soon-ba van
(#18546) HXY: Meg is rendeltem ezt a memkarit, kíváncsi leszek hány hetet/hónapot kell rá várni
-
R2D20208
addikt
Látom megint jóindulatodat, köszönöm. 3 ember használja már a romot, ma tettük fel együtt... Geciségből segitettem, és holnap is 2 nek abból fogok
(#18474) 72mviktor : De látom vannak normálisan gondolkodó emberek is...Tényleg nem láttam a kérdésed nehari. Priviben 3 nak is küldtem egyből mindent..Viktor, a letöltést én küldtem sóginak, én fórumtag vagyok ott
-
F-ECT$
titán
Nem ez volt a koncepció, és gondolom elég mélyen bele kellene túrni az egészbe, hogy ezt átírják. Másrészt meg lehet, hogy Neked ez az igényed, de amikor elkezdték felvenni a versenyt a többi OS-sel, akkor gondolom inkább az számított, hogy minden pikk-pakk elinduljon, és nem az, hogy 20%-kal tovább bírja az akksi.
-
Flashhh
tag
Ez engem is érdekelne, mert kenytelen voltam fagyasztani mert hiaba volt kikapcsolva minden ugyanugy futkosott a hatterben. Sot betterbatterystat ban a wakelock nal folyamatosan ottvolt hogy cella alapjan probalna megtalalni engem a telefon hogyha szuksege van vlmeik appnak ra akkor tudja mutatni, ez olyan cpu idot generalt h 30-40% ot irt hasznalatnak idoben. Aztan veletlen rajottem hogy a beallitasokban, Hely es biztonsag menuben az elso "vezetek nelkuli halozat" pipat kiveszem akkor ugy nez ki h nem keresgel mar. ( Hogy oszinte legyek csak tegnap olvastam vegig a szoveget h mi is ez a menupont, eddig azthittem h wifire vonatkozik vlmiert, poor me)
Tehat most nem akar pozicionalni cella alapjan, nem is tartja ebren a telefont, lehet h igy a terkep se jonne fel folyamatosan az akksi statban, de most nincs kedvem kifagyasztani.
Nezd meg te, hatha neked is be van pipalva az ami nekem is be voltMás:
Revolution Rom Kitchenbe van olyan tweak hogy FuguTweaks, ez mire jo? xda s oldalan nem igazan tudtam eligazodni :S -
R2D20208
addikt
Nincs igazad, a sógi sokkal többet segit itt bárkinek, ezzel hogy romokat próbál, és tapasztalatokat ir, mint te azt gondolnád...Igy tovább sógi és köszönjük ! Az, hogy téged ez nem érdekel, sztem máshova tartozik. Tudok neked ajánlani kimondottan szakmai forumot is, ahol romról nincs szó. Nehari, és nem vita veled.
-
Sógi
addikt
Épp ez a "baj", h iszom
és nem tudok ennyi infót megjegyezni és egy óra múlva leírni, ezért írom le aktuálisan amit tapasztalok
Azért kicsit túlzásba estél a percenkénti falsh infókkal....
Ez a telefon nem egy üveg sör, hanem 700
Hidd el én csak segíteni szeretnék azoknak akik custom romot szeretnének használni, legalább nem nekik kell kísérletezni, kockáztatva ezzel járó kellemetlenségeket és időpocsékolást...(#18338) ERPY : 50 romot? Mi van veled ember? Bal lábas vagy?
Azt nem teszed szóvá, ha vki nem ismeri a szerkesztés gombot és ezzel megint lesz + 1000 hsz? -
-
Sógi
addikt
Ez szakmai topic, nem? Úgy gondolom beleférnek a hsz-ek a témázgatásról és rom tapasztalatokról...
Pl. én sem szóltam be, h kit érdekel az ellenállás téma a jigél, vettem egyet és kész...vagy pl. hogy kell stock romot frissíteni, mikor le van írva első hsz-be....és a többi...vagy pl. hogy kell témázgatni az akkut meg ikonokat...sorolhatnám még a sok, számomra érdemtelen témát itt...pffff
Én miért tudom végigolvasni az összes hsz-t? Ami nem érdekel átgörgetem...
A kérdésekre pedig szinte mindenki kapott választ, kivétel, ha nem tudjuk a választ...
Ne sértődj....
De ha ez para akkor majd tilt a moderátor...
Inkább örülnénk, h pörgés van, tegnap még arról volt szó, h hallott a topic(#18332) cundeyy: +1 , nem tudsz mit tenni, így van....Mindenki másra kíváncsi és más-más az érdeklődési köre a telefonnal kapcsolatban, sztem itt mindenki megkapja amit akar..és ez a lényeg
.
-
Laraxior
titán
az a baj hogy ez is a topik része, ill. a telefoné. Hozzátartozik. Van aki kipróbálja, csinálja piszkálja, mert kíváncsi. Engem ez a része nem érdekel, legalábbis ennyire nem. Egyszer cseréltem rajta romot, azóta csak marketes cuccokkal bíbelődök.
Azért segítőkészek az arcok..legalábbis két hete még azok voltak -
dancsuri
veterán
amíg valami igazi téma előkerül, egy kis nosztalgia
-
DeathAdder
veterán
Sikerült megcsinálni. Valamit nagyon elk**tam először, de másodszorra sikerült
A töltés utáni nem jelzés engem nem zavar, úgyis este töltöm mindig, de írd meg nyogodtan ,hogy hogyan kell ,ha nem kommplikált , biztosan hasznát veszik majd egyesek(és én is kíváncsi vagyok
)
Arra esetleg tudnál még választ adni,hogy USB csatlakozáskor, hol találom meg azt a képet? Most ugye ez van fennt alapból.
Batistáé jobban bejött és lecserélném arra, ha megtalálnám.
Tegnap kerestem mint a bolond .de nem akadtam rá -
-
ch003067
addikt
Okés köszi. Remélem ahhoz, majd tudjak játszani a frissítés után, nem fog állandóan hálózatot keresni. Majd meglátjuk...
Az Angry Birds Season-nál, a nyári epizódnál pl csak az első pályát tudtam megcsinálni, utána akármelyikre megyek rá, azt írja, hogy kell neki a wifi... a többi epizódnál meg nem. nem értem.
-
Csakesz87
csendes tag
Köszönöm, azthiszem menni fog
Még csak annyi,hogy amit az előbb linkeltél nem .apk fájl, hanem SystemUI.zip..Ezzel akkor mi a teendő?
Köszi és nemlesz több kérdésemNemtom mi volt ez most....
Ismét leszedtem és most .apk fájlt kaptam -
Csakesz87
csendes tag
Nekem is az aláírásodban szereplő rom és kernel van.
Olvasom a topicot, király hogy mindenről témáztok így énis sokat okulokDe hogyan cserélitek a Notification bar ikonjainak képeit, ha énis felraknám azt a SystemUI.apk-t?
Illetve lehet másra is cserélni az ikonokat? Úgymond testrebaszni?
-
Sógi
addikt
Mert béna vagyok a részletes testreszabáshoz!
Criskelo nagyon bejön + leomar is, most h így fejlesztik...Sky-t is imádom!
Nem cserélgetem már sűrűn a romokat, 1hét criskelo, 1 hét leomar....
Csak úgy poénból, unaloműzésből teszem fel most ezeket a számomra új cuccokat...(#18136) Drbonci: Alarm clockx extreme, szétszabhatod, van emelkedő jelzés is
-
DeathAdder
veterán
Ej bocs megint én ezzel a scrollozós hülyeséggel
Amit linkeltél leszedtem (még nem raktam fel) ,de látom a képen ,hogy másképp fognak az ikonok kinézni ,úgy ahogyan az a képen is látszik!?
Mert egy másik hsz-ben látok egy képet ,de ott ugyanúgy néznek ki hagyományosan a Criskelos ikonok és mind a 7 egymás mellett van
-
DeathAdder
veterán
Criskelo Topic - > Applications that are missing from the system folder (TW4 Unchanged)
Link
System-app-ext-XXKG6.rar (72.89 MB)Ezt tetted fel?
És nem kell scrollozni? Én olvasom a topicot nem láttam hogy lett volna szó erről (vagy csak átfutottam rajta)
-
Sógi
addikt
-
Sógi
addikt
Egyik kedvencem nekem is criskelo és most, h fent van újra, nincs kedvem lecserélni
Az az érdekes, h úgy érzem, kicsit gyorsabb a sky és leomarnal issmooth-abb feeling..
Érdekes, h v11-ben ninph 204-es kernel van...Te lecserélted 205-re?
A témázásnál vannak apróbb hibák, pl. kicseréltem egy betűtípust criskelo oldaláról és a menüben megváltozott a betűk színe is.. -
KaoszTom
aktív tag
Nekem a fogyasztás annyira nem tetszik, de ami nagyobb baj, a melegedés. Átlag 10 fokkal melegebb a teló mint más romoknál, ha simán nyomkodom tehát nem terhelem akkor is felmegy 37-ig. Ma kipróbálom, hogy rátolok egy Nimp 2.0.5-öt, nem tudom, hogy fog-e működni, még csak ismerkedem a témával.
A rom egyébként nekem nagyon bejön, ha nem melegedne, nem is keresgélnék tovább.
-
bizi990
senior tag
Köszi mindenkinek, roaming tiltás meg van, de inkább tiltok mindent.
Külföldi kártya nem játszik, ezért maradnak T-s árak, asszem 1-2000 HUF/nap/50 (vagy 5)MB.
Mivel van wifi így felesleges. A hívás díjak eszméletlenek: 12xFt a fogadás, hívás 320Ft (horvát, nem uniós) és nincs vmi kiegészítő csomag se, amivel olcsóbbá lehetne tenni. -
Laraxior
titán
Én mégsem boldogultam vele. Mivel se android,se ilyen programok,se SGS2 tapasztalaom nem volt. teljesen arra hagyatkoztam amit látok leírva.
Anno ugyanígy csináltam az alaplapi biosflashel. Azt meg tudtam csinálni ezt nem. Mindegy.Motyi: mi a f*szomat lehet elb*szni 8 számbeütésén, utána bemondta az a szar hogy felhasználó OK, jöhet a jelszó. mihelyst beütöttem az első (ami valójában már a 9.) szám volt, már ugatott hogy nem jó...
-
F-ECT$
titán
Nem gond, hogy a rom is visszaáll, feltenni ismét a kg6-ot nem nagy só, viszont a névjegyeim összevonásában több óra munka van. Jó lenne egy alkalmazás, amibe rendesen el lehet menteni őket úgy, hogy ha xy-nak van 3 telefonja, be van állítva az alapértelmezett + 1 email címe + 1 facebook profilja, akkor rom feltevés után ugyanezt az állapotot lássam, és ne 5 db xy legyen a névjegyzékben...
szerk: És persze lementem a mostani állapotot is, így ide is vissza tudok térni ha lesz megoldás a névjegyek áthozására.
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest