- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
Aktív témák
-
Rotate
veterán
most már tényleg beszarok rákötöttem billenytűzetet a telefonra, és kb a PC-s irányítás szerint a billentyűkkel lehet GTA-zni
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #40797 üzenetére
Vagyis 3 ora alap, inkabb 3.5-4 ora ami kijon belole.
-
WaterWave
veterán
R3D, illusiont felraktam, de a bootanimációnál nem megy tovább, csak ismétlődik folyton...
én szúrtam el?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
xnace
őstag
Melyik kernelt érdemes feltenni? Az Illusion-nak förtelmes a memóriakezelése. Van 356 MB szabad RAM, és bezárja a böngészőt.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
crane75
senior tag
válasz N.YCityBoy #40757 üzenetére
Köszi, viszont Milyen óra widgetet használsz?
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
bajusz66
aktív tag
-
SGalaxYS
csendes tag
Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
Érdekelne, hogy milyen feladatkezelő programot érdemes használni, illetve melyik adat mennyiség mérőt töltsek a telóra?
A 837MB RAMbol alapon megy 318MB. Kicsit sokallom...vélemény? -
veterán
válasz ForRedGlory #40789 üzenetére
Letöltöttem, fel is tettem a marketről letöltöttem a titanium prot amit ugye megvásároltam telepítette is a telóra de sehol sem találom
-
ForRedGlory
félisten
válasz N.YCityBoy #40811 üzenetére
Az erdekes, ott kell annak lennie.
-
xnace
őstag
Akinek egy szép, gyors, stabil ROM kell, az ezeket tegye fel:
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
veterán
válasz ForRedGlory #40813 üzenetére
Pedig nincs ott, és most már a névjegyeket sem tudom megnyitni, mert valami hibát ír ki
Ráadásul restore sem működik, hogy visszategyem az elmentett turkbeyt, no file ír ki -
znagy69
őstag
válasz N.YCityBoy #40820 üzenetére
A pro előtt telepítetted a sima TB? Ez is lehet hiba forrás.
-
ForRedGlory
félisten
válasz N.YCityBoy #40820 üzenetére
Valamit jol elrontottal. A rom tokeletes. Hetek ota egy fc sincs...
-
veterán
válasz znagy69 #40824 üzenetére
Most már megvan a titanium csak most meg azt írja, hogyha rámegyek, hogy nézzem meg, hogy rootolva van-e a rom, mert így nem tudom használni, ja és most meg eltünt a superuser ikon is és a CWM-be sem tudok bemenni, hát ez k.rva jó
Ha valamit le akrok tölteni a marketről azt írja nincs elég hely az eszközön![ Szerkesztve ]
-
veterán
Megoldottam a dolgokat, nehéz szülés volt de most már minden oké
-
WaterWave
veterán
én nem tudom felrakni gyerekek... pedig nem első romfelrakásom.. botanimációnál random szerüen elkezd tölteni és ennyi... én nem értem
mindig ismétli önmagát a bootanim
pedig kk5 re rakom• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Caaabi
senior tag
halihó, kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek Megvan a 2 amperes aksim is Most ahogy nézem eljött az ideje egy romcserének is, szívesen kipróbálnám azt az illusiosat amit dicsértek Letolnék előtte egy resetet is, mert már kitudja mik bújnak meg feleslegesen a belső sd.-n... ami kell kimentem és visszarakom majd rá utána + tbp mentést is kimentem hogy majd visszatudjam állítani a dolgaimat vele KL1 modemmel a tuti akkor? Kernelböl ami most van nekem az veri nekem az eddigi összes siyah-t is, de amint láttam van már 2.3 belöle, nekem még a 2.0 van de nagyon tuti azis, de ha megéri cserélni akkor természesen egyúttal aztis fogom A romhoz egy letöltési linket kérhetnék és az új ultimate kernelhez is ?
-
R2D20208
addikt
Azok csak ajànlott beàllítàsok.. Amùgy itt van pda- n is . De nekem ok alapból. Bocsi telorol linkelek : http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4144.0
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
HardRic
addikt
Dejó Checkrom kitchenben az a fullscreenes dialer. Csak nem szabad hagyni google-lel szinkronizálni és jó marad a kép. Sokkal faszább megoldás, mint 3rd party appot használni. Kár, hogy az Android tele van faszsággal ha nem konyít hozzá az ember, hogy megcsinálja magának.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz SGalaxYS #40810 üzenetére
Nem, nem meglepő.
Ami meglepő, ha felteszed a Turkbey-t, és 500 megát fog enni...
Viszont meglepő, ha felteszed ezt az Illusion-t, én tegnap estétől használom és 150-250 mega közt mozog, legtöbbször 200 alattIf you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
SzlobiG
félisten
Boldog karácsonyt a topic lakóknak.
-
Richard!
addikt
Boldog Karácsonyt Minden Kedves Fórumtársnak és Családjuknak!!
kecsetihunor: nekem a turkbey v29,5 200-250 mega között eszik...
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
LGyuri
tag
Sziasztok,
Tegnap jutottam hozzá egy SG2-höz (elvileg gyári független, külföldi készülék). Szuper minden, egy apróságot kivéve:
Nem megy a mobilnet rajta (3G). Az előző telómban (Desire) ugyanezzel a kártyával simán ment.
Próbáltam elég sok, a neten lelhető APN beállítással (Telenoros vagyok), de nem változott semmi. Próbáltam cache és full resetet is, utána sem oldódott meg.
az android verziója 2.3.5, I9100XXKI3, GINGERBREAD.XXKI3 build, 2.6.35.7-I9100XXKI3-CL577579 se.infra@SEP-55 #2 a Kernel, én ezzel kaptam.
Tudtok valami megoldást? Nagyon köszönöm előre is mindenkinek.
És persze békés karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
válasz Rotate #40847 üzenetére
mindjárt beleteszem énis csak előtte romolok egyet még az 1650 essel Már megtaláltam xda-n az illusion 1.0.3 at, letöltöttem most kimentek gépre tbp mentést meg pár mappát, aztán teljes reset után felrakom.. amit még nem tudtam eldönteni hogy KL1 vagy KP1 modemmel legyen e, és milyen kernellel?
Teljes reset után cwm lesz még amiből feltolhatom a romot nem? Mi a kódja ?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest