Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gallmix

    aktív tag

    válasz floratm #47063 üzenetére

    Azért, hogy fejlődjön, hitelezni tudjon. Legyen magyar számlaszám stb. Te sem gondolod, hogy örökké finctech marad, idővel sok helyen lesz leánybankja, csak még nem tart ebben a fázisban.

    "Eddig belépés nélkül is milyen jol teljesit. "
    Legyünk őszinték, sokan utazós kártyának pénzváltásra egyéb használják. Olyant is ismerek aki a bónusz után törölte is az appot. Tehát ha elmúlik az ingyenesség és fizetni kell mert magyar szabályozás is vonatkozik rá akkor egyrészt lesz lemorzsolódás 100%
    Másrészt pedig akár nyerhet is vele, aktív ügyfeleket, már meglévőket elsősorban, de akár újakat is. A bankok félzárkózása ezt a lehetőséget csökkenti tömegek hirtelen átvándorlását nem várnám, átlagban 20 évente váltanak az emberek bankot. Volt akivel beszéltem euróban kap fizetést és "jójó, de nem köszi", maradok a meglévőnél. Így ha a bankok azt mondják, hé öcsi, minek mennél el, nálunk is van ez meg ez meg az. Akkor a tömegek nem is fognak nagyrészt.

    (Lehet ellentmondásos kicsit az 1 millió ügyfél kapcsán, de az igazi tűzpróba az lesz ha belép leánybankként, hogy hányan maradnak.)

    Nekem mint ügyfélnek nem az a fő szempont hogy legyen egy stand valahol.
    Ügyintézés, szempontjából pedig nem lenne hátrányos, inkább előnyős. Most ez (bizalom) és a magyar számlaszám hiánya a legnagyobb hátrány. Ez a Jó oldala a negatív oldala a költség növekedés, pl nem lesz ingyenes kártya, utalás stb.

    A Revolutnak szerintem a legfontosabb a brit banki engedély. A magyar alapításra ígéret egyébként van, de ez nem olcsó mulatság.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák