- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Bankártyát adnék hozzá.....
De kér egy egyszer használatos jelszót a folyamat végén. Azt honnan kellene tudnom?
(sms nem jött, bankomnál nincs ilyen beállítva a kártyához)
-
sixtybi
tag
Nekem sikerült a virtuális visa kártyámat berakni a google pay - be. Korábban nem ment. Érdekes.
-
Flinter
tag
válasz evrynet0 #3893 üzenetére
"magyarországon az összes nagy bank ATM-je díjmentes"
Ezt tapasztalva + sokszor azért a környező országokban is járva ezért is lepődtem meg Boszniában és Albániában alaposan azon, hogy az ATM-ek többsége külön kp felvételi díjat számol* fel a kp felvételért.
(* erről azért a kp felvétel előtt tájékoztat, s ha nem teszik, akkor odébb állhatsz, hátha találsz jobbat.)Mennyire gyakori ez Európában ill. a világban? (Mármint hogy egy ATM extra díjat kér a használatáért.)
-
gzbotii
nagyúr
válasz Flinter #3907 üzenetére
Romániában, ha nem a bank által kibocsájtott kártyát használsz, akkor szinte biztos, hogy van. MC keresője nekem a Raiffeisen és OTP-t mutatta, hogy surcharge free, végül mégis 200Ft volt a díja (27.000Ft/400RON után)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
hedgehog
senior tag
válasz sixtybi #3904 üzenetére
néhány pontosító kérdés: korábban mi volt a hibaüzenet? (nekem ez most: double check your card details stb.)
az in-store paymentet is sikerült bekapcsolni, vagy csak simán látszik a googlepayban a kártya és kész?
(a google payban nekem is ott van, de az in-store payment bekapcsolásánál írja a fentit)-- aka p3d3str1an
-
sixtybi
tag
válasz hedgehog #3912 üzenetére
Konkrétan sikerült az instore paymentet bekapcsolni, tegnap óta csak így fizetek. Nagyon állat.
Nem tudom mi volt a hibaüzenet régebben. Valami olyasmi, hogy cannot be set.
Nekem a revoluton fizika MC és virtuális Visa van.
A MC-t most se tudtam regisztrálni in-store-ra, de gondoltam megpróbálom a másikat is, mert olvastam, hogy volt akinek sikerült. És lám.
De nem tudom mitől lesz sikeres, avagy nem. -
Jozsó
tag
Nálam is az volt, hogy 100k-t akartam pénteken feltölteni, rögtön kiírta, hogy korlátozzák a fiókomat, amég nem adok egy rakás papírt. Elküldtem, ma reggel csipogott a chat (96 óra, de ha a hétvégét leszámolom 48), hogy adjam meg még a kereset igazolásomat három hónapra, meg a bankszámla kivonatomat. Visszaírtam, hogy egy havit már küldtem, bankszámla kivonatról ment screenshot, azon látszik még egy hónap, ez nem elég? Elég volt, mert chat-en nem jött több üzenet, csak pár perc múlva, hogy leszedték a korlátozást.
Pénteken egyébként még az adóbevallásomat is csatoltam, meg pont nálam volt egy NAV-os jövedelem igazolás is. -
vmarci21
tag
válasz brainticket #3883 üzenetére
Még sosem kötöttem Revolutos utasbiztosítást, de azt elméletileg nem a Revolut nyújtja, és nem is velük kell beszélni, ha jól emlékszem arra, amit a bevezetésekor olvastam, egy német biztosító van mögötte, és őket lehet hívni, vagy nekik lehet írni ha van valami. Úgyhogy nem a Revolut ügyfélszolgálat kezeli az utasbiztosításos panaszokat, így az ők ügyfélszolgálata inreleváns a témában.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
vnorbi
aktív tag
Nálam is 96 óra volt, mire a chaten előkerült valaki. Megbeszéltük, hogy küldhetem e-mailben és chaten is a dokumentumokat, ha a dedikált felületen nem sikerült.
Bérpapírt négy hónapra sikerült kapnom, ezért számlakivonatból is négyet küldtem, meg az adóbevallásomat a múlt évről. Mivel egyik dokumentum sem létezik nálam nyomtatott formában, mind nem hitelesített pdf-ben ment:
- Bérpapír a bérszámfejtő programból generált pdf
- Számlakivonatok a banktól letöltött pdf-ek
- Adóbevallás a NAV-tól visszatöltött xkr fájl betöltve ÁNYK-ba, és onnan nyomtatva pdf-be.A feltöltés után egy órával feloldották a korlátozást.
-
hedgehog
senior tag
válasz nutfile #3916 üzenetére
Hát úgy látszik akkor fordult a kocka, múltkor nekem ment és neked nem, most fordítva
Sajna bár naponta rápróbálok, továbbra sem megy a fizikai Visa se.
Mondjuk tudok én is bőven mással fizetni, de a GPay a legjobb és leggyorsabb mind közül, azért erőltetném
-- aka p3d3str1an
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Most hogy itthon is elérhetővé vált a revolut, arra gondoltam hogy nyitnék náluk egy számlát, és a megtakarításomat(pár millió forint) át utalnám oda.
Számláról, a náluk nyitott számlára.
Eslső sorban azért hogy legálisan tudják forintról euróra, és vissza váltani mikor épp mi kedvezőbb. Ilyet csinált itt valaki?
működhet vagy van rá esély hogy zárolnak rögtön?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
törölt tag
Tobb mint 72 oraja van blokkolva az accountom es most ott tartunk, hogy mar a chaten sem valaszolnak. Ez kurva jo.
Amugy facebookon melyik Revolut oldalnak szoktatok irni? Csak mert a "nemzetkozin" nincs messenger opcio
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz #59063552 #3927 üzenetére
https://www.facebook.com/messages/t/revolutapp így próbáld.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dosaa
csendes tag
Van Revolut fizikai MC kártyám és csináltam egy virtulálisat is, hogy tudjam a Garminpay-t használni.
Tökéletesen működik, viszont még 10e Ft-nál sem kért PIN kódot a terminál... másnál is így működik? -
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #3928 üzenetére
Koszi de valami nem oke. Ezt az uzenetet kapom pirossal, miutan leirtam a gondom
"This person isnt available at the moment"
-
vnorbi
aktív tag
válasz Árpi001 #3925 üzenetére
Elég esélyes, hogy új felhasználóként nagyobb összeg befizetésére azonnal korlátozzák a fiókod. Ha a megtakarításodat helyezed el, akkor kérnek számlakivonatot arról a számláról, ahol eddig tartottad a pénzt, és valamilyen egyéb dokumentumot (ez nem kötött), amivel igazolod, hogy a megtakarítás miből jött össze.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #3933 üzenetére
Se telefonrol se laptoprol nem tudok nekik irni
-
hedgehog
senior tag
válasz #59063552 #3935 üzenetére
Próbáld meg a twitter accountjukat, arra is szoktak reagálni: https://twitter.com/RevolutApp
[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
nutfile
aktív tag
válasz szabi__memo #3923 üzenetére
nem.
viszont csak UK (GBP) kártyával megy, EUR-sal nem. de gbp-s kártyát bárki kérhet -
xcsabo
senior tag
Hogy lehet Visa virtuális kártyát hozzaadni? Nekem csak mc-t enged.
-
kosmoo81
tag
sziasztok
nekem is uton a fizikai kartyam, van 3000 ft a szamlamon, probakepp tettem ra 3500at amibol 500at vissza tettem a rendesre, egesz gyorsan mukodik az ide-oda utalas is.
az lenne a kerdesem hogy a forint melle csinalok egy euros fiokot is, ahova osztrak szamlarol fizetnek be penzt (csak banki utalas johet szoba mert a kartyaval nem lehet fizetni sajna) eselyes hogy zarolnak vagy kissebb osszegnel nem valoszinu?
fizetes a kulfoldire megy, viszont minden mast a magyaron intezek, ezt szeretnem kikuszobolni egy revolut kartyaval, nem tudok valaki ilyesmire hasznalja-e esetleg?
-
bg24
csendes újonc
válasz instantwater #3945 üzenetére
Az alap bankkártya nem rendelkezik hagyományos számmal. Rajta van a számla IBAN száma meg egy azonosító. De nincs cvv. Fura. Gondolom a drágább csomagok már jobb kártyát adnak.
-
ServerWorks
aktív tag
Más nevén lévő kártyáról, vagy bankszámlájáról lehet rá utalni/tölteni? Ha jól sejtem csak bankszámláról... ugyanis bankkártyánál nevet nem is kér, alapból azt írja, hogy a saját néven lévő kártya.
-
kosmoo81
tag
válasz instantwater #3945 üzenetére
én voltam figyeletlen, le volt tilta az osztrák visa a netes vásárlásokhoz...
regisztrálni kellett a netbankban, azóta lehet feltölteni, egy megerősitő kódot kér smsben, de működik,és rajt van egyszerre a számlán! tökéletes! -
alex devil
senior tag
Csak az első kártya ingyenes vagy ha lejár kapok szintén ingyen újat?
S23
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest