- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Xiaomi Redmi 3s témában van egy aktívabb topik is.
Összefoglaló kinyitása ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikkor
aktív tag
Köszönöm a válaszodat.
(#538) novger Még egy utolsó kérdés a témában: nekem fontos, hogy milyen egy telefon vételi képessége, mert a házunkban folyamatosan van térerő problémánk, 3G-n és 2G-n is, a Telenor szerint azért, mert cella határon vagyunk. Most egy off L640-et használok, jobb, mint korábban az off Sola, ill. az off 4XHD, de korántsem tökéletes. Azért ennél nem szeretnék rosszabbat. Ja, a másik két szolgáltató sem fakít itt térerőben.
Szóval kiváncsi lennék, a régi és az új telód közül melyik jobb, ha csak kicsit is ilyen szempontból.És ha valakinek volt már off 640, kérem hasonlítsa össze a 3s-sel (csak a vételi képességre fókuszálva).
-
MODERÁTOR
-
hibavissza
veterán
Későn vettem észre, hogy ez a telefon topikja.
A béta rom az béta rom. Ha nem béta, akkor ne hívja bétának.Elég vicces, hogy nincs benne horizontális billentyű sms-nél. Vagy inkább bizarr. Nem értem miért nem lehet azt a 4 sort beleírni. De ez legyen a telefon legnagyobb problémája. Majd letöltök valami normális alkalmazást az sms kezelésre.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Én viszont nem tapasztalok semmi hibát, pedig használok elég sok mindent, legutolsó Global Stable Rom van a telefonomon.
Újraindulások nekem is voltak Global Developer Rom alatt, főleg Chrome böngészés közben, de az se volt vészes, kb 2-3 hónap alatt volt 3-4.
Alkalmazások leállításán mit értesz? Nem tartja a memóriában és újratölti? Ez nálam is igy van, de állítólag erre is van valami megoldás, az alkalmazásokat kell beállítani valahol beállításokban.
Összeségében álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen jó telefont kapok 40k-ért. -
punky10
addikt
Nálam nem volt még random ujraindulás,és semmi szoftveres bizonytalanságot sem tapasztaltam.Volt kb 3 alkalom,amikor a pokolba kívántam,de mindhárom esetben kiderült,hogy én voltam a hunyó...
Legutóbb már ujra akartam telepiteni a szoftvert,mert nem tudtam telefonálni.A hívás létrejött,de a telefonomon nem működött sem a mikrofon ,sem a hangszóró.Lehiggadtam,meggyőztem magam,hogy mégse vágjam földhöz,és rá is jöttem a problémára:vettem egy Mikey-t,feltelepitettem a kezelő-alkalmazását,beállitottam,működött,örültem...Majd péntek ebéd után ujra kellett inditani a telefont,és két óra körül már nem tudtam hívni.Az új alkalmazást ugyanis nem engedta elindulni az ujraindítás után,igy a telefon nem ismerte fel a MiKey-t,hanem azt hitte,headset van bedugva,igy a hivás hangját és a mikrofont átadta a jack-kimenetre.De abban csak egy dugó volt,a végén egy nyomógombbal... A Mikey-t kihúzva egyből "megjavult" a telefon,de visszatettem,és beállitottam,hogy az alkalmazása indulhasson ujra a rendszerrel,és védetté is tettem.Azóta minden OK.
Szokatlan volt eleinte a MIUI,de már kezdek hozzászokni.És külön tetszik,hogy sok olyan beállitás integrálva van,amihez eddig root és külön app kellett.A feleségemnek is tetszik a telefonja,és most az öcsém is ilyet használ,szerinte az eddigi legjobb telefonja...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
spileraaa
senior tag
Amikor legutóbb telefont vettem kinabol akkor nagyjából mar tudtak az itteniek hogy kb 1-2 hónap es elfogy a készlet és utána mar sehol nem lehet újonnan kapni
így gyorsan meg is rendeltem hogy nehogy lemaradjak rólaezert kérdeztem de ha nem tudjatok erre a választ hogy menyi van meg készleten és lesz e olcsóbb akkor lehet azt jelenti hogy meg van bőven és nem lehet tudni mikor fut ki végleg a készlet így értem miért írtad hogy jóstól kérdezzem
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest