- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz FreedomHUN #1450 üzenetére
Rohadt sárgának a "fele" már megvan....MiPay, fizetni már tud, nem kell bankkártya.
Most még csak tippek vannak, ma az en.miui.com-on kint volt a cáfolat azokkal a képekkel kapcsolatban amit pár napja linkelgettünk rárakták a FAKE feliratot.
Én úgy gondolom az eddigi trendek alapján a MiMax meg fogja kapni. De ezek az én gondolataim...
Olvastam már január végét, de június elejét is.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Milestone2 #1452 üzenetére
Mi pay gondolom nfc alapú. Sajna ezt maxban buktuk. Probaltam progit a nexusra feltenni, de nem volt támogatott nfc master-maestro app. referencia telefon.......
De akkor hegesztik a nougátot, mondjuk egy január nem lenne rossz. Kicsit gyorsan kiadták a 6-os utan.
Nexuson toltam a bétákat meg a stockot is , van benne pár újítás user szempontból, de azokat pont a miui nem fogja átvinni.[ Szerkesztve ]
-
jtzk
tag
Képernyő csak a power gombbal kapcsolható KI? Meizu m1 note volt előtte, ott megszoktam, hogy a home gomb hosszabb nyomaásával offolt a képernyő.
Itt van erre valami lehetőség, hogy ne kelljen mindig a gombot nyomni (pl amikor az asztalon van a készülék, ne kelljen "keresgetni")Köszi!
-
zsloti
senior tag
A napidroid.hu már megint ír össze vissza mindent
http://napidroid.hu/xiaomi-mi-max-prime-hivatalos/Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
TpS
őstag
Ablakos smart tok eladó, szürke színű
Van 2 db, az egyik még bontatlan. Jelképes összegért mehet, csak hogy ne kelljen megvárnod a 2-3 hetet, mire megjön az ali-ról, nekem meg csak ott áll, mert nem használom.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Csak úgy tudod megoldani, hogy a WIDGETEK / KAPCSOLÓK között megkeresed a (csak angolul tudom, mert nem magyarul használom) [link] LOCK kapcsolót és kiteszed az asztalra. [link] Ezzel ki tudod váltani a power gombot .
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
TpS
őstag
válasz Milestone2 #1464 üzenetére
A Kapcsolók widget csoportban a Képernyőz. nevű az magyarul.
-
FreedomHUN
senior tag
Kijött a heti rom.
Érdekes az utolsó megjegyzés.
- Our ROMs were approved by official EU distributor ABC Data to not void warranty for devices sold by them! (Of course, officially unlocked BL and no SuperSU installed)
Van hivatalos eu viszonteladó?
-
*Mukeey*
addikt
válasz FreedomHUN #1466 üzenetére
Felraktam reggel,egyenlőre hiba mentes nálam!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Criminal017
őstag
válasz FreedomHUN #1466 üzenetére
Egyelőre csak Lengyelországban van hivatalosan jelen a Xiaomi.
-
TpS
őstag
Be lehet állítani valahol, és ha igen, hol, hogy a mappa automatikusan csukódjon be, ha egy programot indítok belőle? Nem találom.
-
borztej
csendes tag
a tegnapi nappal én is megrendeltem egy pro-t a spemalltól. ma már kaptam is az üzit, hogy feladták.
kíváncsi vagyok mikor ér ide -
Milestone2
nagyúr
Végre van 2 normálisan működő custom is:
Resurrection Remix [csak angulul tud](XDA), CM13 [mutilanguage] (XDA) bár ez utóbbit nem fejleszti tovább a készítője, inkább beállt az előbbi Resurrection fejlesztőcsapatba...ami meg is látszik, mert eddig csak a CM13-ban volt teljesen rendben a 4G/3G/2G kezelés, most már végre a RR-ben is az...
[ Szerkesztve ]
-
borztej
csendes tag
válasz Milestone2 #1472 üzenetére
nekem mindegy, hogy mire nevezték át (főleg, hogy az én esetemben a kettő minden szempontból egy, és ugyanaz) , csak jöjjön meg minél hamarabb épségben
-
-
*Mukeey*
addikt
Váá betörtem a kijelzőm😡😡😡
Honnan lehet rendelni viszonylag gyorsan???iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
őstag
Nem volt védve semmivel se?fóliq, üveg, valami?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz *Mukeey* #1482 üzenetére
Feljebb van a link. Az a leggyorsabb. És a legolcsóbb...
2-3 hét sajna.
YT-on van dissasemly vidi. Nem bonyolult szétkapni, nekem kb 25 perc volt a szét meg az össze.
Ragasztócsíkot kérj mert nekem nem adtak, szerencsére volt itthon.
Részvétem.Ha jön akkor szólj, van 1-2 trükk azt akkor megírom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy látom ebben a topikban kiemelkedően a legmagasabb az egy főre jutó telefontörés. Mi van veletek?!
-
Milestone2
nagyúr
-
Criminal017
őstag
Megérkezett az Aliexpressről rendelt IPAKY tok.
Eredeti, jó cucc. Igaz, még nincs mire feltenni... Az eladó posta által is követhető TN-nel küldi, kínát elhagyva jelenik meg. -
törölt tag
Tessék odafigyelni, irgum-burgum!
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Criminal017 #1487 üzenetére
Nekem is ilyen van rajta. Aranyban
-
xtraktor
csendes tag
válasz FreedomHUN #1490 üzenetére
Az enyém pedig a másik fajta kissé lejjebb a lapon "Same Design Cheaper Price" felirattal.
Kívül belül megegyezik de Ipaky felirat nélkül.
Sötétszürke kerettel és van egy feketére színezett keretű üvegfólia a Prime-on. -
xtraktor
csendes tag
Ezt ismeritek?
[link]Nemrégen még sMiui-nak hívták.
Xiaomi.Eu rom online egészíthető ki néhány tweakkel és appal.
(pl: óra középen, GPS kezdő pozíció, AdBlocker, ...) -
malwy
senior tag
válasz xtraktor #1491 üzenetére
Nekem van mindkettő, mert az olcsóbbnak a középső fekete mintázott része nekem csúszós volt kicsit. Ipaky felirattal ellátott más mintázatú, de csak egy hangyányit tapad jobban
Álmaim tokja valami olyan lenne ami merev hátlapú, hogy ne tudjon meghajolni a telefon, de gumis belül, hogy ütközést valamennyire tompítsa. Ja és körben fedje be mindenhol, ne csak a sarkokat.1. Van már átlátszó rossz minőségű tpu (spemallos) tokom, elég rossz.
2. Van egy ilyen X formájú ebayes, ami óriásivá teszi ezt a telefont. [link]
Érdekes h a sarkai és kemények, azt hittem legalább az gumis.
3. Ipaky másolat arany színben
4. Ipaky szürke színben
5. Volt egy Imak Cowboy Sandstone tokom, fekete színben. Szuperül nézett ki, tényleg sandstone borítás, de a lehető legcsúszósabb fajta. [link]Hatodik tokot meg már nem akarok venni...
-
Milestone2
nagyúr
Rohadék Microsoft már a 6.10.13-as Fastboot ROM-ba is beszivárgott...
Most tértem vissza Resurrection Remix-ről, MIUI China Dev-re,
erre ott "büdösködik" az MS a telefonomon Clean install után..[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Milestone2 #1495 üzenetére
Ms mindenhova beférkőzik.
Mivel a Mimax elött sokáig Lumia 1520-at csapattam, engem nem zavar. Érdekes droidra jól megírák a cuccokat, WP alatt meg lesz@rják. Mivel ott Insider voltam, vicc hogy mi lett a hivatalos kiadás, 1-2 dev sokkal jobb volt mint a végleges. (ezért is váltottam)
-
Milestone2
nagyúr
válasz FreedomHUN #1496 üzenetére
Köztudott hogy Wp10-re megállapodást kötöttek, csak azt nem tudtam, hogy ez azzal jár hogy rám is rámtukmálják a szarjaikat...
[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Milestone2 #1497 üzenetére
Látom nem szereted az office csomagot
-
Milestone2
nagyúr
válasz FreedomHUN #1498 üzenetére
Ott a sárgák sajátja WPS Office. Fastboot ROM-mal eddig is telepedett. Tökéletesen működik. Így meg most telepedett egy olyan ROM, amiben 2 féle office is van. Minek? Mindegy. töröltem, nem foglalja a helyet. Morgok magamban. Miért nem elég a MS-nek, hogy Mi3/Mi4 LTE-re telepíthető a WP10? Azon legyen MS Office...annak a pár hülyének, aki W10-zel használ egy Xiaomit.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Van új ResurrectionRemix build 17-10-2016, frissített kernellel, basebanddal, de ezt még nem tudtam tesztelni (hétfőtől-péntekig a "MIUI-é" a telefonom, majd péntek délután [ha addig nem jön ki újabb build ])
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest