Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Sumptuous #5900 üzenetére
Az utóbbi kár hogy olyan gagyin néz ki, legalábbis nekem nem adja. De a hardver az szuper alatta... amíg el nem melegszik
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rigoberto
őstag
-
laci laci
addikt
válasz rigoberto #5904 üzenetére
Amilyen ritkán használtam az első kamerát a mi9t-n,annyira zavart volna a kamera lyuk.Most meg egy kapszulás telót használok,de ez nem zavar,ha középen lenne,annál inkább.Èn sem értem miért lett vège.ennek a kamera kialakításnak,annyira jó volt.Mi11se lesz jobb,főképp árban,itthon hivatalosan(nem szürke import,de itthon veszed)a pro közel 250-300 lesz.Az azért kemény.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Sumptuous
senior tag
válasz rigoberto #5903 üzenetére
Nekem a poco van, barátnőé a 9T pro. Nem tudom hogy érted, hogy "nem lett jobb" Nem hatalmas a különbség, de amit a mi 9t tud, azt szerintem a poco is. Vagy valamiről nem tudok? Persze váltani nem feltétlenül éri meg..
Szerencsére én pont akkor vettem, amikor alig volt drágább 120-nál vadi újként.
Asus nekem sem kéne..
-
laci laci
addikt
válasz rigoberto #5906 üzenetére
Olcsóbb a lyukas kijelző,mint ami nem.Mint a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó.Az indulási ár pedig úgy is a fanok miatt van,ők megveszik,utána meg akinek muszáj váltani.Anno én is egyből cseréltem,mikor ki jött az új,de most már nem.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz rigoberto #5898 üzenetére
Egyébként a Redmi így magyarázza azt, hogy miért kerülik a felugró kamerás megoldást mostanában: [link]
Az említett problémák visszavezethetőek arra, hogy sok helyet foglal a telefon belsejében a mechanika. Ez mondjuk op7 pro, de kb így néz ki nálunk is:
Mostanában meg ugyebár ilyen nélkül is egyre nagyobbak/vastagabbak a telefonok, egyszerűen egyre nagyobbak a kamerák, akku, s865 mellé még külön 5G modul, stb...
Ennek ellenére persze ott a Poco F2 Pro, létező példa arra, hogy ha akarják, meg lehet oldani. Csak gondolom nagyobb kihívás.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
laci laci
addikt
válasz rigoberto #5911 üzenetére
Most olvastam egy cikket,hogy a ZTE Axon 20 előlapi kamera minősége,hagy némi kívánnivalót.Nemnvèletlen,hogy még nincs forgalomba más gyártónál.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz rigoberto #5911 üzenetére
Persze, ez lenne a végső cél. De tavaly/idén még nem jöttek ilyenek, felugró kamerás viszont lehetett volna.
Amúgy a Mi11 Pro/Ultra csúcsváltozatról azt pletykálják, képernyő alatti lesz benne. Kíváncsi vagyok, milyen lesz minőségre, a ZTE megoldása tényleg nem tökéletes, ahogy Laci is írja. Itt például van vele készült kép: [link]
De persze 1-2 generáció és jobb lesz ez is.
Na meg a cool-faktora szerintem magasabb a pop-upnak, de ez szubjektív.---
Boldog és egészségben gazdag karácsonyt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
rigoberto
őstag
válasz Tomi_Ohl #5914 üzenetére
Szerintem is cool a popup, de valamiért nem terjedt el, és ami fura, hogy a Xiaomi sem viszi tovább, pedig nem hinném hogy rossz visszajelzéseket kapott volna róla..
A minőségről meg annyit, valahol el kell kezdeni..hogy aztán elérjen oda, ahol már jónak mondható..
És általában a ZTE ebben mindig előre siet, amivel legalább kitapossa az utat másoknak.Boldog karácsonyt!!
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
-
Trailblazer
veterán
válasz laci laci #5917 üzenetére
Nekem ZTE (Blade) volt az első androidos okostelefonom 2011 körül. Szerettem, de ma már vicces a paramétereire visszagondolni. Ja, és utána lett egy intel SoC-os ZTE-m (Grand X IN) is, majd' elfelejtettem. Aztán jött a többi, "haladósabb" márka, és őket meg jól elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
laci laci
addikt
válasz Trailblazer #5918 üzenetére
ZTE Nubia s,annyira szerettem.
-
jonnyjoker01
veterán
Egy fórumtársunknak problémája volt az előlapi kamerával Android 11 romok telepítése után ezért itt is közzé teszem ezt a felhívást:
Aki cserélgeti a romokat MINDENKÉPP csináljon egy backupot a persist.img-ről recoveryben!!!!
OSS Alapú Android 11 romról ha visszatér egy Android 10 romra a felhasználó, akkor megszűnik működni az előlapi kamera és lehetséges teljesen elveszíti az L1 Widewine támogatást végelegesen a készülék (Netflix és hasonló widewine DRM-et használó appok megszűnnek működni).
Ha van backup a persist-ről, akkor elég recoveryben visszaállítani és minden működik tökéletesen utána.
Ha nincs backup akkor két mód van a hiba helyreállítására:
1.)
Töltsd le ezt az alkalmazást: [link]Telepítés után állítsd át Enforcing-ról Permissive-re a selinuxot. Ezután próbáld ki az előlapi kamerát, hogy működik-e. Ha nem, akkor ugorj a 2-es ponthoz, ha igen akkor:
Play áruházból töltsd le a Termux nevű terminál appot és írd be a következő parancsokat
su
restorecon -R /mnt/vendor/persist
A selinuxot visszaállíthatod Enforcing-ra ezután és törölheted az appot.2.) Mi flash tool-al vissza kell állítani alap miui-ra a rendszert és ezzel el is veszik az L1 Widewine támogatás, nem lehet máshogy kikerülni.
Üdv. Johnny
-
laci laci
addikt
válasz jonnyjoker01 #5920 üzenetére
Na pont az ilyen miatt engedtem el egy időre a Xiaomi kezét.
-
rigoberto
őstag
válasz jonnyjoker01 #5920 üzenetére
Jonny, neked aztán jó sok szabadidőd lehet!
-
nagyúr
válasz laci laci #5921 üzenetére
a bukott huawei sem jobb semmivel, azzal is kell szarakodni hogy legyen GMS rajta, de 100% os még akkor sem lesz soha!
Amúgy meg nagyon jó, és hibamentes CUSTOM ROM.ok vannak Mi9T pro.ra akár droid11.ből is már akinek nem jönne be az olykor nem úgy működő MiUi rendszer ahogy azt elképzelnénk.
-
laci laci
addikt
válasz DroiDMester #5925 üzenetére
Èn már pár tömör kipróbáltam,de ha működött benne tutira minden,max 1-2 hiba,akkor azt jövőhèten javították és újra jött másik 2 hiba.Amugy 100% a gms a Huawei,ha kell rá.Nekem rajta van..
-
Alonso69
senior tag
20.12.25 China
MIUI 12
Android 11
Telepítés Twrp-ből [link]
Csak angol nyelv van benne (és kínai )
Tiszta telepítés és DFE ajánlott.
Egy pár (óra vagy nap és lesz EU béta is )Xiaomi 14
-
nagyúr
-
juve600
nagyúr
válasz DroiDMester #5931 üzenetére
-
Alonso69
senior tag
válasz juve600 #5930 üzenetére
A (pár óra és lesz EU béta) csak azért írtam,mert legutóbb is alighogy megjelent a Kína béta,egy órán belül kijött az EU.
Most , mivel szilveszter,új év is közeleg,bármi lehet,de a legvalószínűbb amit DroiDMester írt csütörtök.
Közben akadtak hibák (újraindításnál be lagol, nem minden külső adathordozót ismer fel,lagolás van az értesítés hangoknál)
szóval lehet ,még egy javított Kína béta aztán az EU.Xiaomi 14
-
juve600
nagyúr
válasz Alonso69 #5933 üzenetére
MIUI 12.5 China Beta ROM V20.12.28
1. It is expected to be released before 18:00 today. Some models have been released. Thank you for your understanding
2. In order to give Mi Fan friends a relatively better test version experience, the recent release plan is as follows, thank you for your understanding
①. December 29, 2020: The internal beta of the development version is normally released.
②. From December 30th to January 3rd, 2020: the development version internal test, development version public test suspension
③. January 4, 2021: The internal beta of the development version resumes and the public beta of the development version is suspended.
④. In mid-to-late January 2021, the public beta of the development version will be released in batches
3. Due to fixes affecting stability issues, Mi 10 Pro, Mi 10, Redmi K30 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30S Ultra are suspended today, and are expected to be released before 24:00 on the 30th. Thank you for your understanding.
Update Changelog
Browser
Added [Privacy Protection] function, web page permissions can be customized management
Add web page video player canvas adjustment function
Note:
In order to improve the user experience, some apps of the MIUI system are decoupled and can be upgraded in the app store, which is part of the MIUI system
In the continuous iteration of the development version, some of the repairs may sometimes be incomplete, which are displayed in the announcement log of the day. Thank you again for your understanding. -
laci laci
addikt
Egy kis okkosság miui-ra. [link]
-
nagyúr
-
juve600
nagyúr
MIUI 12.5 China Closed Beta ROM V20.12.28
Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro
https://bigota.d.miui.com/20.12.28/miui_RAPHAEL_20.12.28_5b16e56dc3_11.0.zip -
laci laci
addikt
válasz DroiDMester #5939 üzenetére
Nem mindenki Eu-t használ,ez azoknak szól..
-
Alonso69
senior tag
Boldog Új Esztendőt kívánok minden forumtársnak!
20.12.28 xiaomi.eu
MIUI 12.5
Android 11 [link]Xiaomi 14
-
ricogsm
őstag
Boldog új évet mindenkinek!
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest