- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Beállítások > kereső > Alkalmazások helyhozzáférése
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
bunnyhu
senior tag
A mi házunk pl 2 torony sugara közötti holttérben van, szakadozó, darabos a beszéd, nálam az alap, hogy vowifi bekapcsolva, azóta nincs gondom. Mellesleg ennyit arról, hogy 5G meg lakapcsolni a 3G-t, aztán egy kibaxott alap 2G hangbeszélgetést képtelenek mindenhol biztosítani.
https://divecenter.hu
-
vince
őstag
Nem tudom, mennyire mérhető, de vowifi esetében a telefonod a max néhány tíz méterre lévő eszközzel kommunikál, 3g/volte esetén ez lehet akár több kilométer is. Utóbbi biztosan nagyobb energiaigényű a telefon részéről.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
Az lehet, de mindegyik energiát igényel a telefon akkujából, ami viszont már összevethető.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
carr
őstag
Azt figyeltem meg, hogy amikor valamelyik google alkalmazás küld értesítést, akkor már be van utána kapcsolva a gps. :@ Ezt a k.va kém mindenségit már ennek a szar cégnek. komolyan.
Milyen főzött romos lehetőségek vannak, amivel a xiaomi felhőt nem bukom?
Ti mit használtok a gyári helyett, milyen tapasztalatokkal? Köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
mekker
őstag
Pedig ott kéne lennie az engedélynek. Vagy a böngésződben is meg lehet nézni, melyik oldalak kérik. Én semmilyen Xiaomi szolgáltatást nem kapcsolnék be a helyedben, ha fontos a privacy.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
carr
őstag
2018as a elgfrissebb rom?
vagy lehet én nem értek hozzá, de ha bemegyek a mi 9 topikba, majd ott keresem a telefonhoz való romot, mindenhez jó, csak ahhoz nem? mi folyik itt?
várj, az egy fénykép. lol
https://xiaomi.eu/community/threads/miui-12-0-12-1-12-2-12-5-stable-release.56191/ ez lenne jó nekem?[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
vince
őstag
Igen, ez lesz az. A legfrissebb stabil verzió november 23-i, a fájlnév xiaomi.eu_multi_MI9SE_V12.5.4.0.RFBCNXM_v12-11.zip
-
sxxorp
őstag
Na, most már tényleg megve(he)ttem az akkut, eddig szállítói készleten volt (mint kiderült ez azt jelenti, hogy lehet, hogy valamikor a szállító talán megjelenhet vele...), és utánvéttel. Ma jelezték, hogy ott az easybox-ban, és ki is fizettem, tényleg 4290Ft lett. A szállítók ők voltak: [link], hm érdekes...
Már csak egy relatíve közeli, Xiaomi-val foglalkozó, és a munkát tényleg elvállaló szerviz kellene. A szenderd az akkucserére 12000Ft, amiből 7000Ft az akku, és 7000Ft a munkadíj. Felhívtam az egyiket, ami csak 10000-ért vállalta kompletten. Mondom van akkum, erre: ja, akkor csak 7000Ft Mondom ez hogy jött ki? Máshol a komplett 12000Ft, és az alkatrészköltség, amin nehéz faragni, ami 7000Ft, náluk hogy jön ez ki 3000Ft-ra?! Hebegett valami listaárról, de akármit vartyog a legrosszabb esetben 5000Ft lehetett volna a maximum munkadíj. A végén mondtam, hogy adja már el nekem 3000Ft-ért azt az akkut...[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Szerintem felesleges erre órákat rászánni. Nincs alternatíva, így teljesen mindegy, hogy +- pár ezer forint.
Vagy Pixel 4aДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
sxxorp
őstag
Órákat?! Bárcsak ennyi helyen lehetne Mi 9 SE akkut kapni Úgyis néztem dolgokat karácsonyra az a +2 keresés belefért. Mivel nincs vészhelyzet (Accubattery szerint 76%-os az akkum) nem is volt sürgős.
A Pixel 4a nekem akkor alternatíva, ha ez kinyiffan, egyébként nem előrelépés, max. fotózásban. -
carr
őstag
Volt valami frissítés recently? Mert egyik percről a másikra nem lát wifit ez a szar.
gyári rom, még nem foglalkoztam vele. kikapcsoltam most pár perce, de újraindítás nem helped. Valakinek hasonló, vagy kukázzzam a gecibe? Köszi
Na. most meg csak úgy helyrejött. Másik eszközökön volt wifi rendesen. :/[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
most megint szar.
Ez SOC, ha jól gondolom, tehát alaplap, vagy SOC csere, bár utóbbi gondolom harakiri. any ideas?[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
A Wi-Fi Hanghívást a készüléken hol tudom beállítani?
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
ReFleXx
addikt
link egesz igeretes ez a xiaomi 12 mint mi 9se utod, meg a gyengebb 12x is szimpi, foleg keves dologrol kell lemondani, csereben joval olcsobb
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
sxxorp
őstag
válasz ReFleXx #8278 üzenetére
Ja, el is felejtettem linkelni a nagy ünnepi mizériában.
Én hivatlaosan a Lurdy-ban vettem, nem tudom már, hogy 100, vagy 110 volt.
EUR 2019 május: [link], annyira azért nem volt hűde alacsony.
Kérdés, hogy valóban mennyi lesz, és ez az indulóár mennyire fogja tartani magát, ha azért már nem olyan kedvező ez az árfekvés, mint az volt. -
SSlyTR
aktív tag
Ez az én megérzésem. De megbízható shopból is 240 a 12X, és ennyiért magyarban nem tudjuk általában megvásárolni a telefonokat. Ha azt a 15-20%-ot ràtesszük, amivel nálunk drágább, akkor már kijönnek az általam megjósolt összegek.
De örülnék, ha tévednék és 180ba kerülne nálunk a 12X. A 8gen1 egyébként is egy rezsó, aminek a 12pro se tud elegendő hűtést nyújtani, hát még a jóval kisebb 12.
A 12X lesz a befutó a 870es sd-vel, az a poco f3ban is bizonyított.Bárcsak a realme, oneplus vagy oppo csinálna egy kisebb telefont.
-
nafikra
tag
-
bunnyhu
senior tag
Kérdés, szétbax az ideg ettől a hülyeségtől. Akárhányszor véletlen nyúlok a telefonhoz, pl. ma épp lebucskázott a telefontartó az autóban és utánakaptam a telefonnak, de máskor is volt hogy csak arrébb raktam stb és elkezdi hívni az utoljára hívott telefonszámot. Az autós esetnél pl. elől se volt a tárcsázó, a waze ment full képernyőn aztán már csak azt láttam, megy a hívás.
Mi a szar ez? Valami hülye gesztus lenne? Sose használtam azt a funkciót. Már nem tudom hova elpakolni a tárcsázó ikonját, gondoltam hátha hozzáérek, de akkor is ha véletlen behívnám se egyszerű az utolsó számot csak úgy felhívni.
Szóval valami aljasság van, ötletem nincs de már nem tudom hányszor kellett magyarázkodni, hogy semmi-semmi, bocsi csak a buz*rnyák telefon önállósodott.https://divecenter.hu
-
mekker
őstag
válasz bunnyhu #8295 üzenetére
Most nincs nálam a teló, de szerintem a zárképernyőn van kirakva valami widget vagy gomb. Ugye a MIUI egy iOS klón, szóval egy csomó mindent tud a lockscreened.
Ha nem ez, akkor gesztusvezérlés.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
bunnyhu
senior tag
Utolsó stabil gyári rom, és nem a lock screenről történik ez kizárólag, ahogy írtam pl. waze futott full screen amikor kiesett a tartóból és ott is már tárcsázott amikor legközelebb ránéztem.
https://divecenter.hu
-
carr
őstag
skacok, valaki találkozott már olyannal aki NEM a gyári chrome böngészőt használja, hanem pl firefoxot, hogy nem tudod beállítani alapértelmezettre a FF-t? Redditen ha meg akarok nyitni egy linket, akkor beadja a króm üdvözli önt, és kuss. korábban beállítottam, hogy menjen, de most eltűnt. ja, és az auto frissítés MINDENRE ki van kapcsolva, mégis olyan anomáliák vannak, hogy csak lesek.
HELPedit: 12.0.5 global miui van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs