- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpilu
tag
Másnak is felvillan néha a kijelző hívás közben, miközben értesítés nem is érkezik?
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy tokot MI 9 Se-re, ami nem "zavarja" a teljes üvegfóliát.
Tapasztalat?Köszi...
-
balu1977
senior tag
válasz joefasalasso #7209 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
balu1977
senior tag
válasz joefasalasso #7211 üzenetére
Nem tudom egyáltalán valaki használ e még fóliát. Az üveget meg nem hiszem. Attól függ milyen tok.
-
joefasalasso
aktív tag
válasz joefasalasso #7213 üzenetére
Odaadtam a fiamnak. Neki kell tok is és fólia is.
-
rizsalg
újonc
Sziasztok, lassan egy éve használom ezt a telefont, másnál is kiakar esni a képernyő bekapcsoló gomb? Valamint frissítés óta másnak is kissé döcögősen megy végbe a képernyőfeloldás (appok megjelenési ideje a kijelzőn)? A gyors merülést már megszoktam még inaktivitás mellett is, bár a frissítés tényleg rátett egy lapáttal.
-
konczy3
senior tag
válasz rizsalg #7219 üzenetére
Nálam egyik gond sincs a felsoroltak közül, pedig sok képernyőképet csinálok és a zseblámpa is dupla power gomb nyomassal indul. Merules nem tudom nálad mennyi de éjjel az a 3-4% az szinte semmi napközben meg sokat használom ha kell feldugom egy 15-20 percre.
Never Settle
-
szanozs
aktív tag
Újra megpróbáltam a TWRP fel flashelni de most sem jártam sikerrel. Múltkor vince és crok kollégák segítettek. Nem tudom mi lehet a gond mert látszólag mindent megcsinál. Természetesen a BL nyitva van. Ilyen üzeneteket ad a flash:
c:\adb>fastboot devices
ea2b0bf5 fastboot
c:\adb>fastboot flash recovery twrp.img
Sending 'recovery' (65536 KB) OKAY [ 1.904s]
Writing 'recovery' OKAY [ 0.344s]
Finished. Total time: 2.271s
c:\adb>fastboot boot twrp.img
Sending 'boot.img' (65536 KB) OKAY [ 1.871s]
Booting OKAY [ 0.138s]
Finished. Total time: 2.124s
c:\adb>fastboot flash recovery twrp.img
Sending 'recovery' (65536 KB) OKAY [ 1.902s]
Writing 'recovery' OKAY [ 0.342s]
Finished. Total time: 2.262s
c:\adb>
Ez szerintem rendben van.Amikor újraindul akkor nem a twrp-be bootol hanem a rendszer indul újra. Bekapcs+hangerő fel gombra a gyári recovery töltődik be.
Vince ezt javasolta, hogy
"fastboot boot twrp.img parancsot ne használd!
IMPORTANT: After flashing, immediately press and hold Power + Volume Up for about 10 seconds to reboot to recovery."
De ha így csinálom akkor belép a twrp-be de nem marad meg a telefonon. Nem merem az EU romot így felrakni.
Jelenleg a V12.0.1.0.QFBEUXM stabil rom van fent amit a Miflash-el raktam fel.Van valakinek valamilyen ötlete, hogy tudnám megcsinálni? Please help!
[ Szerkesztve ]
-
szanozs
aktív tag
válasz szanozs #7225 üzenetére
Az MI8 összefoglalóban találtam:
"Ha Global ROM van a telefonon, mikor a TWRP-t telepíted, még szükséges a következő lépés, egyébként újraindítás után nem marad meg a TWRP.
Fel kell másolni a telefonra a twrp.img fájlt
TWRP menüben - Install - Install Image - Itt betallózod a korábban letöltött twrp.img file-t - Select Recovery partition - Swipe right to Install - Reboot to RECOVERY
Újraindul a telefon és belép a TWRP menüjébe, de ezek után már a telefon újraindítása után is megmarad a TWRP."
Újraindul a telefon és belép a TWRP menüjébe ez működött (már biztam benne, hogy jó lesz)
ezek után már a telefon újraindítása után is megmarad a TWRP. nem működik -
ronin79
addikt
Minek futsz fölösleges köröket? Felrakod a twrp-t ahogy Vince írta, majd kábel kihúz, hang fel + bekapcs és twrp bejön, telepíted EU romot, újraindítás után gyári tuti nem jön vissza. Max arra ügyelj ha előző rendszeren volt ujjlenyomat, minta, képernyőzár beállítva akkor twrp-nek kérnie kell belépéskor különben data partícíó zárolva marad.
UI: nem tudom crocknak van-e ilyen telója, de már a saját telefonja topikjában is páraknak tele van a töke vele, szal amit itt ír ne vedd készpénznek, Vince első EU rom megjelenése óta azt használja és ennél a telónál fastboot reboot recovery nagyon felejtős.
Twrp-t töltesz xda-ról legfrissebbet (3.4.0-0) vagy kicsomagolod EU romból.
-
mark1998
tag
válasz szanozs #7229 üzenetére
[LOS/Bliss group]
Használd a #guide parancsot. Ha nem jön össze sehogy akkor érdeklődj, segítenek. A fejlesztő (@pivcer) például kb. 30 éves tapasztalattal van benne a témában.
Bocsi hogy Telegram csak a fórumokkal már rég felhagytam, a Telegram csopikban sokkal jobb és családiasabb az élet, mint a neten talált random fórumok[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
Ha semmi mást nem csinálsz a recovery flash után csak simán restart-olod a készüléket és most még gyári a ROM rajta akkor a bootnál lemegy a check és vissza fogja állítani a gyári ROM a Mi Recovery-t. Ha már fent van az EU ROM akkor nincs ilyen check, marad a recovery is természetesen.
-
mark1998
tag
válasz balu1977 #7233 üzenetére
Hát ez van, xda helyett muszáj vagyok azt használni, valami csak ott érhető el. Például a Los, és a kb. egyetlen normális kernel, a Kowalski. (Ugyan az a fejlesztő) Mellesleg amúgyis használom mert bármilyen fájt el lehet küldeni, vagy lementeni, meg telefontémától eltérő csoportok/channelek tagja is vagyok
-
Bogyó bá'
nagyúr
Már megint ez a barkácsszakkör....
Jut eszembe, android tizenegyet várhatóan meg fogjuk kapni?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
balu1977
senior tag
Az enyém meg, hogy mik a jövő heti lottó nyerőszámai.
-
mark1998
tag
Hát Iván bácsi kitartóan foglalkozik a Bliss-sel és a Lineage OS-sel, hamarosan kezdi az Android 11 alapú AOSP/CAF Rom-ot is. Teszt kerneleket van hogy szinte napi szinten küld, de minimum heti 1 release van. Ő addig foglalkozik a telóval amíg el nem adja, de ki tudja mikor fog ez megtörténni. A MIUI alapú romokból meg a MiuiMix bejött, remélem ezek tovább élnek majd.
Imádom a MIUI felületet, de a letisztultság is kellemes élményt nyújt a Lineage OS-sel. A motorháztető alatt lehetó legtöbb xiaomi és Google stuff is ki van gyomlálva benne (a kenelben is vannak/léteznek ugyan úgy bloat-ok) és microG-t/Google playt használok csak, nincs felesleges user nyomkövetés stb.
[ Szerkesztve ]
-
mark1998
tag
válasz vikla007 #7244 üzenetére
Szia! Majd kipróbálom azt is, 2 dolog miatt nem váltogatok Rom-ot. Ha MIUI-ra akarok váltani akkor format data kell, másolni 60GB-nyi adatot Pcre majd vissza. Meg akkor a mobilos buszbérletem elvész, mert a Simple app másik készüléknek érzékeli Most át álltam VoxPay-re, az hátha jó lesz ROM csere után is. A Simple úgyse olvasta be a buszon a QR-t.. No Meg jó lenne egy Kowalski kernellel is jól működő MiUI mert azt a kernelt normálisan be tudom lőni.
[ Szerkesztve ]
-
Roppy
tag
Sziasztok! Gondoltam, hogy ma kipróbálom a második SIM foglalatban lévő DIGI-s kártya VoWifi funkcióját, de nem akar sehogyan se működni.
Mi lehet a baj? A VoWifi bekapcsolva, nincs DIGI térerő és wifi-re vagyok csatlakozva.[ Szerkesztve ]
-
szanozs
aktív tag
válasz ronin79 #7231 üzenetére
Ma délután újra megpróbáltam.Letöltöttem a 3.4.0.-ás TWR-t. Felraktam ahogy írtad is, elindult a twrp a régi rendszer még rajta volt és mellé korábban bemásolt EU rom is. Nem csináltam semmit csak ráküldtem a rom telepítést ami le futott és a reboot system után csak a TWRP indult újra. Nem tudta feltelepíteni az új romot. Utána csináltam wipokat szinte mindet bepipáltam, (lehet volt system format is) de már a számgpről nem tudtam feltölteni a zip fájlt. Úgyhogy most megint vissza raktam az EEA stabil romot. Hogy tudom felrakni azt a szerencsétlen EU romot. Mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
-
szanozs
aktív tag
Lehet, hogy csak egy format data kellett volna???
-
szanozs
aktív tag
Sikerült!!! A format data után kellett még egy reboot recovery mert addig nem lehetet másolni a telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs