- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruszi_tomi
aktív tag
Szerintem keret nélkül könnyebb cserélni, de kell hozzá tapasztalat. Nekem az akksi volt a mumus, beszakadt, elég jól le van ragasztva. Ha keret nélkül cserélsz, nem kell babrálni az alaplappal, meg a töltő porttal sem, viszont szükség lesz speciális ragasztóra......
Oneplus 8T 8/256
-
pane
tag
válasz ruszi_tomi #7751 üzenetére
Én is így látom. Nekem frame cserés bonyolúltabbnak néz ki.
-
D0zeR
tag
Sziasztok van egy olyan kérdésem hogyha veszek egy type c és hdmi kábelt és össze csatlakoztatom akár egy monitorral a telefont akkori a képernyőt ki tudja tükrözni vagy nem tudja ezt a funkciót a teló?
-
balu1977
senior tag
Nektek megy a waze teljes kijelzőn? Látszólag be van állítva de mégse jó.
-
bunnyhu
senior tag
Hmm, alap tárcsázóban a híváslistából nektek is tűnt már el tétel?
Ma vagy 3x beszéltem egy sráccal, akartam hívni onnan, mert ugye egyszerűbb ott mint a névlistában és semmi, zéró nyoma a beszélgetéseinknek. Most hívtam névlistából, ránéztem és ez a hívás ott a listában de a többi mai meg tegnapi stb sehol, pedig kolléga kb. minden nap beszéltünk a héten! WTF??? JA, a névjegynél szerepelnek a hívások, tehát ott rendben van csak a tárcsázó híváslistából tűnt el. Stable legutolsó, semmi mókolás csak ami gyári.[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
nightelf
tag
Lehet ezt még kapni valahol? Nem találom sajna sehol, vagy esetleg hasonló paraméterekkel bíró (nem óriás) alternatívát.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom van mostanában a xiaomi se 9-el hogy ritkán amikor olyan kedve van, hívás közbe sercegő hangot ad és a végén már nem hallom a másik felet. Ez mitől van? Ha valaki tudna segíteni ebben az írjon.
Csé
-
mnó77
tag
válasz CsabaSteel #7765 üzenetére
Ez már több tulajnál előfordult többek között nálam is,talán szoftveres hiba de megoldás ha jól tudom még nem érkezett rá.Együtt kell vele élni sajnos.
-
mnó77
tag
válasz CsabaSteel #7770 üzenetére
Ha belejön a recsegés és bekapcsolod a kihangosítót akkor jó lesz.
-
Lordus
senior tag
Igazából nekem nagyon érzékeny volt erre a recsegésre (cincogásra), rájöttem: EZ ROM FÜGGŐ!!!!! Én ezért nem nagyon cserélek, mert a mostani (20.9.3 Xiaomi.eu rom) havonta 1x csinálja.
Sajnos korábban voltak olyan romok, ahol napi szinten több hívásnál előjött.A kihangosításos megoldás is kétféle lehet:
Vannak olyan romok, ahol elég kihangosítani, majd vissza és megszűnik.
És vannak olyan romok, ahol hiába váltasz vissza, recseg. tehát csak kihangosítva tudsz utána telefonálni.Amit nem értek: néhányunknál gyakori eset, mások (Pl. asszem Vince) még nem találkozott ezzel a problémával, pedig ő aztán kb. 50 romot kipróbált már...
Hát, Xiaomi jelenség
De érdemes másik rommal megnézni, hátha.Amit viszont egyik általam használt rom sem tudott javítani, az a fényérzékelő késése. Ez elég zavaró, kint, nagy fényben zsebből előhúzva 3 másodperc is kell, mire látom, ki hív...
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
mnó77
tag
Akkor Te a szerencsésebbek közé tartozol.Nekem is ez van fönt de a recseség-ugyan ritkàn-megvan.Igaz,hogy régen én sokat panaszkodtam rá miszerint a másik fél hívás közben panaszkodott,hogy rosszul hall ill.visszahallja önmagát.Na ez viszont szerencsére úgy néz ki megjavult.A fény állítás nálam OK!
-
Lordus
senior tag
????!!!!!!!
ha kint vagy, süt a nap, előveszed a zsebedből te egyből látod, hogy ki hív???? na ilyet még nem hallottam...
nálam pár másodperc. most meg nem mondom, hogy kettő, vagy három, de várni kell, hogy a kijelző ne tök fekete legyen...sxxorp: akkor jól emlékeztem, hogy neked se csinálta, de nem mertelek berakni... Vincéről tudom
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
vince
őstag
Szerintem inkább három, mint kettő másodperc kell ahhoz, míg a telefon képernyőjén olvashatóvá válik hogy ki hív. Még jó, hogy az Amazfit Bip is mutatja
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
fripi9608
csendes tag
Használ valaki GCam-ot ? Ha igen melyik verziót ?
-
TunerJoe
senior tag
válasz fripi9608 #7778 üzenetére
Én nem használom, de régen kipróbáltam. Ezek közül a 7.0-ás verzió működött rendesen nekem, azóta nem tudom változott-e a helyzet.
instagram.com/albert__gyorgy
-
TunerJoe
senior tag
válasz CsabaSteel #7780 üzenetére
Jobb zajszűrése és éjszakai módja van, mint a legtöbb gyári alkalmazásnak. Ez elvileg ugyanaz a szoftver, ami a Pixel telefonokon fut, és ott nagyon dicsérik a kamera algoritmust. Mondjuk én élesben egyszer sem használtam, bár már nem is nagyon fotózok telefonnal.
instagram.com/albert__gyorgy
-
vince
őstag
Megnőtt itthon a Mi 9 SE-k száma, néhány hete/hónapja a feleségem és a fiam is ilyen telefont használ, mindkettő készülék érintetlen, global stabil rom, eddig anomáliák nélkül
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
balu1977
senior tag
Megjött a stabil 12.5...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz balu1977 #7786 üzenetére
Semmi extra?!
Megint legalább egy évig "új" telefonom lesz (a 11-es miatt), anélkül hogy egy fillérbe is került volna. Már ha nekem is megjön. Eddig semmi, viszont a Sygic (fizetős) az most tölt le 10 GB térképfrissítést, mára ennyi járt...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz balu1977 #7788 üzenetére
Waze-t utálom, a Google Térképeket meg a Sygic-ot használom (kocsiban, a motoron egy iGO-s navi van). Nekem utóbbi kifejezetten az érdemi mobilnet nélküli, erdélyi belső részeken való csavargáshoz kell.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
sxxorp
őstag
válasz CsabaSteel #7791 üzenetére
Nekem sem, szerintem megint az eltérő beszerzési forrás miatt más az ütemterv, de csak találgatok. Én a Lurdyban vettem a teljesen hivatalos magyarországi forgalmazótól. viszonylag hamar szokott erre is érkezni az első fecskék után, legalábbis eddig így volt.
(Emlegettek valami változtatást, amit az Android 11-ben nehezen érthető módon megváltoztatott a Google az Android 10-hez képest, de most nem ugrik be...) -
lenonx
csendes tag
Mi 9 SE EEA Stable V12.5.1.0
[link] -
sxxorp
őstag
válasz konczy3 #7795 üzenetére
Nekünk egyforma, amire később jön
balu1977: nem tudom hol lehet szavazni az Év Szakmai Kommentje-díjra, de tőlem te kapod
Android 10 vs 11: annyi ugrott be, hogy a gesztusvezérléssel kapcsolatban volt valami visszalépés (de lehet, hogy a MiUI miatt ebből nálunk semmi nem tapasztalható)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest