- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
Ilyen tokot néztem ki a Xiaomi Mi 10T telefonomnak. [link]
Használ ilyent valaki? A kamerát is letekarja, ezért szeretném ezt. Valóban védi a kamerát vagy a kép kamu? Azért kérdezem, mert már jártak így...[ Szerkesztve ]
-
Shamli86
tag
Sziasztok. Van aki már megkapta a 12.1.5-öt global rom-ra?
-
MODERÁTOR
-
Shamli86
tag
válasz Viktor0610 #4307 üzenetére
Értem. Köszi a választ
-
Shamli86
tag
válasz bajnokpityu #4310 üzenetére
Én Telekomnál vettem
-
Sharkweb
aktív tag
válasz Shamli86 #4313 üzenetére
Tedd fel manuálisan a Telekomnál vásárolt mobilok még a 12.1.5.0-ás frissítést se kapták meg, nemhogy a 12.5.1.0.-ást. El vannak havazva a tesztelgetésükkel, ki tudja mikor érkezik meg lehet 1-2, de akár 3 hónap is mire megjön. Én is a Telekomnál vettem a sajátomat, de nem vártam rájuk feltettem manuálisan.
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Ehhez van valmilyen Samsung szerű AR kamera app ?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Trade88
tag
Sziasztok!
Nèhány napja vásároltam egy ilyen telefont.
Első Xiaomi mobilom.
Eddig minden pöpec, elègedett vagyok, viszont a Messenger èrtesítèsekkel szívok, az sokszor beragad, csúszik.
Van, hogy csak akkor frissül, ha megnyitom az alkalmazást.
Beállításokat átnyálaztam, mindent rendben találtam.
Van valami tippetek?
Előre is köszönöm a segítsèget! -
MODERÁTOR
-
akibor000
aktív tag
válasz Viktor0610 #4322 üzenetére
érdekes h a gmail nekem is kinlódik...mobilneten...
wifin azonnal jelez,ha levél jön. nem tudom mit kell még beallitani..😡😡😡 -
Dimond G
senior tag
válasz Trade88 #4319 üzenetére
Aksinál ne legyen kímélés! Főképernyőn alul a 3 vonal, majd keresd a megnyitott app-ot. Hosszan rányomsz és lakat (bezáródik)! Így nem fogja bezárni! Így minden ilyen megnyitott appal megteheted, ha nem akarod, hogy bezárja! Jönnek az értesítések is! Gmail app-ból le kell szedni egy régebbit és nem szabad frissíteni! Messengerből is érdemes és az appon belül (ha lehet) ki kell kapcsolni az app frissítést!
Nekem így működnek a dolgok! -
baitsee23
őstag
Néznék kábelt a telóhoz. Van itthon egy 5A-es, amivel - Ampere szerint - kicsit kisebb árammal tölt, és bár kiírja a turbo töltést, de nem kezd százados értékekkel számolni, csak az egész értékig mutatja. Milyen kábel nyújtja ugyanazokat a paramétereket, mint a gyári?
Samsung Galaxy S24
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz akibor000 #4311 üzenetére
Igazad lett.
Nagyon jó ez a tok.Stabil téglalappá varázsolja a telefont, de nem zavar, mert ez volt a cél.Anno megjelenés hetében vettem a telefont, - szóval akkor még "drága" volt, 165K - és nincs rajta biztosítás.Tehát védjen is a tok
A telefon portjai szépen szabadon hagyva, teljesen jól illeszkedik a telefon a tokba.A másik fontos dolog, hogy a kamera szigetet is védi. Fényképezés közben nem zavar be.
3000 ft. Ennyit megért. [link][ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Xiaomi.eu-alapú ROM-ot használok, és van egy dolog, ami megőrjít. Össze van párosítva a telefonnal egy Honor Watch GS Pro, aminek van mikrofonja, tehát elvileg lehetne vele telefonálni kihangosítva. A Bluetooth menüben kikapcsoltam a "Phone audio" funkciót, mert Bluetooth fülessel szoktam telefonálni. Ennek ellenére időnként automatikusan visszakapcsolja és véletlenszerűen átirányítja az órára a hívásokat. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Köszi,
G.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
P.Miki
csendes tag
Uraim !
Indoéz 12.5.1.0 (RJDTWXM) rom csühög a gépen.
Előtte 12-es volt megjött a 12 és fél és azzal a lendülettel az értesítéseket jelző 3db pötty (...) a multé lett.
Na most ezzel mi van?PMiki
-
gthomma
senior tag
Tényleg nem lehet több féle "ne zavarjanak" időpontokat beállítani mondjuk munka és hétvége külön, vagy én vagyok a béna ?
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
chucky80
csendes tag
Sziasztok,
Redmi 4X-ről váltottam erre egy hete. Eddig teljesen elégedett vagyok. Szuper készülék. Csak el ne ejtsem.:) -
kelo0022
csendes tag
Sziasztok!
A tapasztalataitokra lennék kiváncsi: kinek mennyire vált be a készülék? Mik a tapasztalatok? Okozott e csalódást? Vannak e típushibák? (Pl.:közelségérzékelő)sok-sok év iphone-ozás után váltanék androidra, ez a készülék az elsődleges kiszemelt, esetleg oneplus 8T vagy P30 Pro/P40... de a mi 10t Pro amivel leginkább favorizálok.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz kelo0022 #4337 üzenetére
A magam részéről a proximity szenzor az, amit típushibaként tudok említeni - nagyon dühítő, hogy képtelenek (illetve nem akarják) megoldani. Nekem van egy Bluetooth-gondom, amit fentebb írtam, de az nyilván egy nagyon speciális eset.
Amúgy nyitott bootloader mellett xiaomi.eu-alapú ROM-ot használok, gyors, stabil, a 144 Hz kijelző nagyon smooth, az aksi parádés, a MIUI elég sokat fejlődött, van pár idegesítő dolog, de nem vészes. Nekem 10T van, nem Pro, a kameráról nem tudok nyilatkozni, mert nem érdekel, de nyilván a kollégák tudnak arról beszámolni. Összességében szerintem ár-érték arányban kiemelkedő a cucc.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Dimond G
senior tag
válasz kelo0022 #4337 üzenetére
Nekem kellemes tapasztalataim vannak!
Én gyári romot használok!
Az aksi valóban parádés! Én az 144Hz-et mostanában átraktam 60 HZ-re mivel nem játszok, (engem meg ez nem érdekel) és aksi így 3-3.5 napos lett! El se hittem elsőre! Szóval átlagban 2 napos az aksi, ami szerintem király! Persze itt User felhasználásra gondolok!Az adatkommunikációval nincs bajom! Bluetooth megy állandóan, mert egy Amazfit GTR 2e-t használok! Szépen teszi a dolgát!
Kijelző. Kicsit féltem az IPS panel miatt, de nagyon rendben van. Ez a panel nagyon jó. Majdnem olyan mint egy amoled panel.
Kamera! Szerintem nagyon jó képeket készít. Nappal, nem csak napfényben is! (Éjjel nem fotóztam még) A 108 Mp-es kamera 25 Mp-es képeket készít, amik jobbak, mint a Galaxy A72 képei! (Ilyen telóm is volt) Videózásban is jó! Az AI nálam be van kapcsolva és a két rejtett funkció is be van kapcsolva. Mind teszi a dolgát és ha kicsit értesz is a mobilfotózáshoz, akkor igen jó képeket csinálhatsz vele!
Szóval szerintem jó készülék. Az általad felsoroltamnál a Huawei-t én nem tartom opciónak, az OP 8T meg....szerintem drága is és nem hiszem hogy jobb ennél a telefonnál!
A döntés a ted! Én csak leírtam a véleményem! -
kelo0022
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Egyértelműbbé tettétek a választást. Most már csak a mérettel vannak fenntartásaim de a napokban beugrok valamelyik MM-be vagy hasonló tapogatós boltba és körbe fogdosok egy ilyen telót. Köszi mégegyszer
-
Dimond G
senior tag
-
-
kano
nagyúr
válasz kelo0022 #4349 üzenetére
Kamera nem túl jó és a MIUI sem túl felhasználó barát egy aosp Android mellett. Illetve a közelség érzékelő még a nagy hibája.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest