- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz walakyb #4749 üzenetére
Régebbi verziót próbálj. De igazából semmi előnye nincs az xiaomi.eu romnak szerintem. Inkább tegyél fel egy indonéz Android 10-es alapút.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Van. De MIUI tárcsázó van benne.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hippo0315
senior tag
Kérdésem lenne, a gyári töltővel történű gyors töltés mennyire csökkenti az akku élettartamát a sima lassú töltéssel szemben?
Illetve a gyári töltővel lehetséges-e lassú (normál) töltés, ha igen, akkor miként?[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
válasz hippo0315 #4755 üzenetére
Ez a 33W azt írja ki h ultra gyors töltés, mikor bedugom a samsung töltőjét az s9+ -ét akkor meg azt, h gyors töltés, ezért azzal töltöm az csak 15W fele a 33W-nak.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
kano
nagyúr
válasz hippo0315 #4755 üzenetére
Veszel egy 2A-es töltőt és meg van oldva.
-
taschner
aktív tag
sziasztok szerintetek meg kapjuk az android 12-öt?
A motorozás egy élmény!!!
-
D1L1ZS
őstag
Ma délelőtt feldobta hogy van új update MIUI 12.5.6.0, de mivel melóban voltam illetve mobilneten így nem töltöttem le, viszont hazaérve wifin már nem találta. Valószínűleg visszahívták?
MI10 T 5G RJDEUXM
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
akibor000
aktív tag
válasz bajnokpityu #4764 üzenetére
szerinted???🥴🥴🥴
-
busman
veterán
Szedem is. Köszönöm.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
kano
nagyúr
válasz bajnokpityu #4769 üzenetére
Enhanced Edition
-
bajnokpityu
félisten
-
Imco
őstag
válasz bajnokpityu #4771 üzenetére
+1 a véleményednek. A Mate9-emet még mindig szívesebben simogatom mint ezt a vasat.
Üdv! Imco
-
pusszycat
nagyúr
Én a fiokban tartom, de a MI 11 Lite 5G az nagyon bejött. A MI 10T-met csak feltöltöm hetente.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Tiédetis
senior tag
válasz bajnokpityu #4771 üzenetére
Miért nem adod el és veszel másikat?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
pusszycat
nagyúr
válasz bajnokpityu #4776 üzenetére
Igen a MI 11, nem a Lite, az merül rendesen.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Tiédetis #4778 üzenetére
Az ennyém hibamentes már amennyit használtam, mert nem jött be a sulya meg a vastagsága tokban 250 gramm, meg szintén tokban már több mint 10 mm vastag. A MI 11 Lite meg 159 gramm, 6.8 mm.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Felraktam ezt a 12.5.6-ot, de nem írta, hogy enhanced verzió lenne, csak némi hibajavítást írt.
ツ Headphones on - World off
-
Tiédetis
senior tag
válasz pusszycat #4779 üzenetére
Nekem is hibamentes, sőt a közelségérzékelő is megjavult. Nem oled, de ez tudott volt, több, mint 2 napot bír egy töltéssel. Bumfordi tok van rajta, de az utóbbi 1 hétben kétszer esett le, megvédte teljesen. Egy dolgot hiányoltam, a vezetéknélküli töltést, de ez sem hiba.
-
-
Tiédetis
senior tag
válasz bajnokpityu #4782 üzenetére
Akkor még egyszerűbb a dolog. Kérj másikat, mert nem vagy elérhető. Szerintem legalábbis.
-
paulkaresz
aktív tag
Szia !
A rendszeralkalmazás frissítőnél nekem nincs lehetőség kiválasztani semmit, csak a frissítési előzményekre tudok bökni, ha a fogaskerékre nyomok, akkor ott az értesítés megjelenítése illetve az automatikus frissítés meg adatvédelmi irányelvek látszik, nincs három pötty.
MIUI fejlesztői 10x megnyomás már megvolt. Teljes ROM (3,2GB)letöltve, gyökérben downloaded_rom mappába bemásolva kicsomagolás nélkül.. Mit csinálok rosszul ?12.5.4.0 RJDEUXM
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
őstag
Delelott meg lattam a frissitest de delutanra eltunt, ennek mi lehet az oka szerintetek?
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
-
kano
nagyúr
válasz baitsee23 #4786 üzenetére
Olvass vissza egy kicsit. Egy prg.
Nem cáfoltam csak nekem pl semmit sem jelentett. Viszont root-tal tényleg jobb lett (nem jó, de jobb).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
D1L1ZS
őstag
válasz paulkaresz #4787 üzenetére
Szia!
Beállítások, telefonról, MIUI verzió, majd a nagy 12-esre jópárszor tapicskolj, aztán meg fog jelenni az a lehetőség.
Szerk: Én ha manuálisan frissítek, akkor mindig a telefon gyökerébe másolom a ROM-ot, de sztem mind1 honnan tallózod majd be neki.
üdv.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
paulkaresz
aktív tag
válasz paulkaresz #4792 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
papp54
aktív tag
12.5.7.0 verzió 12.5.6.0 javitása.
https://bigota.d.miui.com/V12.5.7.0.RJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V12.5.7.0.RJDEUXM_5900218774_11.0.zip
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
kano
nagyúr
válasz baitsee23 #4793 üzenetére
Azt a progit nem én ajánlottam, hanem Ő találta. Csak nekem root nélkül semmit sem ért. Most AOSP romon használom root-tal és kb 80%-os talán a közelségérzékelő, de néha még mindig idegesítő, hogy beszélgetés közben egyszer csak felold.
papp54
Az jó! Akkor ez az EA is jól sikerült. Ezért használok inkább Syberia romot.[ Szerkesztve ]
-
papp54
aktív tag
válasz pedrobike #4799 üzenetére
Nem lesz tégla
📝Changelog:
[MIUI12.5 Enhanced]
Swift performance. More life between the charges.
Focused algorithms: Our new algorithms will dynamically allocate system resources based on specific scenes, ensuring smooth experience on all models.
Atomized memory: Ultra-fine memory management mechanism will make RAM usage more efficient.
Liquid storage: New sensitive storage mechanisms will keep your system vibrant and responsive as time goes by.
Smart balance: Core system improvements allow your device to make the best of the flagship hardware specs.Xiaomi 12 Xiaomi 14
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest