- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
mizoli, Ájvé: koszonom
-
seger
addikt
Tud valaki segiteni?
Leszedtem az 5.12.17-et hogy egybe legyen a particio. Recoveryből feltettem, ujraindult és folyamatos restart van fastboot felirattal.
Valamit nem jol csináltam?
-
vampire17
addikt
En mar raktam fel Global betat.
Olyan mint egy multi ROM, van benne egy elotelepitett play aruhaz (meg nyilvan a google framework) meg par elotelepitett google app (reader, ilyenek...) Kinai appok nincsenek, a theme store is angol nyelvu. (viszont nem mennek fol a kinai temak)
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Nagyszerű!
mizoli [link]
----------------
A legújabb CM-ben már az új, (Gello) böngésző van. Kíváncsi vagyok, milyen így félig-meddig kész állapotában. Úgy látszik, a MIUI csapat bekeményített, már nem lehet megpatchelni az OTA-kat, úgyhogy holnap megy is fel a CM.
----------------
Lebegő zeneszöveg, a MIUI 8 egyik újítása bemutató: [link]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
-
vampire17
addikt
Kijott a global developer, ugy nez ki megint csak igergetes volt... Nincs magyar nyelv.
-
vampire17
addikt
100% tartosan nem tud lenni, mert folyamatosan nyomjak bele az uj stringeket (volt 100% amugy, kb 3-4 napig)
Mivel most elv 30% koruli forditas van benne, ez mar boven jobb lenne. Illetve mivel amugy is csak developerbe teszik bele, amig nincs hazai forgalmazo, igy nem igazan szamit, hany szazalekon all.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #24712 üzenetére
Köszi! Remélem ebben már Gello van, bár mivel csak a dátum változott (RR verzió nem), nem vagyok biztos benne. Mindegy, inkább ez megy most fel CM helyett.
vampire17 nem állt volna sokból beletenniük... Én sem értem őket.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #24712 üzenetére
Nem, nem Gello van még benne... Ettől függetlenül most marad pár napig
Gello apk-t kiszedtem CM-ből, ha kell valakinek innen töltheti: [link]
Most látom először ezt az új RR bootanimációt. Olyan, mint amivel valószínűleg sokat dolgoztak, mégsem tetszik. Az új logo sem. Nem material, nem nagyon illik a ROMba. De ez legyen a legnagyobb baj
Másik különbség (elvileg) az official-höz képest: ebben működik a hw gombok letiltása. Ja, és ehhez másik kernel van (sima CM, míg a hivataloshoz csomagoltban sokkal több dolgot lehet állítani).[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Felraktam tegnap a legfrisebb romot. Minden jo csak éppen ha telefonkönyvből akarok valakit hivni dob egy hibát és jelentést akar küldeni.
Másnál volt ilyen?És nem látja a tárhelyemet !!!!
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Vagyis látja de semmit nem tudok vele csinálni! Fotot sem tudok mert azt irja helyezzek be sd kártyát. Másik romot sem tudok így telepíteni!!
Valaki tud segíteni? -
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #24719 üzenetére
Köszi a Gello-t, feltettem, barátkozunk
Nekem tetszik az új logo, sokkal jobb, mint a régi. A bootanimációról nem mondom, hogy nem létezik szebb, de a réginél fényévekkel jobb. (Azt kifejezetten utáltam, mindig lecseréltem.)
Szoknod kell, aztán tetszeni fogSohasem jutna eszembe tiltani a kapacitív gombokat, nem azért vettem olyan telefont, amiben van. Sőt, a hiánya kb. kizáró ok.
A 05.20-i officialban van egy bosszantó hiba: újraindítás után a rezgés erőssége mindig 100%-ra áll.
Egyébként eddig egész jó.A 05.23-i unofficial ki tudja írni a zárképernyőre a töltőáramot?
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Izé. RR 2016.05.09... Nincs mobilnet, csak restart után...
Áhhh... -
mizoli
addikt
válasz zolikaDB #24723 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy telepítés után restart, és van mobilnet, vagy úgy, hogy mindig "elromlik", aztán restart után jó lesz? Első eset természetes, másodikban próbáld meg a repülő módot ki/be kapcsolni. De nálam nem volt ilyen gond.
Sőt, ha nem szedem ki a simkártyát, már első indításnál generál a tetű google 6 MB mobil adatforgalmat, mielőtt még be tudnám állítani a wifit, vagy le tudnám lőni a mobilnetet.Miért nem a 05.20-i officialt RR-t tetted fel? Itt vannak az officialok.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #24722 üzenetére
Nekem az a logó tetszett, ami abban a verzióban volt, aminél először találkoztunk ilyen újféle "Android is upgrading" screennel.
Töltőáramot kiírni kiírja, de sok értelme nincs, mert egy fix értéket mutat. Ugyanez volt a probléma DU-n is. Nálad normálisan működik?
-
Buvana
aktív tag
Sziasztok Mi3 Miui7.3 by xiaomi.eu, 6.3.17 fejlesztői romon ha létrejön a wifi kapcsolat, egyből írja hogy nincs internet connection. Ezt egy ideje kezdte, pár hónapja van fent a rom. Már frissítettem 6.5.12 re is, ott is ezt csinálja. Aztán visszaállítottam a 6.3.17 et twrp ből. Időnként viszont megjavul a net rajta. hol megy, hol nem. Mitől lehet? Nem a routeremmel van baj, mert a többi 8 device vígan hasít rajta. Minden ötletet szívesen meghallgatok! Már nagyon idegesítő! MM előtti rommal ilyen véletlenül sem fordult elő! Lehet köze a dologhoz?
[ Szerkesztve ]
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Megpróbálhatod a telefon alkalmazás adatainak törlését a Beállításokból.
A második elég fura... Mintha írásvédett lenne a tárhelyed. Ha újraindítasz TWRP-be, akkor sem tudsz semmit rámásolni számítógépről?
Buvana én még nem találkoztam ilyennel. Több verzió is volt fönt, többször is volt clean install, lehet az nálad is segítene. És ugye gyári kernelt használsz?
laci laci már többször is frissítettem (sőt, ha jól tudom, mizoli is) egyik verzióról a másikra, nem okozott problémát. Annyi sok különbség nincs a két kiadás közt.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #24725 üzenetére
Tőltőáram nálam is fix érték, 1500 mA/h, ezért kérdeztem.
laci laci
Igen, lehet, jópárszor megcsináltam, de szerencsésebb a tiszta telepítés.Buvana
Igen, MM romokban nálam is kiírja a wifi, hogy csatlakozva, de nincs internetelérés, megkérdezi, hogy fenntartsa-e így is a kapcsolatot, miközben teljesen jó az internet. (MIUI-t nem tudom így van-e).[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Tomi_Ohl #24728 üzenetére
Wifi- probléma: pontosítok, láttam már ilyet, de csak olyankor, amikor tényleg nagyon rossz volt a net, tehát a többi eszköz sem működött vele. Normál kapcsolatnál nem volt ilyen probléma.
mizoli rendben, nálam is annyi. DU-n meg 2000 volt. Majdcsak javítják.
-
Buvana
aktív tag
Tomi_Ohl és mizoli:
Köszi a válaszokat, akkor ezek alapján mégis a routerben kerestem a bajt, és úgy néz ki megoldódott (kopp-kopp)
Ha van beállítva virtuális AP (vendég AP) a routeren akkor hiába nem azon van a telefon, gyengélkedik a kapcsolat rajta. Ez új jelenség, régebbi romoknál ilyen nem volt. Minden esetre most le van tiltva a vendég AP és minden jó.
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Melyik 6-os miuit rakjam a mi3-ra? Honnan töltsem le?
-
zolikaDB
veterán
válasz mizoli #24724 üzenetére
Ma kellett volna mobilnet, mert wifin voltam napközben, aztán se kép-se hang. Restart, és lett mobilnet.
Nade! Ez nem lesz így sokáig!
Rajen volt olyan kedves és újra feltöltötte a MIUIHU stabil 7.0.5.0-t, és ez megy vissza szépen. Modernebb, mint a 34-es vagy Ivan 4.4, de nincs benne szinte semmi bug, a 6.0-s ilyen-olyan ROM-okhoz képest meg pláne.
Valahogy mióta MIUI-t használok, nem kívánok semmiféle CM, meg AOSP alapú cuccokat... Nem jönnek már be.
Ez érdekes, mert eléggé be lettem határolva...
Apropó: szerintetek melyik Xiaomi telefon felé érdemes orientálódni mostanában? Mi5 kizárva a 100e feletti ár miatt. Redmi Note 3 Pro-ról vélemények, értékelhető tapasztalatok vannak már? -
bozarjoska
őstag
Van választási lehetőség
Global, Kínai/angol
Multi
MiuiHUZolikaDB
Redmi Note 3 Pro topik, ott biztos van tapasztalat bőven[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Szóval már megy a másolás?
Én a MIUIHU-t ajánlom, abból pedig a legújabbat (stabil és fejlesztői is jó lesz, előbbinek annyi az előnye, hogy kisebb eséllyel fogja egy jövőbeli frissítés elrontani).zolikaDB ne már, visszamennél kitkatra? 😱
Stabil MIUIHU sem jött be?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #24737 üzenetére
2 stabil MM MIUIHU-t próbáltam, cache törlés után is ébresztgette az Android OS a procit, tiszta telepítés után is, úh megyek vissza. Nem mindegy, h 2 óra kijelzőidő után tölteni kell... És ez nem 1-2 napos tapasztalat volt sajnos.
mizoli: fú, hallod, nekem meg annyira idegen érzés az RR, pedig 5.0 alatt szeret(get)tem[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Minden rom failed....
-
seger
addikt
Nagy nehezen rendbe raktam a belső tárhelyet! DE....
Visszaraktam az 5.11.17-et és jo is lett. DE...
Amint felraktam a miuiandroid.hu-ról a legujjabbat abban a pillanatba beszarik!
Próbaképpen felraktam az en.miui.com-ról a legujjabbat, azzal tökéletes!
Mi lehet a baj??[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #24740 üzenetére
Tényleg, már emlékszem. Valami miatt az nálad sokat tartott ébren. Elég fura, hogy másoknál nem annyira. Lehet, hogy valamilyen beállítás / alkalmazás okozta az MM alappal együtt, de hogy mi, azt hosszadalmas kideríteni.
(#24744) seger ennek örülök. Csak simán még egy próbálkozásra ment, vagy kellett valami trükk?
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
MEGOLDVA!! Úgy néz ki mindent sikerült megoldani! Miuiandroid.hu-s legfrisseb felkerült és működik
-
zolikaDB
veterán
Tomi, havri1: köszi Amúgy utoljára már 6 óra felett tartotta ébren. És az alkalmazásaim is ugyanazok hosszú évek óta, ilyen index, ebay, dropbox, quickpic, keep, jófogás, youtube, fb-messenger és ehhez hasonló apróságok...
Egyelőre megyek 4.4-re. Utána majd látom! -
Buvana
aktív tag
Skacok értetlenül állok a dolog előtt: MM 6.3.17. A tiltólistával van gondom. Kizárólag magántelefonokat szeretnék tiltani, tehát nem ismeretlen számokat. Aki nem küldi a számát! És sajnos akármit csinálok, nem működik! Magántelefonszám ha tiltólistán van, mégis tud hívni. Előbbi romoknál ez gond nélkül ment. nem hiszem el, hogy ez csak nekem probléma! 5let valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest