- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz ∂яσнυη #22399 üzenetére
Hivataloshoz pl jön OTA.
De rosszul teszed. A helyedben hétvégén mindenképp feltenném az új verziót, te is láthatod Telegramon, milyen akkuidőket érnek el velük.Wovbagger arra gondoltam, hogy itt nem a local calendar van-e kiválasztva.
De ha egyik irányba sem szinkronizál, az más. A Google naptárat azért megpróbálhatod (igen nyom nélkül el lehet távolítani), de ha továbbra sem megy, próbáld eltávolítani majd újra hozzáadni a Google fiókodat a telefonhoz.Más: a mai CM-be belekerült az ún. SelfieFlash. Tudjátok, amivel az iPhone-okat reklámozzák.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #22403 üzenetére
Vagy éppen a MIUI kamera "szépítője".
Bár valószínű sosem fogom használni, egy dologra azért jó ez a SelfieFlash. Mégpedig azokra a helyzetekre, ha valaki nagyon el lenne telve az almás telefonjától.Fejvadi egyelőre maradnak az ugrókötélnél, de a jövőben nem kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz Keil Walker #22369 üzenetére
CM13 dettó
kétujjas megoldást én nem találtam.
Beállítás / értesítési sáv / gyors legördülés valamelyik oldalon - látszólag ez van helyette. -
laci laci
addikt
válasz heidricha #22408 üzenetére
Az rr-nél is ugyanazt a gapps-ot használtam,mint itt az aicp-nál..open gapps 20151225,és én egyben telepítettem a rommal és semmi gubanc nem lett,tudtam segíteni a válaszommal?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
heidricha
őstag
válasz laci laci #22409 üzenetére
Sajnos nem. opengapps mm, micro, tegnapelőtti, aznapi volt az aicp is. Egyszerre telepítettem a ROM-mal, simán belehalt a beállításokba. teljes törlés volt előtte, még tárhelyet is gyalultam, otg-ről ment a telepítés.
ugyanaz az opengapps, ugyanonnan cm13-mal együtt tökéletesen működik. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #22406 üzenetére
Könnyen lehet. Mondjuk az akku élettartamát demózhatnák vele.
Keil Walker, heidricha szerintem épp a gyors legördítés zavar be a kétujjas lehúzásnak. Kár érte. Bár inkább az intelligens legördülés lehetne alap, tehát ha van értesítés, azok, ha nincs, akkor egyből a gyorskapcsolók húzódnának le. Az a baj, hogy ezt eddig még egy MM ROMban sem láttam, MIUI-t kivéve.
Gappsból én mostanában a Banks Gapps-t használom, bár AICP-n nem próbáltam.vampire17 lehet, hogy én is felteszem, pedig eredetileg csak két hét múlva terveztem. De már hiányzik az érzés, valahogy nem találom a helyemet. LP ROMokkal valahogy jobban el lehetett lenni.
-
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz heidricha #22414 üzenetére
Úgy értettem, talán eleve más benne valami miatta, aztán hogy engedélyezed-e a gyors legördítést, már nem számít.
Igaz, hogy lolliban jó volt, de valami változhatott. Nem hiszem, hogy az intelligens legördülést is csak lusták belerakni.[ Szerkesztve ]
-
[KgP].Robot
aktív tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy kb mennyibe fog kerülni az Mi5 Kínában?
-
bozarjoska
őstag
válasz [KgP].Robot #22416 üzenetére
6 nap múlva megtudod
-
[KgP].Robot
aktív tag
De már úgy izgulok...
[ Szerkesztve ]
-
Wovbagger
tag
válasz Tomi_Ohl #22402 üzenetére
No, feltelepítettem a Google naptárat. Alapból az sem látta a névnapokat, de a beállításoknál addig bökdöstem ide-oda, hogy végül megjelentek. Ekkor megnéztem a telefon saját naptárát - és ott is megjelentek a névnapok. Viszont mára ennyire futotta az erőmből, ha tudom akkor holnap folytatom az állítgatást.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz heidricha #22419 üzenetére
Slimbiten normálisan működött a két ujjas is, úgy emlékszem.
Fejvadi mivel most elvileg kisebb lesz az akku az alap verzióban, még illene is...
Wovbagger persze, próbáld ki, mennyire szinkronizál ezután, illetve Google naptár nélkül megy-e.
Ha jól emlékszem, s4tch és másoknak is a Google naptár hasonlóan megoldotta a helyzetet, de nem emlékszem, hogy utána letörölték-e.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Keil Walker
aktív tag
-
Mr.C
őstag
kicsit érdekes, hogy a changelog a file explorer-ről ír (meg egy status bar), más "bug fix" nincs is benne
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Fejvadi
nagyúr
Időnként megjelenik egy értesítés, hogy a telefonom nincs lopás ellen védve. Pedig van, mert aki hozzá mer nyúlni, annak legközelebb nem lesz mivel. Na jó ezt a telefon nem tudja. Ezért szeretném valahol kikapcsolni az értesítést. Hol lehet?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #22430 üzenetére
Eddig csak simán rányomtam és belépett az app.-ba, de ott nem lehetett. Azóta csak söpröm,de akkor kipróbálom amit javasoltál, ha megint feljön. Köszi.
(#22431) kárátékutyá
Nem kellene utána szaladni, mert lépni se lenne ideje. Fél szemmel is orrba vágnám.
Ja te még nem is tudod, hogy kerekes a falábam? A másikkal csak lököm magam. Száguldok mint a roller. -
Mr.C
őstag
MIUIHU 6.2.18 már van,Xiaomi-s multi rom hétvégén leszBocsánat... ink még nincs :/
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
Ott sem. Valószínűleg azokat csak maguk a fejlesztők tudják; béta teszterként is hetente kétszer csak annyit láthatok, hogy "bug fixes and system optimizations".
Az a késés meg elég gyanús... Remélem, nem a bl zárás miatt van...
-
tupacamaru
veterán
A mi fiókos távoli törlés működik?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
vikla007
aktív tag
válasz bobolysza75 #22439 üzenetére
Elhalasztva...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bobolysza75 #22441 üzenetére
Neked is igazad volt, mert a felsorolt 5 készüléken kívül a többire tölthető (Csak hogy akkor se legyen igazad, ha azt mondod, nincs igazad )
Ami jó dolog, hogy az e heti frissítés sem zárja a bootloadert. Telegram csoportban megnézte valaki.
Ami pedig rossz, hogy valami miatt még mindig a régi értesítési felület van benne, nem az új a kereséssel (zene helyett).[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Hát pár nap után nem tudok rosszat írni a aicp romra..Jó minden...(de miért jó? )
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #22443 üzenetére
Gondolom a 6.2.18. Legalábbis jó esély van rá.
laci laci ugye, hogy idegesítő, ha túl jó egy ROM? Csak nehogy a falon végezze
Más: 6.2.18 multi tölthető!
Ez a hiba javítva lett a multisok szerint: [link]
Mr.C(B) ⬆[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest