- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Legendas #7201 üzenetére
Azért 1-2 helyen megmutatkozik a kínai tervezés/gyártás.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz <Adamsky> #7203 üzenetére
Nekem is a gyári csak a fehér. Kellene rá vennem egy másik gyárit?
Az 1. hsz-ben jelölt vagyula romjai közül letöltöttem a JLB22-t. Ez ugye mehet fel dual boot módban is?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Azzal kezdem, hogy a zajszűrést átállítom egy mikrofonosra.
-
parkasz
senior tag
Nekem pl a WIUI | 3.10.18-alatt gyári fehér hátlappal, Telenor szolgáltatóval Mi2 16gb-os telefonon eddig tökéltes a beszédhang és az érthetőség a beszámolók alapján.
-
parkasz
senior tag
Egyébiránt emiatt sem váltottam még romot, mert ez bevált és akkor meg minek kockáztassak
-
Legendas
aktív tag
válasz Attipapa #7210 üzenetére
Nem nagyon értelek... Ne vegyél ilyen telefont. Nekem régóta az egyik legjobb telefonom és mondhatom szinte mindent kipróbáltam Blackberry Z10-Q5, Iphone, WP, Droidok (pl LG optimus G, xperia Z) és sorolhatnám de engem most a Mi2S kielégíti mind a mókolási mániámat mind a hétköznapokat. Semmi sem kötelező...
A lényeg simkártya cseréjével és gyári hátlappal valamin a nem gyáriak átalakításával minden ok nálam.[ Szerkesztve ]
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
Attipapa
aktív tag
válasz Legendas #7212 üzenetére
Igen, veszem észre, hogy nem nagyon értesz! Ár-érték arányról beszélek, egy ilyen értékű telefonnál talán elvárás lenne egy tökéletesen működő alapfunkció. Teszem hozzá,az olcsóbb kategóriásak nagy része rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.Eddigi MTK soc-os telefonjaimnál roppant egyszerűen, az engineer mód audio menüpontjában tökéletesen beállítható volt az összes audio funkció.
Természetesen az is benne van a pakliban, hogy a témát felvető fórumtárs egy rossz minőségű telefont fogott ki. Akkor viszont: Sorry MI2S !!
És közlöm Veled, hogy már vettem ilyen telefont október 31-én (ekkor fizettem ki),csak még fizikálisan nem tudom birtokolni,mert kering a "föld" körül...talán?
Milyen sim-kártya cserére volt szükség??[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Attipapa #7213 üzenetére
Én is gondoltam, hogy hibás darabot fogtam ki, de egyrészt hátlap nélkül nem igen csinálja és itt a fórumban visszakeresve többen írtak már ilyen problémáról.
-
bsanya
aktív tag
A hangproblémát én is megerősíthetem , viszont furcsa az, hogy nem mindenki panaszkodik...
Vannak (akiktől kérdezem beszélgetés közben) jól hallanak, vannak akik bödön hang, földöntúli bugyborékolásra panaszkodnak
Most én is állítottam a zajszűrésen, holnap tesztelek...Xiaomi Mi 11i
-
MODERÁTOR
Nálam bekapcsolva a két mikrofonos szűrés, de eddig még senki sem panaszkodott, hogy szarul hallana..
Everybody lies.
-
kano
nagyúr
válasz Barthezz2 #7217 üzenetére
Mert nem mondják, hogy rosszabb a hangod mint eddig.
Feldobtam a JLB22.0 véglegeset és jó a hang. -> Tehát a fejlesztői romokban nem annyira OK a hang.
Valaki használja a 11.01-én megjelent JLB 23.0-t? Abban van magyar nyelv vagy a 22-be is vagyula fórumtárs hegesztette bele? Mondjuk angol is jó lesz....
Most jön lefelé és fel is dobom szerintem...„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
tom81042
tag
Nem tudja valaki hogy a toltes kozben villogo led-et ki lehet valahogy kapcsolni? Meg hogy feléledjen a kijelző?
Laptoprol toltom, es ilyen kb 5 percenkent feléled a kijelzo, nem ertem hogy miert, sima toltovel sose csinalta, es igy nagyon sokaig tart feltolteni
-
kano
nagyúr
válasz vagyula #7219 üzenetére
Köszi. De ebben legalább angol van benne igaz? Végül is nekem tök mindegy, hogy magyar vagy angol...
-
kano
nagyúr
válasz vagyula #7222 üzenetére
Mert ebben semmi kihívás nem lenne.
(Nem ismertem ezt a letöltési helyet. )„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Karavik
veterán
FYI:
Heti frissítésű MIUIAndroid ROM-ok esetében nem lesz többet külön Multilang és English/Chinese verzió, csak multi lesz a szokásos 24 integrált nyelvvel. A mai update-vel már kizárólag csak multira frissíthető...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Zamasun
aktív tag
Érdekességként akit érdekel mit tud a gyári 3100 mAh akksi. Általam tök átlagos használat volt benne, ami nagyjából a következő:
- 11.15 miui
- GPS on, de nem használtam
- zenelejátszás kb 8 óra (munka oda-vissza)
- kb 20 perc játék
- kb 30 perc beszélgetés
- 3G csak akkor volt bekapcsolva, amikor netre mentem. Kb 2 óra.
- fényerő auto
- Wifi on
- CPU normal[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
Kérdés!
Az utolsó két verziónál másnál is Fc-zik a MiCredit alkalmazás, vagy csak nálam van ez a hiba??
Nem úgy, mintha szükségem lenne erre az appra, csak kíváncsi vagyok
Előre is köszi, ha valaki megnézi! -
peanar
senior tag
válasz Legendas #7239 üzenetére
Én még a Htc Desire korszakomban próbáltam kivenni az akkori Gb. miui Camera apk-t és beletenni másik romba, de Fc lett a vége!
Attól függetlenül egy misét megér, megpróbálhatod hisz nincs vesztenivalód Maximum ha nem működik, vissza teszed az adott romban lévő gyári Camera appot. -
HanU
tag
FCR 30 (MIUI 3.11.15) Egy telefon számot beraktam a blacklist (tiltó listára). Frankón működik, de mostmár szeretném a tiltott számot vissza hozni az engedélyezettek közé, hogy tudom ezt megtenni?
[ Szerkesztve ]
HanU
-
HanU
tag
Kösz a segítséget. Nekem az aksi idő nagyon jó, cirill betűk vannak a mértékegységekben, de egy része eltüntethető a WSM tools progival units kiegészítéssel. Összességében meg vagyok elégedve.
Nekem egy bajom van a telefonnal az autó fókusz nem muzsikál valami jól, erre van valakinek valami ötlete 13 MP kameránál olyan homályos néha a felvétel, hogy nem is merem megmutatni senkinek. Exponálás előtt fókuszálni kellene, de nem az exponálást figyeli hanem a kamera üzemmódban rögtön fókuszálni próbál kisebb nagyobb sikerrel.[ Szerkesztve ]
HanU
-
peanar
senior tag
Köszönöm, a múltkor már írtad a WSM tools progit, le is szedtem
Ez a progi lefuttatása után hol maradnak még cirill betűk, mik ezek a mértékegységek?
Nálad mit jelent a nagyon jó aksi idő, mert ugye ez relatív, hogy kinél mi a jó?A kameránál én a Normál módot használom, előtte én is tapasztaltam hasonlókat az autó fókusznál. A normál módnál max. megbököd a kijelzőt, hogy mire fókuszáljon és már teszi is a dolgát
[ Szerkesztve ]
-
HanU
tag
A jó aksi idő nála azt jelenti, hogy nap végén még több mint 50%-on van, tehát elvileg másnap is tudom használni korábban 30%-on volt nap végén most vígan 50-60%-on van. Tehát nekem jó az aksi idő úgy is nap végén rárakom a töltőre.
Cirill betű a Ghz mérték egységeknél van (rendszer beállítások -> telefonról -> Ghz helyett cirill) abszolút nem zavaró. A feladat kezelőben a Gbyte már jól van ez volt a legzavaróbb.
A kamera ötlet jó volt végre az autófókusz nem kavar be, korábban én is próbáltam normál módban de nem tapiztam a fókuszálandót :-) .
WSMtools telepítése után a units modult kell mellé fel telepíteni újra kell indítani a telefont és a mértékegységek 90%-a jó lesz. Vagyula fordította az FCR-t, de érdekes módon ezek a mértékegységek csak a wsmtools után javulnak meg.HanU
-
HanU
tag
Hú bakker erre annyit tudok mondani kisnyúl. Be van kapcsolva minden mobil internet 2G mivel általában Wifi-zek, Naponta kb. 1 óra telefonálás, a többi változó mikor hogy, de az FCR29 illetve 30-nál valamelyest javult az aksi, az előzőek nagyon nem tetszettek volt úgy nap végére, hogy 20%-on volt a telefon. A képernyő most 24%-on van, telefon 15%, hívás 13%, wifi 11% , cella 8%, stb...A mai nap nem mérvadó most 16 óra használatnál 58%-on van az aksi.
HanU
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest