- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz gaben1117 #2654 üzenetére
mire gondolsz ?
A tabon napi használatra a gyári hc van 60 -as kernellel.Az ics még nem alkalmas rá. A wifi csak most kezdett el működni , a gsm még nem működik , a bt nem működik , a touch is legacy módban működik.
A következő lépés a bt és a touch működésre bírása lesz. -
Szabónagymer
aktív tag
Ma ismét kaptam egy értesítést rendszerfrissítésről. 54 mega. Természetesen ismét hanyatt esetta robim. Ez már kb. a harmadik, ha nem a negyedik lett vola. Most már egész biztos, hogy érzékeli a hálózat, hogy nincs frissülve, de rákeresés esetén napra kés mégis.? . Nem értem hogy van ez! Az biztos, mobil netet használok, mi több a saját netjegyét. Ergo, a voda nem hagy bennünket cserben, de könnyen meglehet, föntartja magának azt a privilégiumot, hogy saját hlózatán frissít csak.
Aki tudta telepíteni, annak mivel lett másabb az os? -
joestone
addikt
válasz Szabónagymer #2656 üzenetére
Nekem úgy frissült , hogy mielőtt a rendszernek engedtem volna telepíteni a frissítést , cwmből a gyári rendszer helyreállítót telepítettem , de nem csináltam wipe data -t . Amikor a gyári rendszer elindult megkérdezte akarom-e telepíteni a frissítést . engedtem neki és simán felment .
-
darky4e
tag
Tegnap volt egy pár órás bootloop-om és most pedig a recovery backupnál akadt meg a recovery image-nél..
Live long and prosper
-
gps76
őstag
válasz Szabónagymer #2656 üzenetére
Én nem használok mobilnetet,wifiről megy és felajánlotta a frissíttést.
Nálam nem okoz fagyást a 60-as kernel,igaz ki van gyomlálva rendesen a gyári rom.
Viszont a kernel felrakása előtt a recoverynél megszívatott,nem volt bootloader se ftm,bekapcsolni se akart.megszenvedtem vele rendesen. -
chipi-85
senior tag
Sikerült valakinek gyári backupot csinálnia?
-
gps76
őstag
Csak az enyémből ki van pár dolog törölve,így újrainduláskor hibával leáll.Emiatt is jó lenne egy gyári mentés.
Újra kipróbáltam egy régen használt billentyűzetet,csak az ikergombok nem mindig úgy működtek ahogy kell,de ezen kipróbáltam az első verziót,és nagyon jó próbáljátok ki:softhunkeyboard és az első verzió,mert ott külön vannak az ékezetes betűk amit tabon elfér.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz joestone #2664 üzenetére
Felraktam a gyári visszaálítót, és elkezdtem a saját böngészőjét, és nem dobja ki a facebookot, igaz halál akadozódsan lehet postot írni, de a legkritikusabb oldal megy.
A kerner vissza ált eredetire. Rá tehetem a te kerneredrt, vagy frissítésig hagyjam így?
A böngésző hibán is megszünni látszik hetek óta cúcsra húzva a proc, minden nemű fagyás és melegrdés nélkül. Akku ifő sem csökkkent számottevően. Ennek tekintetében elmondhatom, azon dzerencsés tulajok közé tartozok, kiknek normálisan üzemel a tab. -
joestone
addikt
válasz Szabónagymer #2666 üzenetére
míg le nem fut a frissítés , hagyd teljesen gyárin.
-
gps76
őstag
Akit érdekel hogy néz ki a tab-unk belülről,itt megnézheti,csináltam pár képet röla:
[link] -
hun_gery
aktív tag
válasz joestone #2668 üzenetére
Gratulálok!
Ez nagy előrelépés, ha jól gondolom.
Tehát akkor van wifi, audio, hw acc.
Ez lassan komplettnek tűnik (bt-t, gsm-et kivéve, de szerintem ellenne itt sok tulaj anélkül egy darabig )[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
gps76
őstag
válasz Szabónagymer #2672 üzenetére
Igen van antenna csatlakozó,nemhiszem hogy más készülék is használná ezt az alaplapot,miért nincs kivezetve.
A wifi egy broadcom chip,azért ilyen érzékeny.Tegnap nem akart bekapcsolni reggel töltőről levéve,semmire nem reagált.Tudjátok mi csinálta? A microsd-t kivéve elindult,hogy mi köze van hozzá,nem tudom.
Tényleg a gyári mentés sikerült valakinek,mert jelezték páran,hogy megcsinálják?
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz Szabónagymer #2674 üzenetére
Nem mert utána wipe-oltam egyet,meg formáztam cluster méretet átállítottam és jó lett,most is benne van.
-
joestone
addikt
Letölthető az új cm9 verzió.
Ami nem működik:
- camera
-BT
-GSM
-USB mass storage (az adb működik)
-GPS
7" tabhoz
10" tabhoz
Google Apps (market, gmal, youtube)Mindegyik fájl cwmből telepítendő.
Csak saját felelőségre alkalmazza mindenki. Előtte mentés javasolt.Ha pedig valaki fejleszteni szeretne a forrás letölthető innen :github
-
chipi-85
senior tag
Gyári szűz rendszer mentése sikerült valakinek? A héten el kellene vinnem szervízbe! Ha kell akkor szívesen segítek a mentésben!
-
joestone
addikt
Működik a GPS is .
A következő fixet kell telepíteni hozzá cwmből:
CM9_GPSfix -
-
joestone
addikt
válasz Szabónagymer #2680 üzenetére
A mentés a cwm hibája miatt állt le (nálam is előfordult többször) ezért csináltam egy új verziót. Annál már nem volt fagyás mentés közben.
-
hun_gery
aktív tag
válasz joestone #2681 üzenetére
cm9 első boot kb hány perc szűz (factory reset-elt) gépen?
szerk:
elsőre szerintem belefagyott, aztán reset, újratelepítés (cm9, gps, gapps), ezután 3 perc, és lőn indítóképernyő![ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Gi-Gi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vagyok tulajdonosa enne a TAB-nak.
Az lenne a kérdésem hogy nem lehet MSC módban csatlakoztatni a számítógéphez? -
hun_gery
aktív tag
gyors észrevétel: market (play) használatakor csúnyán szétcsúszik a képernyő, de pár vissza gomb után meg lehet csípni a "letöltés" gombot
-
darky4e
tag
CM9: Néha szétesik a kép,de ha interakcióba lépsz vele akkor azon részek újból jók lesznek.
Live long and prosper
-
hun_gery
aktív tag
JoeStone!
AZONNAL kérek egy paypal email címet, hogy eljuttathassam hozzàd szerény sörfelajànlàsom! Bitang jò màr most a tab, hiàba beta még a cm9. Nem fagy a böngésző!Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Mardel92
tag
Valaki találkozott már azzal, hogy a naptár widget csak akkor frissül, ha újra kirakja? A napokbs vettem észre, 26-a óta nem frissült. Valami ötlet hogy miért csinálhatja?
Btw, bocsi, hogy nincs még meg a beígért mentés, de alig vagyok otthon mostanába. :S
[ Szerkesztve ]
-
hun_gery
aktív tag
válasz joestone #2687 üzenetére
Naná, hogy úgy gondolom, sőt, erre bíztatom a fórum tagjait is, hogy HA van rà módjuk és lehetőségük, honoràljàk JoeStone mester munkàjàt ne csak szavakkal, hanem esetleg pàr sör árával, hiszen olyat tett/tesz értünk puszta jóindukatból, amit még a vodafone/zte sem.
-
Magnat
veterán
Hi,
találkozott már vki olyan jelenséggel, h felveszi a tab a töltést, de nem olyan gyorsan töltődik mint kellene? Nálam most pár napja többször is előfordult, h használatközben feltettem tölteni és szinte alig töltődött. Tegnap is ez történt, aztán pár ki-bekapcs és töltő/kábel ki-be után jó lett, de ma próbaképpen 50% körül megint rátettem és ugyanez a jelenség. A töltő elé bedugtam egy Conradban vásárolt kütyüt, amivel mérni lehet, h mennyi a teljesítményfelvétele egy fogyasztónak és azt tapasztaltam, h az elvileg 2.1A-s töltő (ami elvileg 10 watt körül kéne felvegyen még 100% hatásfok esetén is) csak olyan 5-6 watt között vesz fel.
Itt egy kép a töltésről, a bal oldali nyíl a tegnapi, ahol végül jó sebességgel töltött (azt megszakítottam egy időre, de utána is jó volt a sebesség), a másik a mai, ahol szemmel láthatóan sokkal lankásabban emelkedik a töltöttség annak ellenére, h nem is használtam közben. Sajnos nincs ekkora teljesítményű másik töltőm (rendelek egyet, de idő mire megjön), szóval jó lenne tudni, mi okozhatja.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
joestone
addikt
Mindenkinek köszönöm szépen a támogatást !
@zsoltti : nézd meg , hogy a build.propban a következők szerepelnek-e :
ro.product.name=V71A
ro.product.device=V71A
ro.product.board=V71A
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest