Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darky4e
tag
-
gps76
őstag
válasz barni79 #3457 üzenetére
Igen.
Elinditod mukodo rendszer alol bootladerbe,utana bebootoltatod a recoverybe es wipe-ok utan felrakod zipbol a 03a-t,ami a belso sd-n kell lennie.
utana alap lesz,rootolni is kell,meg ra lehet engedni a felajanlott 03b frissitest es erdemes uninstaller pro-val kitorolni a sok felesleges idetlen programot,meg a 60-as kernelt.[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz barni79 #3445 üzenetére
adb reboot bootloader
fastboot boot v10_cwmrecovery.img
adb push v10_cwmrecovery.img /data/media
adb shell flash_image /dev/block/mmcblk0p18 /data/media/v10_cwmrecovery.img
A cwm-ben a mounts menüpont alatt mountoljuk a system particiót
adb shell rm /system/etc/install-recovery.sh
Ami a memóriát illeti , nekem csak 700 MB lett a frissítés után (a használt és a szabad memória méretét összeadva a futó programok alatt)
[ Szerkesztve ]
-
paranyul
csendes tag
válasz paranyul #3402 üzenetére
V03b -- 3 napos tapasztalat
Bámulatosan stabil így 3 nap használat után, ahhoz képest ahogy eddig nekem működött: napjában többször újraindult, volt hogy 5 percenként, volt hogy óránként.
Péntek óta viszont egyszer sem indult újra, nem tapasztaltam FC-t, és amit már többen is említettek, alig melegszik (eddig nekem tűz forró volt).
El sem tudom képzelni mit csináltak: esetleg visszavettek valamilyen órajelet, vagy kikapcsoltak egy magot, vagy a jó ég tudja mit! De beletaláltak!
Sok dolgot még nem próbáltam: sebesség teszt, akku élettartam, GPS, wifi érzékenység, stb.
Kíváncsi vagyok, hosszabb távon is stabilizálódott-e ennyire. Vagy ér valamilyen kellemetlen meglepetés...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz paranyul #3461 üzenetére
A többségnél már a v03a megoldotta ezeket a gondokat, ezek szerint nálad az még nem. Mindenesetre bíztató, hogy még foglalkoznak a gyártónál a tabletünkkel, én még sajnos egy-két hétig nem tudom kipróbálni az új frissítést (gondolom mindenki megkapja), mert egy ideig még nincs nálam a Tabom.
-
Quaresma
aktív tag
Milyen kiegészítők vásárolhatóak a smart tab 7-hez? Mivel egyedi a csatlakozója így gondolom a kiegészítők is teljesen egyedik :S Valamint tudna valaki pár tokot ajánlani a készülékhez (olyasmi érdekelne, mint az ipadhez-hez kapható smart cover)
Ps: brunorbert
-
Quaresma
aktív tag
Itt megtaláltam a kiegészítőket, csak borzalmasan drágák Szval már csak inkább pár tok ajánlat érdekelne (lejárt a szerkesztési időm sry)
Ps: brunorbert
-
gps76
őstag
-
imis
senior tag
Érdemes feltenni az újabb frissítést hc-re?
-
joestone
addikt
Nekem azért vannak vele bajaim.
Sokat nem is volt a gépen , mert nagyon lassúnak tűnt a HC (ezt egyébbként az antutu tesztek is igazolják , az új verziójú ICS(még nincs publikálva) alatt ha 5000 pont alatt van az eredmény akkor valami nem kerek) . Amit beleraktak apsta firmware a wifihez az nem töltődött be ics alatt , kevesebb wifit lát , mint ICS alatt és azt is lassabban veszi észre. Azt hiszem megy vissza a v03a firmware , hogy ne kelljen sz***pni a flasheléssel .
A v03b -ben új kernel van ( összerakták egy kernelbe a 3 tabot ahogyan én is anno) variáltak a kernelben is ami természetesen nincs publikálva .Úgy néz ki az új tabokban nem ov5640 kamera van hanem mt9d113 és a kijelzővel baráltak még. Ennyit vettem észre a kernelkonfig alapján . A VPN -t persze nem sikerült javítani nekik .[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz joestone #3471 üzenetére
baráltak = babráltak
A wifihez is hozzányúltak , aminek természetesen megint nincs meg a forrása. Nem mintha jobb lenne a wifi tőle .
ICS alatt egyértelműnek tűnik , hogy a 3g okozza a wifi kikapcsolásakor jelentkező kikapcsolást . Ha kiveszem a mobiladatból a pipát akkor gond nélkül ki be lehet kapcsolgatni a wifit.
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Nekem 2 kérdésme lenne:
1:A kijelző felbontása 1280*800. Ez a teljes kijelzőméretre vonatkozik, vagy csak a kezelőgombok feletti részre?
2ilmezésnél meg lehet oldani, hogy teljes képernyőn fusson a film? Úgy értem, a gombsor helyét is kitöltse.
-
zsoltti
senior tag
1 teljes kijelzőre
2 igen, Tedd fel a honeybar-t (3.2n megy csak.) -
törölt tag
válasz dredjudge84 #3475 üzenetére
Megjegyzem, az egyes számú kérdésed eléggé költői volt...
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Honeybar-ra nincs találat play áruházban. Mit írjak be?
-
Ronyn
senior tag
-
törölt tag
válasz dredjudge84 #3478 üzenetére
Lásd, mint fentebb Ronynnál, én is azt tapasztalom, hogy beírom, és van találat.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz bigdady #3483 üzenetére
Egyenlőre küzdök vele , jelenleg nem tudok olyan verziót fordítani amit cwmből fel lehetne tenni. Mindig elszáll 255 hibakóddal . Volt egy forráskód frissítés aminek következtében lett új zenelejátszó , a notification ledet átraktam kékre zöldről , a kamera majdnem működik. Látszódik , hogy van két kamera el is kezdi beállítani , de aztán elszáll. Ha sikerül úrrá lennem a flashelési problémán valószínüleg lesz egy újabb verzió (ugyan még kamera és BT nélkül) , de a háttérben azért frissült egy két dolog.
-
cat7505
csendes tag
válasz joestone #3484 üzenetére
Notification led:
Jól értem hogy van egy RGB (Full color) led-ünk, amin
gyárilag csak 2 színt használtak ki??
(mondjuk vannak más rejtett, /kiiktatott/ hardver is
pl: a hátsó kameránál a mikrofon, és a fénymérő is...)[ Szerkesztve ]
A probléma megoldás lényege megtalálni azokat, akik tudják a megoldást :)
-
zsoltti
senior tag
Hát tudás uaz, de az ára duplája, én aztmondom az összhatás ottvan valahol. Szóval nem érzem a pénz kidobást!
Szóval Samsung!
Kijelző milliószor szebb, és a mérete is picit nagyobb. Gyorsabb még 3.2ben is! A touch is jobb is ezerszer. Vékonyabb, elegánsabb-de ez nemmszámít.
Sok kicsi sokra megy na
[VS. Kép][ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
1 kérdés: létezik olyan app, amivel rá lehet bírni a tabot telefonálásra?; - vagy hogy egyáltalán megjelenítse a tárcsázót?
-
zsoltti
senior tag
3.2-nem lehet.
Joestone 4.0.4es romja alapból tudja, headseten keresztül[ Szerkesztve ]
-
zsoltti
senior tag
-
gps76
őstag
Joestone:Tenyleg ha kikapcsolom a mobiladatot,ki-be kapcsolhatom a wifit?
Kikapcsolt mobiladatnal a repulomod is ugyanezt eredmenyezi?Most a 03b frissites van rajta,ha az ics akarnam megint melyikre tegyem ra,03a vagy b?
-
joestone
addikt
elvileg mehet egyből a v03b -re is csak macerás volt a flash ezért visszaraktam a v03a firmware részét , de 03b vel is működnie kell.
A repülőgép mód esetében teljesen kikapcsolja az összes rádió részt . A mobiladat kikapcsolásával csak internet nem lesz , de mondjuk telefonálni továbbra is lehet. Azt nem néztem még , hogy ha a mobiladat ki van kapcsolva akkor is újraindul -e a repülőgép üzemmód bekapcsolásakor.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz joestone #3499 üzenetére
A 03b-re fel raktam a cm9-et,es ugyanúgy nem engedi flash-elni a recoveryt,csak bebootolni.
Mit nem ír felül a cm9?Kipróbáltam,ha a wifi be van kapcsolva és kikapcsolom az adatforgalmat,akkor a wifi kikapcsolásával újraindul.
Ha bekapcsolt wifivel,kikapcsolt adatforgalommal,átteszem repülőmódba ugyanúgy újraindul.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest