- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Akkor jól értem, h aki most kapott frissítést, annak most frissült 03a-ra?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Brekii
tag
Hi
En is feltelepitettem a frissitest minden gond nelkul. Nem is ezert irok, hanem azert mert elhulve olvasom folyamatosan hogy milyen gondjaitok vannak a geppel. Nekem soha nem fagy, ujraindulas a majd 4 honap alatt 2x volt. Nem darabos, nem akadozik. En tuti kis gepnek tartom. Egy dokkolo hianyzik hozza de amugy rendben van. Csak azert irom ezt mert ezek szerint van jo is.Kivancsi lennek egyes keszulekek mitol olyan szarok. -
dredjudge84
őstag
Valaki adna egy linket az oc60-as kernelhez?
-
sittes79
addikt
válasz dredjudge84 #2405 üzenetére
Mindegyik joestone kernel oc-és...
-
joestone
addikt
válasz dredjudge84 #2405 üzenetére
2298 hsz
-
chipi-85
senior tag
Nekem:
Nyomtam egy Hard resetet, mert már lassú volt, telepakoltam már minden sz*rral.
Format után újraindulásokat produkált elég sűrűn, ami a format előtt heti max. 2-3 fagyás-újraindulás volt!
Ami pedig nem SW hiba, hogy nem ismeri fel a sim kártyát!
Lényegében ennyi hibával találkoztam!
Csak attól félek, hogy ha elküldöm szervizbe, akkor kapok egy újraindulgatós gépet! -
dredjudge84
őstag
Joestone, te vagy a király. Felraktam a 60-as kernelt. Tökéletes minden, a hangszórók is végre üvöltenek! Az 55-el nagyon halk volt, pont mánt gyárilag. Amúgy csak a hangerő miatt tettem fel a 60-ast, mert a fülessel is halkan szólt.
-
cucinho
aktív tag
válasz darky4e #2265 üzenetére
Sziasztok!
Ha van egy rootolt készülékem, de szeretném visszaállítani gyári állapotra, akkor elég ezt feltelepíteni, vagy van még esetleg valami dolgom vele? (Smart_tab_7_stock_Voda_HU.zip)
Nem cseréltem kernelt, semmit nem piszkáltam, csak rootoltam annak idején.Előre is köszönöm a segítséget!
-
BroCreSt
aktív tag
Az nem árt az akksinak, ha áramról hssználom, még ha fel is van töltve?
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
gaben1117
senior tag
Valaki nem találkozott valahol olyan témával, hogy hogyan lehetne függetleníteni a Tabot?
Vagy erre rákukkantana valaki, aki jó angolból? Ez valami olyasmi.
Előre is köszi!
-
planbmokus
senior tag
-
zsoltti
senior tag
válasz planbmokus #2422 üzenetére
http://data.hu/get/5005346/autobackup.zip parancsolj
-
LordRajZoL
aktív tag
Üdv
Egész érdekes Voda szervizhttp://www.box.com/s/62ee1401cb2ce0e9bf06
zZz
-
paranyul
csendes tag
No, ez a kép megadta a lökést a döntéshez.
Eddig tipródtam, hogy legyen-e helyette inkább egy öregecske Galaxy Tab. Pedig nagyon tetszik továbbra is a Smart, de ez így (Vodafone - szerviz hozzáállás) nagyon szenvedősnek tűnik... hmm, próbálkozom a Samsung vonalon...
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
Hát nem tom eddig egy hét csuszás de pont benne volt húsvét.
S kb két hét szerviz nem olyan rossz
Föleg hogy nem dobták vissza mokulás miattzZz
-
senior tag
válasz LordRajZoL #2425 üzenetére
Az enyém szinte ugyan ez...
Én 2012.04.02 adtam le és most néztem meg a voda szervizt. Nekem is 24.-et írnak elkészülésnek.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
LordRajZoL
aktív tag
Úgy nézz ki begyüjtik a szervizelendöket s egyszerre viszik tovább.
Legalábbis nagyon úgy nézz ki.
Félig meddig loggikus is de azért a villám vágjon beléjük. Itt kegyeg elöfizetés, egy zacsekbazZz
-
Mardel92
tag
válasz I.T.E.M #2428 üzenetére
Eddig az enyém is ilyen volt, de ma elindult vissza a logközpontba (Hátha viszik mindenkiét) Immár 1 hónap után visszakaphatom a tabot... Remélem most csináltak is vele valamit.
Ám tényleg jó kis cucc ez, ha a voda szerviz nem ilyen döcögősen működne még jobb lenne, főleg, hogy van nekünk egy joestone-unk
-
LordRajZoL
aktív tag
A szervizek 90% ilyen.
Ezzel sok mindent nem lehet kezdennizZz
-
törölt tag
Lehet, hogy naív vagyok, de kezdek bizakodni a négy nappal ezelőtt telepített OTA frissítésemben (V03a-Jan build). Attól egyelőre még nem esek hanyatt, hogy még egyszer sem indult újra, nem lépett ki a frissítés óta, mert azt az előző builddel (02Dec) is csak kb. heti egyszer csinálta, és kézi kikapcsolás-bekapcsolás hatására rögtön meg is szokott javulni. Azon ellenben már kezdek csodálkozni, hogy a négy nap alatt végig teljesen pontosan járt az órája! Vajon okkal kezdek bizakodni?!
-
0pityesz0
tag
válasz #71562240 #2434 üzenetére
Nekem a 02es buildel is rendben volt a gép leszámítva azt a bő egy hetet. Az "óra jelenség" nálam sosem volt,eddig a böngészőből se lépett ki soha. A frissítés után is rendben volt vele minden,kivéve hogy elszállt a led noti. Sztem azért ahogy vissza olvasok a 03as talán stabilabb.
Egyre gyorsabban lassulok...
-
joestone
addikt
Annak nem kellene benne lennie . Ennyire mélyen nem néztem bele a dologba. Azt el tudom képzelni , hogy nem cwm mentésből készült , hanem adb pull -al akkor lehetnek benne ezek a modem firmware fájlok.
Elvileg egy sima cwm mentés a szűz rendszerről , majd a mentés linux alá áthúz , ott szépen fel lehet mountolni az ext4 fájlt , kimásolni egy mappába , bezippelni update scriptet csinálni hozzá , belerakni a gyári boot és recovcery image fájlokat majd végül aláírva készen is van a gyári helyreállító csomag. -
j0cpoc
csendes tag
Sziasztok kellene 1 kis segítség nekem ezzel a telefonnal kapcsolatban.
Először is ezen a 2.3.4-es android rendszer van fent és gyárilag tudja a rádiót de most sehol nincs benne. Az lenne a kérdésem hogy valahogy bele lehet tenni? Vagy lehet rá rakni olyan android rendszert ami már gyárilag tartalmazza?
Másodszor hogy tudok rajta android rendszert cserélni? De nem fastbootal, mert azzal sig fájlokat kér és nekem lövésem sincs honnan szerezzek be. Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönöm és jár neki a piros pont.
Előre is köszönöm a segítségetEz a telefon leírása:
Brand / Model WOM W801 Android 2.3.4
CPUQualcomm dual core:
MSM7201A (ARM11) 528MHz + ARM9 274MHz
OS
Android V2.3.4
English, multi language, others please ask
(Please advice us your favorite language upon order confrmation)
Memory
RAM:256MB / ROM:512 MB
Bulit in 4GB MicroSD (TF Card)
Size
115.8 x 59 x 11.8 mm
Weight
130 g
Screen
3.5 inches HVGA 320 x 480 TFT-LCD / Capacitive Touch Screen
Network
Quad-band GSM / GPRS / EDGE : 850/900/1800/1900 MHz
WCDMA / HSDPA : 2100 MHz
http://maps.mobileworldlive.com
Support GSM service all over the world
Color
Black
GPS
Support SirF III GPS
Connection
Bluetooth with A2DP, FTP, OPP, PBAP
Wi-Fi : IEEE 802.11 b/g
USB
Camera
Back 3.2 mega pixel / Flash Light / Auto Focus
Support to shoot MP4 with sound, time depends on storage.
G-sensor
YES
Radio
FM
Video
AVI, MP4, FLV, 3GP, MOV, ASF, WMV, MPEG, MKV, RMVB
Audio
APE, FLAC, WAV, WMA, ARM, MP3, AAC / 3.5mm Audio Jack
Special function
G-sensor, WIFI, Android 2.3.3, multi touch, 3.5 mm Audio Jack
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Nekem is feljott a frissítés. Rootolt és cwm és joestone fajta kernel van fenn.
Frissíthetek?
-
j0cpoc
csendes tag
Ja és belépek a boot menübe home+pover vagy a hangerő le+power és nincs benne recovery azt bele lehet rakni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
Stevee83
aktív tag
Nem akarlak megbántani, de a helyedben jó gyorsan kib*sznám ezt a kukába!!! Ezt a gyárilag van rajta rádió most meg nincs dolgot hogyan érted? Egyszer csak eltűnt?? Vagy hogy az adatai szerint van benne fm rádió, de amúgy meg nincs?
Mit vártál egy kínai sz*rtól? Két dolgot tudnak nagyon jól: másolni és kamuzni a termékeikkel kapcsolatban.
Az új androidot meg felejtsd is el. Az ilyenekre vagy sose lesz frissítés vagy kezdj el megtanulni kínaiul és keresgess kínai fórumokon.
At se értem miért voltál hajlandó ilyenre pénzt áldozni, ahogy nézem az árát 199$ most ezért a pénzért nem egy értelmesebb készüléket vehettél volna... de ha úgy kaptad ajándékba akkor poénnak jó de kezdj el gyűjteni egy értelmes androidra.
Amúgy is ez mi????
"Qualcomm dual core:MSM7201A (ARM11) 528MHz + ARM9 274MHz"
De amúgy jó szorakozást a telefonhoz, arra jó hogy idegesítsd az apple júzereket hogy a te almádon android fut. Márha beeszik ezt a kamu szifon dizájnt
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Összességében, az ICS hiányát leszámítva elégedettek vagytok a készülékkel?
Ma kapok egy ilyet tesztre és döntenem kell, hogy erre vagy valami olcsóbb de supportosabb tabra költsem el a cslaád pénzét (Wayteq X70i Concorde 7015).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
törölt tag
A hardver jó, jelenleg eléggé megéri az árát. A Honeycomb viszonylag sokaknál produkál típushibákat (újraindulgatás, programokból kilépegetés, óra rosszul jár), de inkább csak az első egy-két napon szoktak ezek rendszeresen jelentkezni, aztán megritkul, illetve a vásárlók többségénél semmiféle szoftveres hiba sem jelentkezett. Akiknél a szoftveres típushibák jelentkeztek, azoknál is általában megjavulnak ezek, amikor megérkezik a gépükre a V03a-Jan buildű OTA oprendszerfrissítés. Én például éppen ezt tapasztaltam: a vásárlásom napján rendszeresen újraindult, programokból kilépegetett, de aztán megemberelte magát, és csak kb hetente egyszer csinálta, de kikapcsolás-újraindítás ekkor is segített. Az óra sokszor járt pontatlanul, "pontosabban" szinte mindig pontatlan volt. Megjött azonban a frissítés, és azóta semmilyen korábbi hiba nem jelentkezett, sőt az óra is mindig pontos, ráadásul mások is beszámoltak erről a megjavulásról a frissítés után. Szóval, nekem jelen pillanatban teljesen pozitív a véleményem, és még a supportról is lett egy pozitív élményem. Tudásban pedig ugyebár sokkal jobb a Smart Tab, mint az általad idézett Wayteq és Concorde típus.
(Egyébként pedig, ha jól látom, ICS főzött ROM is készülget a gépre joestone kolléga vezetésével, de ez még kísérleti stádiumban van.)Nekem csak egyetlen rossz érzésem van a Smart Tab7 vásárlásommal kapcsolatban: most elkezdenek csőstől jönni a jobbnál jobb táblagépek, vagyis, ha még vártam volna, akkor feltételezhetően húsz-húszonötezerrel olcsóbban vehetném meg egy év múlva az ugyanilyen tudású gépeket, válogatva négy-öt típus között. De jelenleg best buy - szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz #71562240 #2444 üzenetére
Köszönöm a tapasztalatokat.
Nálam mindenképpen best, mert 40K-ba kapom újonnan. Még egy kérdés: nyáron sokat fényképezünk és videózunk (kisgyerek, emlékek), kap egy 32Gb-os kártyát, a fényképezőt feltudom csatolni, hogy feltöltsem a fileokat a tabra? USB host kábelt idehaza lehet beszerezni hozzá?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
törölt tag
Régóta ígérik a régóta létező USB host dokkoló-adaptert hozzá, de egyelőre még nincs hír, hogy érkezett volna ebből példány szép hazánkba.
Bár logikailag én azt gondolnám, hogy egy egyszerű USPanya-USBanya adapterrel működnie kell az USB OTG funkciónak a készülék mellé adott kábelre téve az adaptert, de ezt még nem próbáltam ki, és még a topikban se erősítette meg senki, hogy úgy működne, úgyhogy ezt nem is ígérem, hehe. -
paranyul
csendes tag
Hát, sajnos én a sötét oldalra kerültem. A készülék nálam több mint szeszélyes, fentebb írtam: gyakorlatilag használhatatlan.
3 napon belül voltam, cserét kértem, de nem ismerték el a hibát. Holnap hozza vissza a futár... meglátjuk. Ha nem, megint megy vissza... és ahogy olvasgattam itt a fórumon, nem én vagyok az egyetlen aki küzd a voda-szerviz hozzáállásával...
Ugyanakkor, nagy a szórás. Maradjunk annyiban, hogy ez egy lutri. Ha van lehetőséged, akkor keményen izzaszd meg a konkrét példányt.USB-t csak kiegészítő cuccal tudsz használni, amit külön kell megvenni. Ha lehetne kapni, de csak ígérgetik. (Legalábbis 1 hete még nem volt.)
Concorde 7015-ről is van tapasztalata az ismerősömnek. Vannak apróbb hibák, amikkel együtt lehet élni. Ez a Concorde.hu-s fórumban le vannak írva, nézd meg ott.
Természetesen a hw alapvetően gyengébb pl. a kijelző minősége, felbontása és stb, viszont helyből van USB csatlakozás és HDMI. -
F.B.I.
veterán
Köszönöm nektek. Meglátom, mert a külső eszköz csatlakoztatása nagy előny lenne de a gyerek meg szeret játszani, ahhoz meg kell az erős hw. Nehéz szülés lesz.
-
paranyul
csendes tag
Akkor nehezítem tovább
A 7015-ben MALI-400 GPU van, amire mindent lehet mondani, csak azt nem hogy lassú!
Másrészről a Smart-nak közel 2x akkora képfelbontásra kell renderelni, mint mondjuk a 7015-nek.
Lényegében eddig nem volt olyan 3D-s játék a 7015-n, ami megfogta volna. (Persze ez kb. 1 hónap tapasztalata.)
De az is hozzájön, hogy az aksi a 7015-ben kb. 3-4 óra üzemidőt ad, a Smart ennél azért szerintem jóval tovább bírja.
Ugye az is árnyalja a képet, hogy a Smart-hoz hozzájön az USB Host külön ára. Valamint az, hogy a 7015-ről nézhetsz FullHDMI-s filmeket a TV-n (kábel külön beszerzendő), ami jól jöhet akár egy nyaraláskor.
Összességében azért elmondható: ha szerencsésen nyúlsz bele, és jól működő Smartot fogsz ki, az árkülönbség elhanyagolható a sokkal jobb hw képességek miatt. Persze, csak ha szerencsés vagy ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest