- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Én is használom a Vibert is (bár az meg érdekes módon ielég gyakran eldobja magát és olyankor újra kell aktiválni), de hiába, ha akit hívni akarsz, annak csak számítógépe van, okostelefonja nincs. 1ébként a Tango tud videotelefont is és pc-s kliense is van.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
hobbitka_
tag
Ha már telepítettem Joestone féle cm9-et (csak kb az első működő verziót) és van cwm-em, akkor frissítéshez elégséges a legújabb zip felmásolása, majd cwm-ből telepítése + esetleg factory reset előtte/utána?
-
chipi-85
senior tag
Délután megyek a táblámért! Végre kész!!
-
sularan
csendes tag
Na eddigi tapasztalataim a romról.
- Időzóna frissítés 10 percel késöbbi időpontot mutat a valós időtől pl 16:20 heéyett 16:30-ra állítja függetlenül az időzna frissítéstől be van e kapcsolva.
- telefonálásnál a hang nagyon halk de ezt még betudom annak hogy a headset nem a legjobb :d.
- pár program nem hajlandó futni kidobja őket 1 hibára és ennyi nem indul.
- vannak programok amiket nagyon nehéz leállítani.+ az ismert hibák. Remélem ezek az infók is segítik a további fejlesztéseket .
-
-
arabus
addikt
válasz sularan #3656 üzenetére
az idöt teljesen tökéletesen mutatja.a hang problémárol kb százszor irtak már itt.eddig egy program sem volt ami nem indult volna el.a leállitást pedig kényszeritve meg tudod oldani.
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
arabus
addikt
válasz sularan #3656 üzenetére
a gond az lehet hogy nem jol telepitettél és a régi romod kavar be.az idö az tipikusan a hc egyik gyenge pontja volt.probáld meg ujra telepiteni.wipe dalvik cache mindenképp legyen.
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Valaki dobna egy linket smart tab 7 gyári mentéshez? Köszi előre is!
-
Mardel92
tag
válasz dredjudge84 #3660 üzenetére
És ezt egy 3perces kereséssel megoldhattad volna te is...
-
andyTM
őstag
- most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de: rom toolbox-ból telepíthető az ics?
- a program szerin igen, de ha van valakinek tapasztalata, kérem írja le; vagy aki nagyon ért a telepítgetéshez, kipróbálná, mielőtt baromságot csinálnék?
(root van) -
chipi-85
senior tag
válasz PowerBuldog #3657 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok! "kész lett" csak ugyan olyan rossz"...
Nekem is cserés, de nekem csak hivatalos márkaboltban cserélik, mert online shopban vettem!
Természetesen a boltot nem tudtam felhívni, mert senki nem volt hajlandó felvenni!
Szóval most harcolok a vodával, hogy vigyenek oda egy gépet, hogy cserélni tudják, mert nincs készleten a hivatalos boltban[ Szerkesztve ]
-
sularan
csendes tag
Igen vissza olvastam korábbi bejegyzéseket és ott a régi hc-re hivatkoztak hogy az időt nem mutatja jobban a hang ami zavaró hogy nagyon halk de szerintem nem fogom addig ujra rakni amig a köv rom nem lesz meg addig meg elvagyok ez a 10 perces eltérés legyen a legkevesebb gondja a romnak . egyenlőre a telefonálást is fel kell függesztenem addig amig javítva nem lesz. remélem mihamarabb meglesz mindenre a megoldás azok amiket a cm9 nyújt nem szeretném visszacserélni az alapra .
-
andyTM
őstag
- csináltam egy tesztet smart tab 7 Hc3.2-v03b
Total score: 5115
CPU:2310
GPU:1346
RAM:1006
I/O:453-ez jónak mondható? Ics- vel jobb lenne?
-
sularan
csendes tag
Nem a teszt számit amugy kb 500 pontal több a teszt eredménye de ha csak ez alapján akarod feltenni akkor ne tedd . A lényeg az hogy a HC 3,2,1 verzió mig az ics 4,0,4 ezen kívűl mindenhez van normális hozzáférésed. nem kell letölteni task killereket a beállításon bellül van 1 lehetőség megadod hogy csak 4 alkalmazást nyithat meg a gép és nem megy 320mb fölé a mem használat ez nagyon nagy előny a HC-hoz képest nem kell mindig söprögetni a memóriát az OS megteszi helyetted . a cp min. órajele olyan 430 körüli amit fel lehet húzni biztonságos 500 fölé igy a boot és a progragramok inditási ideje rövidebb. Minden ami nem kell ki tudod kapcsolni és csak a hasznos dolgok maradnak 1 ICS OS-nél. pl ennél az ICS-nél van profil mint a régi telokba ahol beáálíthatod a hang erejét meg mindent amit kell igy 1 gombnyomásra tudod némítani stb.
Nos írhatnám az előnyeit nagyon sokáig a gyári alappal szembe de nincs értelme . A gyári alap szoft nem jó semmire. Aki tudja hogy milyen előnyöket élvezhet 1 főzött rommal az minden android telójára felrak 1-et ( jelen esetben tabet .
Remélem ha a hibák ki lesznek küszöbölve 1 tökéletes romot kapunk az alkotótól, de egyenlőre a hibák ellenére is nagyon örülök hogy van ilyen és nem bántam meg hogy lecseréltem a HC-t
-
sularan
csendes tag
Az első lapon elég jól le van irva miket kell letölteni a képfile-t hova kell bemásolni aztán már csak parancssorok lennek . ha kb ugyanott akadsz el olvass feljebb ezen az oldalon én is elakadtam és segítettek végül is ez a parancs kell csak adb boot bootloader majd ott fastreboot boot recovery.img asszem de fentebb irták nekem a parancsokat. a recovery img-t joestonee oldaláról szedd le ott is olvasgass kicsit [link]
én 1 napot áldoztam rá mire felment a rom és a végére már nagyon ideges voltam .
-
sularan
csendes tag
nekem sem volt a világom én hogy f***am mikor csak 1 fekete képernyő fogadott és nem tudtam ujra inditani azt hittem elb***am aztán irtam és megtudtam 20mp folyamatos gombnyomás megoldja a problémám nagyon elrontani nem lehet ha a recovery-ig eljutsz onnan már sima ügy ha wipe megvan mondjuk nincs vissza út de addig nem lehet elronta ha para van akkor nyomod a kikapcs gombot és minden a régi
-
joestone
addikt
Olyan túl sokat parancssorral nem kell operálni.
három sor amit parancssorban kell csinálni . Aztán ha már van recovery akkor onnan megy a dolog . Ha a twrp -t rakod fel akkor ráadásul szépen touchon lehet telepítgetni , meg mentést csinálni és nem tudsz kritikus részeket formázni . (pl firmware) , tehát kisebb az esélye , hogy eltolod.adb reboot bootloader
fastboot flash recovery vx_recovery.img
fastboot rebootHa v03b akkor :
adb reboot bootlolader
fastboot boot vx_recovery.imgMivel van gyári allapotra helyreállító csomag szépen vissza is lehet mindent csinálni.
-
sularan
csendes tag
válasz joestone #3671 üzenetére
Joestone lehet tudni valamit hogy halad a fejlesztés lesz javitva a rom hiája valamikor? fetebb irtam az óra és egyéb problémákat amit ahogy írták megoldana 1 ujra telepítés de ha lesz javított rom amibe már működik a bt meg kamera ill a wifi nem restartol akkor várok még kicsit feleslegesen nem akarok dolgozni a telepítésen .
-
andyTM
őstag
- nos: elég szépen muzsikál Hc-n és tényleg szép a grafika [ha valaki ki szeretné próbálni]
(remélem jól linkeltem)
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz sularan #3672 üzenetére
Jelenleg sehogyan sem halad.
Lenulláztam a gépemet és a friss cm9 forrásból fordított rom nem bootol fel.Ha arra vársz , hogy egycsapásra minden működni fog akkor csalódni fogsz .
Remélhetőleg sikerül előbb -utóbb vagy a kamerát vagy a BT -t működésre bírni , de még nem vettem erőt magamon , hogy a kernel és a bluez forráskódját összehasonlítsam , hogy miért nem működik. A BT rész hcd fájlja betöltődik , de mivel a bluetoothd hibára fut nem is indul el.
A kamera hiányol részeket a frameworkből azért nem indul , ezt pedig forrás hiánya miatt macerás lesz megoldani.
A wifi kikapcsolásakor jelentkező újraindulás , ahogyan írtam korábban is elképzelhető , hogy a gsm rész HC -ből átvett részei miatt jelentkezik , ha kinyírom a gsm részt akkor ki-be lehet kapcsolgatni a wifit gond nélkül.Mivel ezeknek sincsen forráskódja könnyen lehet , hogy ez így is marad . -
sularan
csendes tag
válasz joestone #3675 üzenetére
Én nem értek hozzá programozás szinten de nem lehetne összehasonlítani és kivenni dolgokat más tabletek romjaiból mint a telefonos androidokból? az xperia x8 romok is zömmel átalakított htc romok meg sammsung romok voltak itt is lehetne valami hasonlót csinálni vagy nem? 1 olyan romot kell nézni amibe van gsm rész megnézni benne hogy fér össze a wifivel, és a többire is lehetne megoldás ugy. a kamera alap szoftvere smart tab 7 esetébe hogy nincs benne mobil fény minnt az X8 esetébe ott 1 htc romot használva a programba volt mobilfény bekapcsolása de nem lehetett bekapcsolni mert nem volt az X8-ba fény de mivel átvett soft volt igy a program tudta csak a telo nem .
Remélem érthetp volt amit irtam sajna nem tudom és nem értem a romok programozását mert nem ismerem a programot amivel szerkeszteni lehet, és a türelem is hiányzik hogy 1 ilyenbe belekezdjek. ha tudok segíteni inkább elméleti szinten teszem ötletekkel
-
joestone
addikt
válasz sularan #3676 üzenetére
Sima szövegszerkesztővel lehet szerkeszteni a fájlokat , amikből aztán fordítás után lesz a tabon futtatható verzió . Maga a fordítás egy kb. 1-1,5 órás mutatvány.
A zöld részt kell megfaragni , hogy működjön a BT. Amihez lehet , hogy a piros részekbe is bele kell nyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
Nincs ilyen tabom, de ezt találtam. [link]
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Janaboy
veterán
válasz Janaboy #3681 üzenetére
Kocsiba tartó akit esetleg érdekel:
http://www.ebay.com/itm/Car-Air-Vent-Mount-Stand-Holder-for-ZTE-Optik-Sprint-ZTE-T98-Android-Tablet-/330744631732?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item4d01ea91b4
Ez a tok is tűrhető:
http://www.ebay.com/itm/360-Degree-Rotation-Case-Stand-for-ZTE-V9A-Android-Tablet-PC-E13-/221035048486?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3376b72e26Janaboy
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Érdekelne a véleményetek a Vodafone Smart Tab 7-ről.
Elég változatos kritikákat olvastam különböző tesztekben, akadt bőven pozitív és negatív is.
Fontos lenne, hogy mennyire strapa a tab (leginkább a por a probléma) és hogy ezzel az app-pal, hogyan kezeli a .doc és a .pdf fájloka. -
PowerBuldog
veterán
joestone: Melyik a legutolsó HC-s ROM amit OC-s kernellel csináltál? A #1 hszben találtam egy #45-os kernelet (vagy mi) de az a letöltési link már nem él.
ICS-t nem akarok felrakni amíg pl BT nem működik, a BT-s headset-em miatt.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
joestone
addikt
válasz PowerBuldog #3685 üzenetére
Itt megtalálod a kernel #60 letöltési linkjét :
[link]Ez volt az utolsó hc kernel amit csináltam.
-
Mardel92
tag
válasz Nixon18 #3684 üzenetére
Szerintem nagyon jól használható kis cucc. Ha a BT és a kamera nem fontos, mindenképp a joestone féle ICS rommal használd, a gyári HC se rossz, de nagyon is érezhető a különbség Persze nem tökéletes, pl a króm keret kicsit recseg, ha ott nyomod ahol kell (a kamera mögött, de sose fogom úgy, hogy ezt észre lehessen venni), és úgy az anyaghasználaton érezni, hogy kínai, de az árában jobban megmutatkozik A kamera vacak (mint minden mobil eszközbe), de ez szerintem lényegtelen egy tabletnél. Ezen kívül minden rendben, szerintem árában az egyik legjobb vétel.
Kingstone Office-ot használok, mindent nyit vele, szépen tördeli ha zoomolok és elég simán is görget.
Strapabíróságról nem tudok sokat, én még sose használtam szélsőséges körülmények között, bár nem hiszem, hogy a por ártana neki. -
törölt tag
Van benne teljes funkcionalitású Quick Office HD, az legalább olyan jó irodai szoftver, mint a Kingsoft Office. Egyébként az egész gép jó ár/érték arányú, jó hardvere van, és az oprendszer legutóbbi frissítésével már a szoftveres gyermekbetegségeit is levetkőzte.
[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
Köszi a válaszokat, akkor nem is próbálkozok tovább másokkal.
-
cat7505
csendes tag
Mivel még senki nem írt róla, aki már szétkapta pedig ez pár sort megérne...
És személy szerint irritál hogy, egyesek keverik az
anyaghasználat fogalmát a konstrukciós hibával.
A Tab első része a kijelző körüli rész fröccsöntött könnyűfém ötvözet (alu)
és karbonszálas műanyag elegye. A kijelzője egy tisztán fém kertben csücsül.
A kijelző üvege Gorilla glass (de ezt sehol nem reklámozzák)
azt viszont nem tudni hogy, az I. vagy II. szériából való.
A hátlap szintén karbonszálas anyag, és szintén van benne fém is (antennák).
Az ominózus króm keret is karbonos, csak elb@szták a rögzítő pöcköket.A probléma megoldás lényege megtalálni azokat, akik tudják a megoldást :)
-
andyTM
őstag
válasz PowerBuldog #3689 üzenetére
- valami gáz van:
-- Install /sdcard ...
Finding update package...
Opening update package...
E:signature verification failed
Installation aborted. -
andyTM
őstag
- cwm-ből felment, teszt....
-
gps76
őstag
Mondjuk az nekem is feltünt,hogy a galaxy s meg ilyesmiknek van hasonló fogású üvegje,mert pl.:a desire HD csa sima üveg és teljesen más "érzetre".Ezen úgy csúszik az ember keze,érződik hogy kemény valami.
Lehet rászánom magam,csak úgy kíváncsiságból szétszedem megint,mert láttam IPS paneles gépet mostanában és a mienk semmivel nem marad el tőle,még azon csodálkoznék ebben is ilyen lenne.[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest