- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz Bendeguz01 #4999 üzenetére
Csak dokkolóval van US hostja, tehát elég macerás, a szoftveres mókolásról nem is beszélve. egyszerűbb ha cseréled rajta a HC-t ICS-re vagy JB-re és akkor simán át tudod tenni bele a stick kártyáját.
-
Pajoz
őstag
válasz Bendeguz01 #4999 üzenetére
Ezért nem kell "bocs-ot" kérni.
Ahogy fentebb írták, más szolgáltatói kártyát csak rom cserével tudsz használni. -
joestone
addikt
Frissült a CM9/CM10 blog.
Deep Sleep működik normál módban is nem csak rep. módban.
RIL visszacserélve a 0826 -i. verzióra.
Kernelben a töltésre vonatkozó driverek visszacserélve a régi kernelben lévőre.[ Szerkesztve ]
-
Pajoz
őstag
válasz joestone #5008 üzenetére
Ez már tényleg lemegy deepbe. Gratula!
Viszont az miért van, hogy hívás indítás után magától elsötétül a kijelző? Csak egy próba hibás volt, mert nem szoktam telefonálni róla. Hiába mozgattam a kezem a szenzor előtt, nem reagált rá. A hangerő gombbal egy pillanatra feléled a képernyő, de lerakni csak a power gombbal tudtam.
Egy órája raktam fel a romot, egyelőre ennyi "érdekességet" fedeztek fel. -
Pajoz
őstag
A youtube továbbra is elég röcögős. A gyári böngészőben 1566MHz-en is szaggat. Az opera hol viszi, hol nem. Az xScope Browser-ben simán mennek a videók. De ez a böngusz eddig is vitte.
Mást nem próbáltam. -
sepsi0
őstag
válasz joestone #5008 üzenetére
Sziasztok! Felraktam az új romot update.zip-ként (csináltam: dalvik cash, battery stat, format cash) és azóta nem tudom a bluetoothot bekepcsolni. Rányomok a bekapcsolásra és egy idő után visszaugrik a ki gombra, be sem kapcsol. Megpróbáltam az előző romot visszarakni, csak én balga az sp1.zip-et törőltem és nem találom sehol a neten (Joestone már törőlte). Esetleg valaki nem tudná az sp1-et megosztani? Előre is köszönöm! Amúgy a mostani frissítéssel kicsit tovább bírja az aksi és eltünüt a böngészőben a scrollozás közbeni elmosódás. Bár phone fc azóta nálam volt, de csak ilyenkor 3g-ről átvált 2g-re. Nem lehet, hogy ez az fc amiatt van, hogy csak netes simkártyám (vodafone) van amiről nem működik a telefon (nem lehet gsm hívást kezedeményezni)?
Joestone: Amúgy nagyon közönöm az eddigi munkádat!!! -
sularan
csendes tag
Próbáltátok már a youtube-t a Marketről leszedett programmal nézni? a böngészővel ellentétbe nem tölt be mindenféle reklámokat kommenteket stb csak maga a lejátszandó videót. + ami még be szokott válni ha nincs bepipálva a mobilhálózati beállításokba az hogy "csak 2g használata". Ha ez ki van kapcsolva nekem a vodánál a net ilyenkor 3mb/s-el fut ami azért odavág és a videót igen gyorsan betölti. ha 2g-n megy akkor a fél életem is rámegy mire betölt 1 videót a maga 50-60kb/s sebességével.
-
Pajoz
őstag
Van meg egy kis bibi az uj rommal. A videolejatszasnal -Mx es Dice Player - a barmely film kb 25. masodpercenel ujraindul a tab. Probaltam hardveres es szoftveres kodolassal is lejatszani a fimeket, de a restart mindig elojon.
-
Pajoz
őstag
Viszont nekem se működik a bluetooth és a képernyő forgatás sem.
-
surgyi
senior tag
Szia joestone! Várható cm9/10 romod esetében a dokkolóval való működés?
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
Blogon fent van a javított mai verzió , illetve a Google appokból is került fel egy másik verzió is , amiben működik a Google Fotó szinkronizálás.
-
Pajoz
őstag
Úgy tűnik működik minden rendesen. Megy a bt, működik a videó lejátszás a hw fedvény letiltása nélkül is. A youtube apphoz viszont szükséges az újraindulás elkerülése miatt. Letiltva full screenen is viszi a hd videót. A com.phone fc se jött még elő. Látom már alapból Zteril2 van a build.prop-ban.
Szép munka!
Köszönjük! -
Cindyke84
csendes tag
Nálam minden frankón működik! Youtube app, böngészőből is megy, nem akad le a hálózatról, nincs phone fc és a deep sleep is működik... végre nincs semmi számomra bosszantó hiba!
Köszi Joe!
-
surgyi
senior tag
Sziasztok.Alap HC v03b. Eddig nem nagyon használtam a készülék gps-ét. A gyári Navigációs program nem indul fc-zik. Térkép program fut, Egérut Marketről szintén fut. Menet közben igaz nem próbáltam, de beadja a pontos pozícióm. Szóval a gyári navigációs app miért áll le rögtön?
-
arnd
senior tag
A gtalk voic-ban műxik nektek? A legutóbbi JB-vel. (CM10 09.25 build SmartTab7)
Azt mutatja a másik félnél, hogy hívható, de mégsem. kicsöngeni kicsöng, felveszem, és annyi, beugrik az írogatós chat felület.Változott a felhasználási körülmény és kell a kamera, vissza raknám a HC-t.
Honnan tudom letölteni a 60-as kernelt?[ Szerkesztve ]
-
tamasgal
senior tag
Joestone, a jb munkád tartalmazza azt, hogy az animáció 45 Hz-én menjen vagy annak a "forrásait" a még nem adta ki a gugli?
-
joestone
addikt
Frissült a blog.
@tamasgal: Elméletben 60fps -el megy a képernyőn az animáció. Meg kellene néznem a kernelben , hogy meg tudjam mondani mennyit tud a mi kijelzőnk.
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
sziasztok.
már vagy fél órája szívok a fastbootal. egyszerűen nem megy fel hozzá driver. win7 x64. updateről nem jön driver, leszedtem már 1-2 pakkot, de semmi. honnan lehet tuti drivert leszedni?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
joestone
addikt
válasz PowerBuldog #5042 üzenetére
Elsőként a gyári drivercsomag.
ZTE Tablet driver
Majd reboot bootloader és végül a kérdőjeles eszköznek frissíteni a driverét és engedni , hogy keressen a windows update -n is. Valahol már itt a fórumban vannak fent képek , hogy hogyan tudod engedélyezni a winupdate-ről frissítést ha nem keresne rajta.Linux mellett win7 x64 -en is használom a tabot és én így telepítettem a driverét.
[link][ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz PowerBuldog #5047 üzenetére
Ha film/youtube lejátszás van és nincs a hw fedvények tiltása kipipálva akkor újraindul (ld. blog). Egyéb újraindulásról nem tudok és nem is jeleztek ilyen gondot.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz PowerBuldog #5047 üzenetére
Melyiket tetted fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest