Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bagyusz

    őstag

    válasz dave0825 #45850 üzenetére

    Én az fm transmitter jack plugin metódust megfordítottam, mert így lehetett csak használni a headset földelését antenna ként. Tehát nálam úgy, működik, hogy bedugod a headsetet és elindítod az fm tx appot majd ezt követően indítasz egy valamilyen média folyamatot. Igen, így a headseten is szól de cserébe sokkal nagyobb lesz hatótáv, 1.2m-s headsettel kb 16m. (még múltkorában méreteztem egy 72cm-s antennát azzal 50méter volt szabadtéren. :D )

    Én szerintem így sokkal jobb mint a teló parányi nyák (vezető sáv) antennája aminek a közép frekvenciája 2.4Ghz-re van méretezve, amivel csak néhány cm-s a hatótávot lehet elérni FM tx módban.

    Nagy városban nem lehet poénkodni, ahhoz túlságosan nagy a helyi rádiók adó teljesítménye. (Én még Kiskunmajsán pörögtem ezen, ott volt rá lehetőség mert elég gyenge az átjátszó állomás végfoka. :)) )

    (#45852) darvinya: De miért, mérted azt valamivel, vagy csak kész tényként kezeled a wikis linket? Arról nem szól a fáma, hogy milyen architektúrán okozhat nagyobb terhelést, másrészt függ a kernel verziótól is.

    Rosszul értelmezed. Csak az azonos memória alapúak..Tehát az eltérőek nem, de ha ugyan azt használni akarja egy másik eszköz, vagy szolgáltatás akkor a memória duplikációt megakadályozása érdekében összevonásra kerül.

    (#45853) sgeza : Mivel egy device tree-re épül ezért ott is jelen lehet. Ramdisk-ben kellene a qcom.rc-ben a seclabel sort kicserélni erre seclabel u:r:bluetooth_loader:s0. Az új cm-ben javítottam. Ki próbálhatod, nekem sajnos nincs bt-s kihangosítom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák