- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, a 8.9 slimkatben bejovo hivasnal nem teljes a foto 8.14 nel az volt. Van valami kulon beallitas még a gravitybox sem segit.
Üdv Szabi
-
Sordoran
addikt
válasz djtörök #46900 üzenetére
Tud, sőt GPU-ban jobb is nála.Teljesítményt nézve a snapi 400 nem ellenfél neki, sőt egy 410esre se cserélném le emiatt. Hiába a 4 mag, ha ez két erősebb maggal van felszerelve. Elterjedtsége miatt lehet snapi 400ra mondjuk jobban optimalizáltak a programok, ennyire nem vagyok elmélyedve a témába.
Viszont azért ne felejtsük el, hogy a nyers erőt nézve jobb, mert szoftveres optimalizáltság miatt fordulhat a dolog, és pörgősebb lehet egy snapi 400-as készülék.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
szaszaboy0
tag
Már megtalaltam. Lehet nem csukott szemmel kene nyomogatnom a telot.
Üdv Szabi
-
dave0825
őstag
válasz darvinya #46898 üzenetére
Ja jó, én csak úgy emlékeztem, de elhiszem. Régebben, mikor jött a "sárgásodás" (de szép magyar szó ), akkor írták, hogy talán 6-os és 7-es panel volt többeknél, ebből gondoltam, de lehet, hogy ez más.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
gthomma
senior tag
Ez segíthet növelni a csengő hangerőt?
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
Valaki találkozott már ezzel a firmware -al?
12.0.A.1.257 Customized NCBA Flashtool oldalán van.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Sordoran
addikt
válasz gthomma #46912 üzenetére
12.0.A.1.207 helyett inkább 12.1.A.1.207, ami ugye máris újabb lesz. Az az egyik első, még 4.1-es verzió volt, szóval ősrégi, ez a 207-es végződésű pedig a legutolsó hivatalos frissítés hozzá.
szerk.: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
gthomma
senior tag
Köszi mindenkinek!
Ezzel van valakinek tapasztalta?
Sony Xperia SP Custom ROM by Jancsessz
Most jelent meg a 6.1.5Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
bandr
csendes tag
Hali
Egyszerűen : nagyon jó, olyan mint a kitkat gyorsaságban és a stock ROm minden előnyével rendelkezik.
A mostani updatetet én nagyon vártam[ Szerkesztve ]
-
djtörök
senior tag
Valamilyen úton-módon nem lehet a cm11-re felrakni a bravia engine-t? Igazából ez az egyetlen ami hiányzik a gyáriból.
-
Joccc07
addikt
Ha esetleg valaki vágyna egy xperia stílusú Material cm11 témára
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
bogil99
aktív tag
válasz Joccc07 #46919 üzenetére
Vagy itt egy komplett "Xperiásított" CM11 ROM Máté337-nek köszönhetően.
A belső és a külső kártyát külön látja és kezeli, csak az tegye fel akinek ez nem probléma!szerk: Nem tudná valaki megmondani, melyik volt az a program (korábban assz'em itt volt róla szó) amelyik zárt kijelzőnél "hangerő fel"-re felkapcsolja a ledet?
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
gthomma
senior tag
Ezt írták róla: "I'm now using Pure v6.1.5 but the bug is still there! the illumination led light! " ez mi lehet?
-
air
nagyúr
válasz bogil99 #46920 üzenetére
Forrás?
Egyébként mi értelme a CM11-et összegányolni valami barkács témával?
Ha valaki mindenáron Xperia témára vágyik utólag simán feltehető CM11 alá. Ki tudja, hogy a barkácsolással a kolléga mit cseszett össze a CM-ben.
Én biztosan nem bíznék meg egy ilyen romban.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
gthomma
senior tag
Az nagyon érdekelne hogyan lehetne egy kis plusz hangerőt adni mind csengőhangerőre, mind a zenei hangerőre. Olyan +15% hiányzik.
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok! Úgy döntöttem, felteszem a stock 4.3-at telóra egy ideig. Próbálnék egy kicsit gyomlálni a gyári alkalmazásokból. Milyen programmal érdemes nekikezdeni? Múltkor, ami be lett linkelve listával együtt lementettem, elkezdtem Titanium Backuppal (root), valami Eltávolításos vackot találtam, de hiába töröltem le, a menüből el is tűnt, viszont az Alkalmazások/Mind fül alatt ott vannak com.**** néven szürkén. Leállítani és Letiltani lehet őket, de teljesen kitörölni nem?
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
rkristof
tag
az mennyire normális wipe all user data résznél ha 20 perce tölt a formating /cache-nél?
-
dave0825
őstag
válasz SkiDev #46925 üzenetére
Én a Root Uninstaller-t szoktam használni, igaz, hogy a Pro-t, nem tudom, hogy az ingyenes miben más. Szerintem próbáld meg ezzel. Mindegyik app törlése előtt töröld az adatait is (Reset gombbal).
-
SkiDev
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Már megoldottam az Uninstallerrel. Kicsit egyszerűbb a lelkivilága.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
rkristof
tag
az lenne a probléámám, hogy a wipe-olás után semmit se "lát" se a telefon, se a gép az sd-ről. (csak azt h 9giga foglalt a 30ból). mi lehet a baj?
-
darvinya
titán
válasz gthomma #46924 üzenetére
Hangerő nagyban függ a fejhallgató Ω-tól és mágnes minőségétől, melyik lejátszón játszod le.
pl: 16-17Ω fülhallgató az ideális és Neodymium mágnes, Walkman lejátszó nézi a konvertáló aláírását és iTunes -t szereti, és egyéb beállítás EQ/Hangzás-nál.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gthomma
senior tag
-
darvinya
titán
válasz gthomma #46934 üzenetére
A füles jó, a többi írtak alapján.
A csengőhangereje növelhető a ViPER4Android FX -el?
Nem.
Mert a hátul lévő hangszóró csak bizonyos tartományban hangos, de ez minden telora igaz.
Talán még ClearPhase segít rajta.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Geri1985
tag
Cm11 alatt a háttérkép váltás kifog a telefonon. Gyakorlatilag, úgy lefagy a telefon, hogy csak a hátlap alatti gombbal tudom újraindítani a készüléket. Valami megoldás van, vagy tegyem ujra a romot?A másik, hogy lenémítva indul újra a telefon. Valamit elállítottam, vagy ez is egy hiba?
[ Szerkesztve ]
-
rkristof
tag
az alap Sony-s walkmant, albumot hogy tudnám slimkat-re feltenni?
-
dave0825
őstag
válasz rkristof #46937 üzenetére
Én PAC-en innen használom a Z2 Album-ot, és aránylag megy rendesen, úgyhogy azt tudom ajánlani Slimkat-re is. A Walkman-t nem találom benne. Próbáld meg esetleg ezt (innen mutatott oda az egyik link).
[ Szerkesztve ]
-
vwadam
tag
valaki tudja h milyen fajlok kellenek ahhoz h mukodjon a led az albumban es a walkmanben? (cm11 romhoz kellene)
-
gthomma
senior tag
Ezt :Sony Xperia SP Custom ROM by Jancsessz szívesen feltenném, de a facebook csoportban a kedves külhoni felhasználók csak úgy sorolják a bugokat.
Aki használja annak mi a tapasztalata vele, mennyire bugos?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy lehet visszafelé menni firmware -ben? A cimbim SP -jén 4.1.2 van és nyoma sincs annak minimális laggnak sem ami 4.3 alatt tapasztalható.
-
SkiDev
senior tag
válasz gthomma #46941 üzenetére
Összefoglaló > alul romok > letöltöd a legideálisabbat > flashtoollal feltenni
-
gery92
csendes tag
Sziasztok!
3 hete feltettem a telómra a Slimkat-et, de sajnos nem vagyok vele megelégedve, és vissza akarom tenni a gyári szoftvert. Root menüben reseteltem, telót kikapcsoltam, de azóta már csak a Sony logot mutatja. Hard reset kikapcsol, majd rögtön újraindul és szintén a Sony logot mutatja. Valaki segítsen legyen szíves!
-
gthomma
senior tag
válasz gery92 #46943 üzenetére
Addig tartsd nyomva az OFF gombot amíg hármat rezdül a teló. Ha telót kikapcsoltad, úgy dugd rá a gépre hogy nyomva tartod a vol- gombot Én is szívtam vele
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
4.1.2-re nincs valami wifi fix? Amitől jó lesz a wifi? Mert lehet használnék inkább 4.1.2-t ha abban jobb az aksiidő. Mert már nem emlékszem, hogy milyen volt régen. Azt tudom, hogy most internetezéssel (chrome, facebook) 0 játékkal 3,5-4 óra kijelző idő. Szerintetek melyik rommal a legjobb az aksiidő?
-
gery92
csendes tag
A flashtool leírásnál az első 3 pontot megcsináltam, de a program még mindig ezt írja ki:
Please move C:\Flashtool\firmwares content to C\Users\Geri\.FlashTool\Firmwares
Mit rontottam el?
-
gthomma
senior tag
válasz gery92 #46947 üzenetére
Nem rontottál el semmit
Egyszerűen másold a "C:\Flashtool\firmwares" mappa teljes tartalmát a "C\Users\Geri\.FlashTool\Firmwares" mappába.
A rejtett fájlok megjelenítése legyen bekapcsolva!Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest