- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
sikerült rootolni.
Na most és Apexet használok,de nem találom a beállítások gombot -
jozso1989
őstag
Tényleg, ki-milyen launchert használ? Én Novát!
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
gabancs
addikt
válasz jozso1989 #3257 üzenetére
Meg szabad kérdezni, hogy miért? Én is kipróbáltam nem egy Launchert, sőt egyet meg is vettem, de mindig visszatértem az eredetire. (Nem Xperia telefonom van, még....)
Szóval én azt tapasztaltam, hogy az ég világon semmivel nem jobb egy launcher se, csak más, maximum. -
raziel01
veterán
válasz jozso1989 #3257 üzenetére
Velem Play-en az Apex jött szembe elsőnek, azért használom.
Nagyon jó, tud mindent, gyors is.
Igazából szerintem a profi launcherek közt sok különbség nem lehet. Tudnak azok már mindent így szimpátia kérdése ki mit használ.
Ilyen olyan 3D-s launcherek nem érdekeltek bár itt elbírná a hardver. Live wallpaper-t se használok, mert merít és lassít.gabancs: eredeti alatt a gyárit érted? Nekem az volt vele a bajom, hogy nem volt ennyire testre szabható meg talán mappák se voltak benne.
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
hangtárcsázó h műxik?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
darvinya
titán
-
jozso1989
őstag
válasz gabancs #3258 üzenetére
Sokkal testreszabhatóbb a Nova, mint az Xperia Home. Meg ugyanúgy néz ki, mint a stock android, annak pedig imádom a kinézetét!
És sokkal gyorsabban is fut, kevesebb memóriát eszik, mint a Home. De például beraksz egy élő háttérképet, a Home nagyon be tud lassulni tőle, akadozgat (még SP-n is), Novan ugyanolyan folyamatos, gyors marad.
Meg én úgy vettem észre, Novával gyorsabban is töltenek be a programok.
Igazából Xperia U-nál kezdtem el használni, mert a gyári ICS launcher borzasztóan hajlamos volt szaggatni, belassulni, a Nova teljesen újjávarázsolta a telefont, szupergyors lett!
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
darvinya
titán
válasz raziel01 #3264 üzenetére
Ne kevered össze a hang felismerést a hangtárcsázóval, mert nem ugyanaz.
(#3266) Cruzolka
De miért akarod kikapcsolni?
(#3268) raziel01
De az hogy jött ide?
Az 1ik online, a másik offline-os.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Cruzolka
aktív tag
Egy kérdésem lenne csak: az állapot jelző sáv az SP alján kikapcsolható-e már valahogy
Zolka
-
jozso1989
őstag
válasz raziel01 #3259 üzenetére
A next launcher 3d-t kipróbáltam anno U-n, nekem nagyon bejött, csak a telefon gyengus volt hozzá. De nagyon szépen meg van csinálva, kár, hogy zabálja a hardvert... na meg k*va drága is.
-
gabancs
addikt
válasz jozso1989 #3263 üzenetére
Na még ennek a Nova-nak adok egy esélyt. Az a baj, vagy nem baj :-), hogy az LG gyári launchere igen jóra sikeredett. Talán ezért tértem mindig vissza rá.
Az SP viszont nagyon erőss, meglepődnék, hogy a Soní saját launchere akadozna rajta. Nem beszélve arról, hogy elvileg erre van optimalizálva, míg a Nova meg elfut úgy általában mindenen, de nincs optimalizálva. -
raziel01
veterán
Na egy jó hír:
XDA:
eagleeyetom: I I've ordered this device and should get it next week.
Time to roll up some development in hereAmit tudni kell, hogy elég profi ROM témában, régóta nyomja már. SE X8-ra is kiváló ROM-ot hoztak össze.
Úgyhogy bízok benne, hogy jót alkotnak. Talán érdemes lesz majd az ő ROM-ját felrakni ha menni fog zárt bootloader-rel is.(X8-ra is megcsinálták zárt bootloader-re)[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz gabancs #3269 üzenetére
Rakj be egy komolyabb live wp-t, úgy fog rángatózni a Home, mint a szemét.
Az LG launchere valami fenomenálisan optimalizált egyetértek! Barátnőmnek LG L5 II-je van, félelmetesen gyors az a telefon, pedig sima egy magos 512 RAM-mal, de szerintem 10-szer gyorsabb, mint az U.
Meglepődtem, milyen folyamatossággal működik rajta a multitasking, a telefont nem lehet megakasztani! A kijelző is nagyon-nagyon érzékeny! Egy dolog nem tetszik benne... ocsmány (szerintem). Béna színeket használ, úgy néz ki kb. mint a touchwiz.
-
Deck
titán
válasz raziel01 #3229 üzenetére
"de az miatt nem érdemes bukni a garanciát."
Ahha.. Te szerinted a rootolással bukjuk a garanciát. Fel kell, hogy világosítsalak, hogy nem bukod tőle a garanciát. Miért, is buknád? Ne nevettess már. Legrosszabb esetben is csak szüneteltetnénk.. DE
Ma is voltam a T-nél vittük be gariztatni a P-t, rootolt rendszer és nem foglalkoztak vele, megkérdeztem azt, mondtál nem probléma..
Minek állítasz olyat ami nem igaz?
Persze mi azt tanácsoljuk, hogy a biztonság kedvéért gyári állapotra állítson vissza mindenki mindent, hogy véletlenül se legyen probléma belőle. 1 kattintással eltávolítható a root.
Az, hogy te milyen telón régebben mit csináltál lényegtelen.
Rootal nem bukod a garanciát sem a flashtoolal.
írtad, hogy "szétflashelni" a telefont. Flashelsz majd szét megy a telefonod? Ne nevettess már megint..
Legrosszabb esetben is újra flasheled a romot és kész a legegyszerűbb megoldás. Minden esetben lehet telefont flashelni. Ha meg tönkrement és bekapcsolni sem lehet akkor meg tökmindegy mi van rajta..
Semmi előnye szerinted a rootnak, meg a pucolásnak.
Hát van:
- kipucolni a sok felesleges appot, amik futnak viszik a ramot, akksit
- fagyasztás
- backupok
- reklámblokkoló (nélküle jobban merül a telefon)
- sok appnak kell
stb..Ezekkel ram és akksi idő nyerhető, gyorsabb működés stb.
Ezek feleslegesek mi?
Tehát te csak frissítesz mindig a legújabbra mi? És ha nem tetszik a rom akkor sajnos ez van visszarakni már nem tudod, mert szerinted "szétflasheled" a telefont akkor.
Tehát megkérnélek mellőzd a rossz tanácsokat és a személyeskedést, és ahhoz, hogy hova írok és hova nem az nem rád tartózik.
(Mostantól kerülni fogom ezt a topikot csinálj csak amit akarsz. Nem érdekel..)
[ Szerkesztve ]
PS5
-
gabancs
addikt
válasz jozso1989 #3273 üzenetére
Hát ez az! Lehet, ezért nem éreztem más launcher hiányát. Hogy ronda lenne? Azt nem mondanám, inkább unalmas.
A Mobilarena szerint a Sony rendszere is igen jól optimalizál. Nekem személy szerint nem tetszik, mert az andriod újításait kiegyelték. Mióta a lányomnak vettem az Xperia L-t, igen gyakran elkérem tőle. Néha az volt az érzésem, hogy mintha nem is ismerném az androidot, annyira más a kezelése.
-
jozso1989
őstag
válasz gabancs #3275 üzenetére
Jól optimalizált a Home, egészen addig, amíg beraksz egy élő hátteret.
Pl. én a Circuitry nevűt használom, ezzel akadozgat a Home. Aztán ki tudja, lehet a 4.1 miatt nem jó már...
Eltart egy időbe, amíg SP-re is jók lesznek rendesen a cuccok. Pl. a Most Wanted továbbra is "nem kompatibilis az ön készülékével", pedig annyira megnézném SP-n!
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Pont én írtam pár napja, hogy root-olással ugrik a garancia de könnyen visszaállítható a gyári állapot.
Ráadásul még a témaösszefoglalóban is benne van amit én írtam: "A művelet hivatalosan garanciavesztéssel jár de visszacsinálható pl egy gyári ROM felrakásával."
"Ma is voltam a T-nél vittük be gariztatni a P-t, rootolt rendszer és nem foglalkoztak vele, megkérdeztem azt, mondtál nem probléma.."
Talán a T-mobile topicban írta egy srác, nincs 1 hete, hogy bement T-hez, ott azt mondták, hogy nem probléma a root. Szervizben meg visszadobták a telót root-olás miatt. És ez igaz történet. T-nél a kis eladóknak fogalmuk nincs sokszor a dolgokról.
"Persze mi azt tanácsoljuk, hogy a biztonság kedvéért gyári állapotra állítson vissza mindenki mindent, hogy véletlenül se legyen probléma belőle. 1 kattintással eltávolítható a root."
Ezt is írtam vagy 2 hete.
"Rootal nem bukod a garanciát sem a flashtoolal."
Bukod de visszaállítható.
"írtad, hogy "szétflashelni" a telefont. Flashelsz majd szét megy a telefonod? Ne nevettess már megint.."
Lehet az én hibám vagy csak te nem tudsz értelmezni, lehet nem volt egyértelmű. Úgy értettem ezt, hogy felraksz egy főzött ROM-ot. Belenyúlsz a gyári szoftverbe. Senki nem beszélt itt teló elcseszésről.
"Legrosszabb esetben is újra flasheled a romot és kész a legegyszerűbb megoldás. Minden esetben lehet telefont flashelni. Ha meg tönkrement és bekapcsolni sem lehet akkor meg tökmindegy mi van rajta.."
Ez így van. Sony telókat nem lehet elcseszni. Kivéve talán csak a bootloader nyitástól lesz tégla. Ilyen szempontból jó a Sony.
"- kipucolni a sok felesleges appot, amik futnak viszik a ramot, akksit"
SP-nél direkt megnéztem. Kb semmi olyan nem fut ami ne kéne. Gyári facebook app meg alapból is letiltható. Root se kell hozzá.
Fagyasztásra ott a tiltás. De én azt mondom ha egyszer valamit már fagyasztani kell az szar és nem használom többet.
backupok - előny lehet de gyárilag is van valami backup készítő alkalmazásunk
"reklámblokkoló (nélküle jobban merül a telefon)"
Szegény szerencsétlen programozó ebből lát pénzt és gyakorlatilag te még azt is elveszed tőle. Utálom én is a reklámokat egyébként, X8-on volt fent reklámblokkoló de mostmár inkább megveszem 1-2 dollárért ami kell és akkor nincs reklám. Mondjuk nekem könnyű. Max 2 ezret kellett költenem és megvan mindenem a telóra.
"sok appnak kell"
Na ez meg nevetséges. Maximum azoknak kellhet amik babrálják a rendszerfájlokat. pl egy fájlkezelő
De egyáltalán nem létszükség. A programok 99%-a is megy nélküle.Gyári ROM-nál meg mindig előnyök vannak ha kijön egy új verzió. Minek rakná valaki vissza mondjuk a 2.3-at ha kijön a 4.04? Persze szarabb telóknál/szarabb gyártóknál előfordulhat, hogy vannak hibák.
SP-nél kizártnak tartom.Z is elég jó lett a 4.3-mal.
"Tehát megkérnélek mellőzd a rossz tanácsokat és a személyeskedést, és ahhoz, hogy hova írok és hova nem az nem rád tartózik."
Ezen sértődsz meg közbe meg az csak egy kérdés volt. Oda írsz ahova akarsz. Szmájli is ott volt de nem fogom mégegyszer leírni. Nem tehetek róla, hogy besértődsz. Egyébként egy Bödőcs Tibor idézet volt.
Arra akartam utalni, hogy van egy brutál telód és nem értem akkor miért nem csak oda írsz.
Én pl nem járok az Xperia U topicba, mert nincs olyanom.
Van különbség a között, hogy zavar, hogy idejársz vagy hogy nem értem, hogy miért jársz ide.
Én olyan választ vártam volna, hogy mert jó a társaság vagy ilyen telefont akarok majd a lányomnak. Kérdés volt de te rögtön besértődtél rajta. Pedig az becsszó nem a személyed ellen irányult.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz raziel01 #3278 üzenetére
Nem sértődőm be csak nincs kedvem olvasgatni téged ennyi.
Nincs is 4.3 még a Z-re.. De te ezt is biztos jobban tudod.
Amit lehet megveszek. A reklámokat meg nézegessetek csak elég rendesen leszívja az akksit.
Mindenki eldönti mi fontos neki és mi nem.
Ha meg bukod a garanciát akkor bukod. Nem pedig, hupsz visszajött a garancia stb..
Tehát a szüneteltetés a helyes szó.Mondom itt befejeztük. Üdv!
PS5
-
raziel01
veterán
"Nem sértődőm be csak nincs kedvem olvasgatni téged ennyi."
Akkor ignoráld amit írok. Mert elhiheted, hogy minimum 2-3 évig meglesz a teló és fogok is ide írni."Nincs is 4.3 még a Z-re.. De te ezt is biztos jobban tudod."
4.2.2-re gondoltam, elírtam.
"A reklámokat meg nézegessetek csak elég rendesen leszívja az akksit."
Meg adatforgalommal jár illetve gyengébb telókon érezhetően lassítja az alkalmazást.
Egyrészt megértem a fejlesztőt, mert a kaja sincs ingyen, másrészt meg haragszok, mert reklámokat kell bámulni az embernek, mert pár alkalmazásból nincs fizetős változat."Ha meg bukod a garanciát akkor bukod. Nem pedig, hupsz visszajött a garancia stb..
Tehát a szüneteltetés a helyes szó."Ideiglenesen bukod. Csak hogy ne legyen igaz egyikőnknek se.
A lényeg, hogy root nem rossz dolog de nem csak én gondolom így, hogy most nem sok szükségünk van rá.
Kb 3-an írták még itt, hogy nem látják értelmét, mert szuper gyárilag is.Egyébként ha jön majd ki szuper főzött ROM én biztos felrakom ha felmegy gyári kernelre. Akkor meg már rootolva is lesz.
Egyelőre kicsi értelme van.Még azt se mondhatjuk, hogy a tárhely felszabadítás miatt kell.
Mint eddig is, mindenki eltudja dönteni, hogy szüksége van-e rá. Nem célom meggyőzni bárkit. Mindenki úgy csinálja ahogy neki jó. Nekem most gyárilag jó.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Mondjuk ha megírod milyen alkalmazások zavarnak a reklám miatt akkor esetleg tudunk ajánlani mást helyette.
Én is mindig próbálok olyat keresni amiben nincs reklám vagy esetleg 1-2 dollárért megszüntethető.dekrer: nincs hát. Előfordul ilyesmi, hogy nem egyezik mindenkivel a véleményünk. Az is előfordul néha, hogy hülyeséget írok.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz raziel01 #3283 üzenetére
Jaja. Nem szabad sajnál a pénzt a fejlesztőktől hiszen pár száz forintok csak a programok ami aztán, mindig a tied. Főleg sok akció is van.
Engem csak azért, zavar a reklám mivel merít és zavaró az a csík bár egyedül a menetrendeknél lenne de nincs mivel adaway fenn van.
Cikk: [link]
PS5
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Nah már én is hivatalosan ide tartozom . Meglett a telefon ma ráadásul 35 ezerbe úgy hogy nem is kelet előfizut kötnöm mert nagynéném hosszabbította a mozaik s csomagját de nem kelet neki teló hozzá .
Az aksival nem igazán tudok mit kezdeni kicsit többet vártam. A képernyővel nincs baj szép ez! Hát ez valami nagyon gyors telefon galaxy s2 vel és zte grand ix el sem volt baj (ezekről váltottam) de ez valami nagyon ...
Az a ledes dolog kicsit fura nekem olyan minta nem lenne teljesen jó. Néha villog ha nem fogadott hívásom és sms em van néha meg nem. Élőszőr abszolút nem jelzett pedig be volt kapcsolva. Át szerkesztettem a színeket és most már nagyjából jó!
Olyan bajom van hogy 5 ször kicseng a telefon és utána hangposta jelentkezik. Hogy lehet azt beállítani ,hogy többet csengjen ki ha engem hívnak? -
raziel01
veterán
"Hogyan, lehetne gyorsabb a telefon?
Beállítások - Fejlesztői Lehetőségek - Ablakanimáció mérete, Áttűnési animáció mérete, Animáció lépértéke alapból 1x-en van de
ez sok, vegyük le 0,5x-re vagy teljesen 0x-re."Olyan érdekesen gyors. Próbáljátok ki. Furcsa. Talán 0-n jobb is.
-
raziel01
veterán
Gondolkoztam ma rajta, hogy mennyire gyönyörű a fehér SP.
Mindig is fekete telefont akartam de most elbizonytalanodtam. Bár amikor én rendeltem akkor még csak fekete volt a T-nél. Már nincs mit tenni de ha most kéne választani valszeg fehéret vennék. Nem olyan csúnya fehérben, mint az X8 volt. -
lajbi101
tag
válasz PAINfájdalom #3291 üzenetére
Köszönöm . olyan olvastam hogy van valahol szintelítettség beállítás. de viszont azt találom
-
Classius
aktív tag
raziel01
Respect hogy nem vetted magadra a lenéző stílust, aztán így megbékéltetek! Jó látni, hogy értelmes emberek vannak a fórumon.
(#3292)
Fehérben nagyon szép! Csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
jozso1989
őstag
válasz raziel01 #3292 üzenetére
Nekem fehér színű. Mindig is fekete telefonom volt, a fehéreket inkább "nőiesnek gondoltam", lásd iphone, samsungok... női design szerintem.
Megláttam ezt (bocsánat, ŐT!)... hát meglátni és beleszeretni! Ennél szebb telefont még nem nagyon láttam (talán a HTC One). Csodálatos tényleg... + a kék alsó sáv is varázslatosan mutat, a fehér telefonnal! Hát elképesztő, olyan, mint egy kis ékszer!
Amikor mutattam a főnökömnek (nő), csak sóhajtozott (szerintem el is ment XD).
-
jozso1989
őstag
Nem tudom, honnan jönnek ezek a design ötletek a Sonysoknál, de szuper a fantáziájuk és nagyon kreatívak! Nagyon nincs is olyan Sony telefon, ami ne tetszene!
-
Classius
aktív tag
válasz jozso1989 #3297 üzenetére
Nekem az L speciel nem gyere be de az U sem jóféle szerintem + még volt a Neo meg a Sola ... De összességében változatosak a készülékek (a többi gyártóhoz képest) és hihetetlen letisztultak, gyönyörűek, jól összerakott darabok... Az xperia P és S úgyszintén szépek, a Z is, de az SP szerintem etalon eddig, de nem csak azért mert nekem is az van. Fehérben az átlátszó csíkkal az alján, körben a fém keret, hatalmas fényes kijelzővel... nagyon szép telefon.
[ Szerkesztve ]
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
qamu74
őstag
csá
recoverybe hogyan kell belemenni.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest