- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Fólia nélkül minden nap zsemben hordom. Tokom sincs rá. Egy db karc, lekopás, repedés nincs rajta, sehol. A fehér hátlap azért könnyen gyűjti a szineket, de megtörölgetem és az sem gond
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
raziel01
veterán
Az új Walkman app portolva 4.1.2-re.
Két változat is van. Próbáljátok ki. -
n@p@lm
őstag
mi kis telefonunknak van olyan funkciója hogy ha egy e-mailt akarok nem írni (értitek ), akkor lediktálom és szöveggé alakítja?
-
raziel01
veterán
Ha esetleg valaki keres, olcsó és jó fülest
Sony MDR-EX58V Earphones - White ~3500 Ft Zavvin
(megbízható bolt, már nagyon sok rendelésem volt tőlük. Most rendeltem a fülest. Jövőhét péntekre lehet ide is ér.
-
Sordoran
addikt
Van hangfelismeréses írási lehetőség, a gombját beállításoknál kell elővarázsolni és tűrhetően működik.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
BRIKLY
veterán
(#2599) Kaeblo ,
(#2601) Classius : Na ezeket a hozzászólásokat már jobb olvasni, mint a kulcsos esetet.Összességében azt leszámítva,hogy nem szeretem a fóliát,és a tokot, vigyázok a telefonomra.A minit is hónapokig használtam fólia nélkül,és nem lett karcos,utána egy szervizelésen kaptam rá szép fóliát, az 1 évig bírta,utána már zavart,mert annyira karcos lett.Csak ugye egész nap talpon vagyok,így a telefon is sokat dörzsölődik a zsebemben.(#2600) n@p@lm: Hát igen,de én azért örülök az ilyen teszteknek,mert legalább tudom mit bír ki egy telefon.Valami milliomos csinálhatna egyet SP-vel is.
Levettem a fóliát. Így már öröm nézni a kijelzőt.
Miniről váltásom tapasztalatai érdekelnek valakit? Mindenféle istenítés nélkül,csak őszintén!
-
n@p@lm
őstag
köszönöm a válaszokat.
szerk.
mappákat hogy tudok létrehozni a képernyőn?[ Szerkesztve ]
-
PAINfájdalom
aktív tag
és az alkalmazás indítóban lehet mappázni?
Még vmi, amiket feltettetek walkman appok, egyik sem jó. az egyikhez csomag elemzési hibát ír, a másikra csak simán, hogy az alkalmazás nincs telepítve[ Szerkesztve ]
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
n@p@lm
őstag
váúúú, köszi nektek
-
BRIKLY
veterán
válasz gaborm69 #2608 üzenetére
Nos akkor leírom a történetet részletesen.
Elég sokat netezek mobilon,mostanában többet is fényképezek, stb,így már kicsi volt a mini, no meg majdnem 2 év után már ideje volt cserélni.
Valamivel nagyobbat akartam, mint a mini. Testvérem vett egy Xperia U-t,tetszik,de valahogy mégsem az igazi.Na de majdnem azt vettem,de (szerencsére?) mire eljutottam a rendelésig,a T-nél már nem lehetett kapni.
A többiben meg rögtön találtam olyat ami nem tetszik (E,L,J,GO) gyenge hardver, vagy épp gyenge kijelző..
A végére maradt hogy SP, vagy L.Az L meg épp egy árban volt az SP-vel,így nem volt kérdés hogy ezt veszem,jóval erősebb hardverrel.Féltem a méretétől a mini után,lévén nem vagyok egy nagy darab ember.De kellemesen csalódtam.Először megijedtem hogy te jó ég,ez ku.va nagy. de 2 nap alatt megszoktam. Nem zavar a zsebemben,mert annyira vékony.
Egy ideje olvasom a fórumot,és látom hogy ki mire panaszkodik.Megpróbálok ezekről a dolgokról is értelmes véleményt írni.
Sokan írják,hogy gyenge a wifi.Nos az én meglátásom szerint ugyan olyan az erőssége,mint a mininek.Sőt,talán egy picivel jobb is.
A külső hangszóróról.: A mininél hangosabb,és szebben is szól.Szerintem egy mobiltól teljesen korrekt a hangja,elvégre ez nem egy hi-fi.
Az első hangszóróról szintén ez a véleményem.Megfelelő a hangereje,és szép tiszta a hangja.Csak meg kell szokni,hogy nagyon a telefon tetején van.A kijelző: sajnos eléggé megtévesztő mindenkinek, hogy a az alsó,és felső sáv fekete helyett inkább szürke,ebből sokan azt hihetik,hogy jajj de szar színei vannak a kijelzőnek.Nos ez tévedés,mert az valójában is szürkés. mindenki figyelmébe ajánlom,hogy pl lapozgassa a mobilarénát, és jó nagyra nagyítsa ki a betűket. Ott rögtön látszik,hogy ami valójában fekete,az a kijelzőn is az!
Tehát én azt mondom,hogy bár létezik komolyabb kijelző,de aki rosszabbról vált,garantálom,hogy a véleménye az lesz,hogy "Ez gyönyörű!"Érintőpanel: Bár igaz,hogy csak néhány napja van meg a készülék,de rengeteget nyomkodom,eddig nálam nem jelentkezett az emlegetett meghülyülés.
Kamera,videó felvétel: A minihez képest ég,és föld.Egy mobilhoz képest szerintem jól teljesít.Igen tudom,van jobb is, de akinek annyira fontos a fényképezés, vagy a videózás, az vegyen arra a célra gyártott eszközt.Ez nem egy videokamera.
Összeszerelés : Nagyon egyben van a cucc. nem recseg, nem ropog.A hátlapi illesztés pedig szerintem ha a cikkben nem lett volna említve,akkor talán senki nem figyelne rá. Engem nem zavar,bár lehet hogy egy passzosabb darabot fogtam ki,mint mások.
Melegedés:Erre még túl sokat nem tudok mondani.Nem tűnt fel,hogy jobban melegedne,mint a mini.Bár igaz,még nem játszottam rajta,és navigációt sem próbáltam még.
Negatív tapasztalat: Most hirtelen csak azt az egyet tudom említeni,hogy az automatikus fényerő szabályzás elég hülye. ha kikapcsolom,lehúzom a fényerőt,majd vissza kapcsolom,akkor túlságosan leveszi a fényerőt,és napfényben is kb a felét tolja rá, ha meg feltolom,akkor meg nem nagyon veszi vissza,de viszont napfényben így sem adja rá a maximumot.Érdekes megoldás..
Nos egy kicsit hosszúra sikeredett,akinek van kedve olvassa végig. Megjegyezném,hogy minden amit leírtam saját véleményem, és nem egy 180k-s Samsung Galaxy S4-hez viszonyítok,hanem egy xperia minihez,mert arról váltottam,és gondolom ha valaki hasonló mobilról szeretne váltani,akkor hasznos lehet amit leírtam.
Ha bárki bár mire kíváncsi,kérdezzen bátran!
Köszönöm,hogy végig olvastad!
-
BRIKLY
veterán
válasz gaborm69 #2618 üzenetére
Nagyon szívesen!
Ha bármire kíváncsi vagy még, kérdezz bátran!Ami lemaradt,az a sebesség.Bár erről nem is nagyon lehet mit írni.Egyszer sem sikerült megakasztani a rendszert,ott sem,ahol a mini már az agyamra ment,olyan lassú volt. (Tárcsázó,üzenetek megnyitása,stb.)
Más most nem jut eszembe,de szívesen válaszolok a kérdésekre.De hozzá kell tennem még egyszer,hogy drágább telefonokhoz nem tudok,és nem is akarok viszonyítani.Sőt,más márkákkal nem is nagyon vagyok kibékülve régebbi tapasztalatok alapján mikor még úgy cserélgettem a mobilom,mint más az alsógatyát,mindegyik gyártónak megmaradtak bennem a sajátos hibái,számomra a Sony Ericsson / Sony a legértelmesebb. Könyörgöm,ne utáljatok ki ezért a topikbóll..!
Amit a kijelzővel kapcsolatban írtam, azt nemsokára megpróbálom képekkel szemléltetni azok számára,akik még csak tervezik a vásárlást.
-
PAINfájdalom
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377972
lehet, hogy mégis lesz függős bootloader nyitás?!?!?!Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
MrSealRD
veterán
válasz gaborm69 #2620 üzenetére
Hibás darabot bármiből kifoghatsz...De ez a telefon ár/érték aránya nagyon jó.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
darvinya
titán
válasz gaborm69 #2620 üzenetére
Sola -val csak egy baj volt, hogy az egy prototípus telo.
Akkor már 1GB volt RAM-ban az alap középszinten.Ezáltal hamar elengették, mert a hókuszpókusz vezérlés nem jött be. pl: 3D kijelző is ilyen volt
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
SkiDev
senior tag
Egyébként a telefon így két nap távlatából nekem is tetszik , sőt! Én X8-ról váltottam , sokkal jobban érzem magam ezzel a géppel. Negativumként a "programáthelyezést SD-re" hiányát emelném ki , kicsit nehézkesen barátkozok a zenelejátszó villogójával , valamint a Wi-fi gyengeség nálam is előjött. A házban tökéletes a vétel viszont a ház előtt már szó szerint nem fogja a jelet. Próbál felkapaszkodni , de nem jön össze annyira. (Bár megjegyzem panelban 2. lakom ~11m-re a földfelszíntől) Az aksija elég jó kezd lenni , bár nekem elég hamar töltőre kerül a folyamatos játék miatt (~16 óra alatt merült folyamatos használatnál 13%-ra) . A melegedést tapasztaltam , de meglepődtem mert kicsit égetőbbre gondoltam a cikk után , viszont ez szerintem semmi amit melegszik. (Itt is megjegyezném , hogy az x8-amat sikerült melegebbre is kikészíteni ) Akadásokat nem tapasztalok , a képeket is szépen lövi - bár inkább makróztam eddig (arra viszont figyelni kell , hogy makrónál sem érdemes a fókusszal szórakozni , hogy csak félig nyomod be utána elengeded az exponáló gombot , majd pedig ellövöd a képet , mert fakó lesz az eredmény ) - , a tájképekhez még kicsit bíbelődnöm kell vele. Igaza volt annak a fórumozónak aki írta , hogy ha rosszabbról vált az ember , akkor elképeszti a kijelző >> nálam és a haveroknál is ez van... HD-val jó nyomulni , nekem betekintési szögek is megfelelnek (hasonlónak tapasztalom mint az x8-asomnál).
Előző hsz-nél volt megemlítve a sola , hála az égnek , hogy januárban nem vettem meg a parasztvakító cuccok miatt csak (különben azért vettem volna ) , mert igazán meglepődtem , hogy a Kesztyű módot és a Floating touchot is ismeri az SPNa jó hosszú lett ez is
Köszi ha elolvastad...
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
addikt
válasz gabancs #2628 üzenetére
Nekem a zte grand x annyival vette jobban a wifi jelet hogy ha kimentem a garázsba ott még volt jel, a garázs meg a ház közt van 5-6 méter.
A sony-val ha csak az ajtón kilépek (a házból) már dobja is a jelet.
Tehát jóval gyengébb, de mint mondottam volt, a szolgáltatói net meg baromi gyors.
Ja egy észrevétel, speedtestet ne nagyon futtassatok ha nem a wifi-t használjátok mert eléggé zabálja a letöltést, és hamar el lehet érni a limitet.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
gabancs
addikt
válasz gyuribácsi88 #2629 üzenetére
És ezen a javasolt router beállítás sem segít? Más csatornára állítás?
-
addikt
válasz gabancs #2630 üzenetére
Elég sokféle telefonom volt már, a router meg egy jó ideje ugyan az, nem fogom állítgatni csak azért mert ha kimegyek a lakásból akkor elmegy a jel. Amit akarok azt letöltöm a lakásban. Sima netezésre meg jó a 4G.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
darvinya
titán
„ Negativumként a "programáthelyezést SD-re" hiányát emelném ki"
Ezt most mire érted?
Fizikai SD kártya, vagy a belső tároló.A rendszer belső tárolóra engedi az app-ok áthelyezését, persze azoknál ami eleve engedi.
Ezt a Alkalmazások menü alatt magában app-ban keresd.A külső SD kártyára csak root-al és app (pl: Link2SD), mert a rendszer(android, nem a Sony fw) nem kezeli önmagában a két tárolót.
Ami jelen esetben van belső tároló és SD kártya lehetőség.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Nézegettem XDA-n a ROM-okat az SP-re és néhányat Deodexed jelzéssel láttak el.
Ez mit jelenthet?[ Szerkesztve ]
Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
SkiDev
senior tag
Sajna semmi... . Maradtak a szülők a hagyományos telefonoknál... . Max egy LG GT500-am van zárt rendszerrel , nem hiszem , hogy össze lehet ezeket hasonlítani. Támpontnak annyit tudok adni ,hogy 2.3-as x8-asom (amiben wifi-hez nem nyúltam különféle egyébbel) ugyanott 2-es erősségű volt , ahol az SP csak 1-es. Kicsivel odébb van 3 fa ha beállok alá ott az SP-nél megállt a tudomány , míg a másikon volt 1-es erősség + elmehettem vele 30-50 métert is semmi leárnyékolással látta a wifit , még megnézem , hogy ugyanonnan egyáltalán látja-e az SP . Remélem szoftveres gond és lesz javítva!
(#2632) darvinya: Igen arra gondoltam , hogy külsőre nem enged tenni Viszont ezt jó tudni , hogy nem Sony betegség hanem az android-nak róható fel , ezt azért beletehették volna a ráncfelvarrások mellé Megrootolni meg nem nagyon szeretném még , mivel friss nagyon és ha valami lesz a készülékkel , a rootot meg már nem szedem le akkor annyi Persze én is szeretném , de a szülőknek nehéz lenne beadni , ha valami lenne a telefonnal , az x8-asnál sem jött be nekik , hogy garancia alatt is belenyúltam
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
gabancs
addikt
válasz gyuribácsi88 #2631 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad is van. Otthon soha nem is lesz probléma. A probléma ott kezdődik, ha elmész valahová, akár egy étteremben, egy vonaton, akár egy motelben, és van ingyenes wifi a portán, akkor nagyon nem mindegy, hogy mindenki más megtudja nézni a szobájából mondjuk a menetrendet, az SP tulajdonos meg szaladgál mint a mérgezett egér, hogy találjon wifi lefedettséget.
-
darvinya
titán
Root-olás nem.jár gari vesztéssel, mert ahhoz nem kell nyitni bootloader-t.
Az csak egyszerű szoftver hackkel megoldható,és egy egyszer fw gyalulással(SUS-al vagy Flashtool-al) eltüntethető, de az unroot -al is meg oldható.(#2635) n@p@lm
Olvasd el rendesen mit írtam, és aztán kérdez.
Mert most nem jól értelmezted.[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Láttatok-e SP-hez való dokkolót? Lehet rosszul keresek, de ebay a Z-hez használható tipust erőlteti, a magyar oldalak meg nem is hallottak róla. Gondolom létezik ilyesmi, csak elkerülhette a figyelmemet
-
n@p@lm
őstag
nektek az "xperia" menüben látszódik "myxperia" almenü?
biztonsági beállítás szeretnék eszközölni ha esetleg elveszne (ellopnák) a telefon, megtaláljam. -
-
n@p@lm
őstag
válasz bolondember #2641 üzenetére
szomorú...
aham, megkereshetnéd -
Fighting
csendes tag
A családi kínálatban közepesen teljesít. Panellakás, 10. emelet. Router a nappaliban. A hátsó szobában, kb. 7-8 m. a routertől, plusz két betonfal. A győztes a HTC Radar, meg sem mozdul a wifi kijelzője. A második szoros versenyben I3GS, harmadik holtversenyben az SP a Samsung Galaxy Ace-l. Ami nagyon durva, hogy az I3GS és a Radar időnként még a parkolóban is elkapja a lakás wifi jelét.
Érdekes viszont, hogy ugyanott a szobában az SP-k van a legerősebb hálozati jele.Play like a champion today
-
bolondember
MODERÁTOR
ahh, nem link, de itt az elérési útvonal:
"go to xda es keress ra a myxperia.apk-ra. letoltod, telepited, aztan a myxperia.sonymobile.com-on lathatod, hol a telo, ha kell, blokkolhatod. Tetszik, ez olyan, mint a find my iPhone volt.
ja, telepites utan settings - xperia, myxperia, ahol aktivalod a szolgaltatast"Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
n@p@lm
őstag
válasz bolondember #2644 üzenetére
köszönöm, nézem!
-
Jancsi896
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire kapcsolódik témám ehhez a fórumhoz, de hátha tud valaki segíteni.
Arról van szó már 5. hete(!) járom fel alá Debrecen és B.újváros magentás üzleteit és központjait, de nem találok Fekete készüléket. Mindig azt a választ kapom, hogy bárkivel is veszik fel a kapcsolatot ott is csak fehér színben kapható, olyanba meg nem szeretnék (nem igazán bejövős ). Mi történt a Sony-nál, kifogyott a fekete patron? Még egyszer lenne egy 5 hetes várakozás igen lemondanék a készülékről. -
Jancsi896
csendes tag
válasz darvinya #2647 üzenetére
Nem tudom, nem néztem. Ami azt illeti kicsit régimódi vagyok (hibám,de ez van) és nem igazán szeretek interneten rendelni semmit. Inkább az a fajta vásárló vagyok, aki bemegy egy boltba, megkérdi kapható-e és dominóba elhozza. Semmi előlegezés,törlesztés stb.
Szerk: WS-ben fellelhető feketében is[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Jancsi896 #2648 üzenetére
WS-ben nem tudom, mert nem néztem.
Ezt neked kellene megtenni.… aki bemegy egy boltba, megkérdi kapható-e és dominóba elhozza.
WS-ben is, csak a gépen teszed meg és lesétálsz a lakás bejáratig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs