- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz molacika91 #27901 üzenetére
Read only-ban van tehát nem tudsz írni, csatold fel RW-modba.
mount -o remount,rw
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz molacika91 #27904 üzenetére
Állítsd be azt a jogosultsági szintet majd próbáld újra.
chmod 0777 /d/clk/mdp_vsync_clk/enable
-
Melafoto
senior tag
válasz Altradan #27903 üzenetére
Nekem ezt írta:
Szedd le ezt https://mega.co.nz/#!FoQWEYDJ!MXzm0Hv7eb...PUg5COrrCE
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Gaberiellb
senior tag
Üdv! Egy kis helyesbítést szeretnék írni! Nos, problémáim voltak a rr3-al, és egy forumtárs hatására feltettem a gt reacing 2-őt! Az észrevételeim nagyon pozitívak, valóban lenyügöző a játék, eszméletlen grafikával és játékélménnyel nekem sokkal jobban bejön, és még csak meg se akad. Tehát nem az sp hibája hogy lagol és sz@r a rr3! Na nyomom is
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
gt4r4
tag
Sziasztok! feltegyem a frissítést a telóra vagy inkább várjak egy javított verzióra?
-
winerGy
csendes tag
Nem hiszek a javított verziókban...
-
bagyusz
őstag
válasz molacika91 #27908 üzenetére
Reboot után természetes, hogy vissza áll mivel alapértelmezetten 0 az értéke, szóval minden restart után be kell írni, de ha nincs változás akkor teljesen felesleges.
-
pirey
tag
A kijelző villogásra meg lehet még próbálni bepipálni a HW fedvények letiltását a fejlesztői lehetőségeknél.
-
tomp
félisten
Xperia Care fórumon is áll a bál a villogás miatt. Ha jól tudom ezt olvassa a Sony is.
pirey ugyan úgy villog
molacika91 ha csak telefon cserével oldható meg(ergo a sony sz@rik a bugfixre) akkor több országban is egyszerre rohamozzák meg a szervizt, kicsit megcsappanna az SP készlet...
[ Szerkesztve ]
-
so86
tag
sziasztok,
segítsetek legyetek szívesek.
elsősorban a kérdésem, hogy találok valami hasznos leírást, blogbejegyzést vagy egy bővebb hozzászólást, ami végigveszi a jelentősebb pontokat, amiken keresztül optimalizálni tudnám a 4.3-at?
tegnap frissítettem, de bőven érnek a meglepetések, nem pozitív irányban. a telefon brutálisan be van lassulva, ma jó párszor találkoztam "az alkalmazás nem válaszol, be kívánja zárni?" felugró ablakkal. 10mp fehér képernyőt nézek, ha nyitok csak egy instagramot, de volt, hogy negyed óráig nem tudtam elolvasni egy sms-t. mi ilyenkor a teendő, mit tiltsak le? próbáltam stamina módot úgy, hogy a gmail, facebook értesítés megmaradjon, fél óra alatt eldobott vagy 10%-ot az akksi, kikapcsoltam. elég jól átrendeződött a beállítások menü, pillanatnyilag azt sem találom, hogy hol tudom beállítani, hogy az alkalmazásokat kizárólag wifin frissítse. az aut. szinkronizáló se teljesen egyértelmű nekem, be kell legyen kapcsolva, ha meg szeretném kapni az emaileimet, messenger üzeneteimet mindig, ha érkezik?
mindezek fejébe biztos, hogy bekapcsolva hagytam olyat is, amit nem kellett volna, mert túlléptem az adatforgalmat, így most 5 napig mellőzhetem a mobilnetet.
eddig sem volt túl gyors a készülék, gyakran, ha visszaléptem a főoldalra, 5-10mp alatt szivárogtak vissza az ikonok képei, de most közel használhatatlan. sokan írjátok, hogy milyen szuper a készülék, pár dolgot beállítva mennyire stabil, kérlek támogassatok, hogy ebbe a lelkes táborba tartozhassam én is, mert most elég csalódott vagyok és laikusként nehezen találom meg amit keresek itt a több ezer hsz-ben.előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Kérdés azokhoz akinél villog a kijelző.
A Fejlesztői lehetőség-ben van olyan alrész, hogy
Szigorú mód engedélyezve
Képernyővillogás a fő beszélgetések hosszú műveleteinélKi vagy bekapcsolva változik?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz molacika91 #27919 üzenetére
Akkor itt a hiba, el van b@szarintva.
-
dave0825
őstag
Valaki nem tudna kisegíteni ebben a hozzászólásban leírt problémámmal kapcsolatban??
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Pitterix
őstag
Nekem is belassult, az új "droid" óta, de nem ennyire vészesen.
Mondjuk, van mikor 2húzom" a képernyőt, nem megy, aztán ugrik kettőt. Semmi extra alkalmazást nem futtatok rajt, csak alapokat, egy-két játék, face, netet ritkán.
Az előzővel gyors volt ehhez képest, de akkor meg a wifim nem működött, most legalább az jó.Viszont arra nem találok megoldást, hogy megint miért nem tudok MMS-t küldeni.
Az előző "droidnál" sokat szenvedtem vele, mire rá tudtam venni, de itt eddig az nem segített...
Esetleg, valakinek valami ötlete?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
szab13
aktív tag
Megvolt tegnap a frissítés SUS-al T-s 4,3-ra (programok megtartásával)
Eddig jó minden, kijelző kontrasztosabb, WIfi sokkal jobb, villogás nincs (7-es panel), nincs újratöltés, gyorsabb a rendszer.
egyetlen negatívum, hogy mintha gyorsabban merülne de ehhez kell pár nap tapasztalat,[ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
Sziasztok! T-s 4.3 van, de szeretném újratelepíteni, mert nem az igazi. Most szeretnék mindent legyalulni és nulláról felhúzni. Hogy fogjak bele?
-
Peace
nagyúr
Én is vacilláltam úgy egy hétig, de végül csak feltettem az existenz 3.3.0-t, és ég és föld a T-s 4.3-hoz képest. Én sem csináltam előtte még csak hasonlót sem, és bénáztam is rendesen, meg tuti az agyára mentem azoknak, akiket zaklattam közben, de a végeredményért megérte.
-
TaNbEaRo
tag
Sziasztok! Nagyon hajlok egy Xperia SP vételére, viszont a gyengeségeiről érdeklődnék. Vannak-e tipikus hibái? Egy media marktban próbálgattam egy készüléket, és sajnálatos módon a képernyő közepének egy része nem érzékelte az érintést. Akárhol értem hozzá a képernyőhöz, a képernyő közepén az üveg alatt látszódott, hogy mozog ez a kristályos-zselés anyag, és azon a részen az érintőpanel sem reagált. Lehetséges, hogy ez azért volt, mert kiállított darab, és valakik nagyon megnyúzták, de eddig még nem futottam össze más kiállított eszköznél ilyen dologgal. Ezért érdeklődnék, hogy esetleg ilyen téren van-e gyengesége a készüléknek? Vagy bármi más tipikus hiba érdekelne, amit érdemes lenne fontolóra vennem vásárlás előtt.
Egy Xperia SP és galaxy s4 mini közt gondolkodtam, viszont elég erősen hajlok az SP irányába, viszont bánnám, ha ilyesmi hibával kéne szembesülnöm
Köszi a válaszokat! -
noezmegmi
tag
Köszi ezt kerestem nekem is 7-es panel van és világos háttérnél és neon világításnál finoman remeg. Próbálok majd videót csinálni, de nem zavaró. Hol lehet elérni ezeket a kódokat ? Írták mielőtt felrakom a rendszert érdemes visszaállítani ezt én se csináltam meg, lehet ezért van a remegés és néha az akadások?
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
norbert1998
nagyúr
válasz TaNbEaRo #27926 üzenetére
Hát, összeszerelés téren nagyon egyben van, ilyen biztos csak akkor van, ha kalapáccsal nyomod a képernyőt
Hibája lehet a kijelző villogas, ez enyhe fenyero növekedés és csökkenés rövid idő alatt, bár egyrészt, csak 4.3-n van, másrészt ha a fogyasztó védelem emlegetése meglepetésként jön a pl.trémobilnak, biztos kicserélik. Szóval, elsők között tedd fel rá, de egy fél napot hagyd magában szórakozni, aztán utána fel teszed és ha villog, ki cserélik, nagyjából ennyi, ami többször előfordul[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Mennyiért tudnád megvenni őket, az alapján lehetne mérlegelni a difiket. T-nél például 20k a különbség előfizetéssel, na annyit nem ér meg a mini, az biztos.
Mini-ben szimpatikusan hangzik az az 1,5 GB RAM, meg elvileg van rá 4.4-es droid, lehet SP-re nem érkezik meg.
[ Szerkesztve ]
-
counterbill
senior tag
Visszaraktam a cm-et tegnap mert hiányzott a működő képes multitasking. A fagyás is elmúlt szerencsére. Nagyon tiszta telepítést csináltam. Még az sd kártyámat is formáztam stb.
Viszont nagyon eszi az aksit. Van valami tipp mivel lehetne kihozni belőle egy kicsivel több készenléti időt?
Amit tudtam beállítottam a fejlesztőiben.
Az nem lehet ,hogy azért is merül jobban mert itt működik az automata fényerő? Magasabb értékre is tudja állítani nem úgy mint a gyári rom.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
noezmegmi
tag
Szerintem olvass vissza ki mivel kínlódik Nekem előtte Nokia és Samsung volt. Ami fura a és mostani eszemmel nagyon elgondolkodnék a támogatási rendszer mondjuk egy Samsung és a Xperia közt. Samsungnál a Mysamsung oldaladon saját kérdést tehetsz fel és válaszolnak 24h belül , Online Chat van 08-20h közt két telefonszámuk van a 06-40 és a prémium 06-80 . Kérheted a Prémium futárt aki helyben is javítja a készülékedet vagy háztól házig viszi a készüléket. Advence volt ami tetszett benne nagyon felhasználóbarát és szinte olyanra szabod amilyenre akarod. Képeket ha mented nem kezdi újra DSC 00001-el és videót sem. Rohadt idegesítő amikor havonta mentem és minden mentés után vissza áll DSC 00001-re falnak megyek amikor egy mappába szeretném rendezni valami szerint, de ütköznek a képet a azonos nevük miatt, ha átnevezed ott később brutális nagy káosz lesz tapasztalat. Szégyenletes a képeket csinál vagy néha elkapja és szépek nem tudtam meg mitől jó vagy rosszak 4.3 a SP - ből kivették a 640 x 480-at csak HD és Full HD maradt és nincs normál vagy finom választásod. Led az katasztrófa, legolcsóbb Samu is veri. Wifi és adatvitel az a Samu ha megtalál egy Wifit az stabilan fogja a Sony az vagy látja vagy nem gyakran szakad főleg -85db értéknél . Bármit meg akarsz akár osztani vagy Wifin menteni bárminél a megosztásban ott a Wifi jle és már csinálja. Sony reménytelen sem másnak sem sajátra nem sikerült wifin megosztani. Képek Xperia [link] Igaz ezek 4.12 vel most egy fokkal jobb. Összahasonlitás Samuval [link]
Nem szabad rögtön beleugrani tessék keresni és nyomogatni a készülékeket. Támogatás és minden más nyalánkságot. Ha meg csak telefonálni kell és esetleg közösségi oldal akkor jobb a Nokia 520 - 525 . Vagy van egy HTC Desire 500 családon belül az még egy fura szerkezet nem akad , nem fagy, kamionos aki használja kint szaladgál vele Európában fel Angliáig és Igaz vodás de mindent lát , kinti wifit is mindig talál, menet közben szép képeket csinál .. Ha hamarabb tudom olyat veszek. Röviden nekem ez a karmám T-mobilos vagyok megalkudok a sorssal. Nekem a Advence gyárilag hibás volt amúgy nem cseréltem volna le.Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
norbert1998
nagyúr
szóval, kezdem az elejéről, mert lövésem sincs
tehát, a telefonom sd1 tartalmát a pc-n egy mappában tárolom, és néhanapján össze szoktam szinkronizálni őket. pár perce megint megkíséreltem, először usb debugging on-al, de amint meg akartam nyitni valamit a gépen az sd-ből vagy a root folderből beljebb menni, instant explorer.exe leállt... debug off, na itt 1 fájlt már meg tudtam nyitni, majd ezután halt meg. a fájlmásolás elkezdése szintén hiba volt, mivel lótúrót nem csinált, csak az a szokásos: windows tölt, de nem tudja mennyi, így egy fénycsík végigrohan a töltősávon. tegnap még működött a dolog, mikor a walking deadet feltettem rá. mikor a memkártyát kivettem a telóból és bedobtam egy olvasóba, egyből működött, szóval nem tudom mi kínja lehet
win 7-em van, 64-es, az sd1-en 3 giga hely a 7,56-ból exFAT-ban a belső tárhely meg (nem tudom, hogy a pufferelés hova megy meg mennyi, ennyire nem vagyok benne a témában) 508 MB szabad hely
szóval, van valakinek ötElete? -
norbert1998
nagyúr
válasz noezmegmi #27933 üzenetére
na azért az én sp-m ennél talán kicsit szebbképeket csinál, és a wifit sem dobálja le,jó is a jel és a sonynak is van chat izéje, legalábbis volt, most nem nézem meg.
igaz nem egy lumia 1020, de nekem ígysem kritikán aluli a képeszerk: megnéztem, hát nem szóltam, nem számottevő különbség, amire kell, nekem megfelel, a többi meg le van tojva
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz counterbill #27931 üzenetére
Nekem tiszta telepitessel is fagy. SD kártyát mondjuk meg nem töröltem.
-
noezmegmi
tag
válasz norbert1998 #27934 üzenetére
Szia! Én sokat szívtam a Sony USB hülyeségével, én ezt buheráltam rá :
https://play.google.com/store/apps/developer?id=The+Olive+Tree ezt felteszed a gépedre meg felpakolod a :
http://portableapps.com/apps/internet/filezilla_portable tök egyszerüen tudod használni, ha nekem sikerült neked is fogSamsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
darvinya
titán
válasz norbert1998 #27934 üzenetére
De miért kapcsoltad be az USB hibakeresést(USB debugging)????
Miért nem rakod telot MSC(adattárolási mód)-ba.
Utána sz.gépeten TC-vel átmásolod/szinkronizálod.Százszor gyorsabb és egyszerűbb, mivel csak SD tartalmát mented.
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
na ez a 4.3-as frissítés...
szerdán felrakom OTA, elsőre minden OK. tegnapra belassul az egész rendszer, az üzeneteket (messaging) konkrétan képtelen megjeleníteni, lefagy.
tegnap hard reset, ez is kb. harmadszorra sikerül rendesen, 2x olyan "rendszert" kaptam, hogy midnenre kb. fél perc késéssel reagált.
harmadik próbálkozásra úgy tűnik, rendben "feltelepült" az android, működik minden, erre mára megint egy működésképtelen messaging néz vissza rám. fél perc, mire kilistázza az üzeneteket, de scrollozni lefelé, üzenetet megjeleníteni kb. 1 perc reakcióidővel képes, vagy totál ki is fekszik.
ja, T-s vagyok.[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz counterbill #27931 üzenetére
fenyero max 1%ot szamithat kompletten a fogyasztasbol. gondolom neked is a keszenleti modban eszik sokat mint nekem. en ha hibernalom az osszes nem gyari appot akkor 1%/ora szokott lenni atlagban nettel bekapcsolva. ha kikapcsolom a wifi/mobilnetet, akkor 0.5%/ora. ezeket a ki/be kapcsolasokat tudod optimalizalni appokkal. keress ra a gugliban hogy: stamina mode alternatives
[ Szerkesztve ]
-
noezmegmi
tag
válasz darvinya #27939 üzenetére
Ne haragudj ezen én sk túl vagyok. 4.12 hiába usb kapcsolat vagy látta vagy nem , ha látta odáig jutott, hogy belső vagy külső SD aztán eltűnt. Pontosan ezért lett a FileZilla mert azon stabilan megy. A 4.3 alatt és is kerestem a USB hibakaresést és nincs vagy én nem találtam meg. Igen van olyan a Beállítások -> Xperia -> USB Kapcsolat -> USB Kapcsolódási mód , de itt csak Médi vagy Adat mód. Ez nem oldja meg a kapcsolati hibát vagy nálam van a hiba. Létezik a TC-hez egy kieg ami pont ezen segit, nálam a 4.12 -vel nem ment, most is van amikor sikeres van amikor másolás előtt szakad meg. Windows Media Audio 2 plugin v1.2
[link]Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
norbert1998
nagyúr
válasz darvinya #27939 üzenetére
azért, mert alapból be volt kapcsolva existenzen és úgy hagytam, de utána sem működött, meg mondom, tegnap este még ment
noezmegmi: sokat kattintasz a beállítások->telefonról...->buildszámra
asszem hetet kell, de úgyis írja egy idő után, akkor lesz fejlesztői lehetőséged -
counterbill
senior tag
válasz jety91 #27941 üzenetére
Ezeket mindig kikapcsolom. De pl. Wifi simán ment éjjel és megy is. Csak gyárival megevett 3-4 % reggelre cm meg sajnos vagy 20at simán. Appok ugyan azok. Sőt ugye sony sajátjai hiányoznak is. Staminát meg sose használtam.
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
noezmegmi
tag
válasz norbert1998 #27943 üzenetére
Betojás a másodiktól írja . hogy fejlesztőhöz még 5 katt vagy mit és kiteszi és ha vissza mész bolond biztos írja nincs szükséged,mert fejlesztő vagy csodás !
Más kérdés képeket hova lehet úgy felrakni hogy lehessen linkelni? vagy videót? Tudnák ide linkelni amik sikeresek, vagy amik nem igazán. Kíváncsi vagyok a te képeidre és raknék ki nekem miket csinált, illetve mikre nem vagyok büszke. Pár képet azért viszonyításnak Advence 3.2 normál módban és annak videóját. Az se igazi, de tanulságos és sajnálom a kamera csere után amikor kezdet jó lenni akkor fagyot le és cserélve.
Voltam a Xperia oldalion én chat-ot nem látok vagy ott is rejtve van ?Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
darvinya
titán
válasz noezmegmi #27942 üzenetére
és (#27943) norbert1998
De pont az a baj, hogy be van kapcsolva az USB hibakeresés !
Egyszerűen Beállítások -> Xperia -> USB Kapcsolat -> USB Kapcsolódási mód-Adattárolási módra kapcsolod.
Ekkor a telo az SD mint meghajtóként csatlakoztatja.
TC alapból látja!
A média plugin TC-hez csak Média átviteli módhoz kell.(#27945) noezmegmi
Menüben keresd meg a Támogatás app-ot, és ott Xperia Care
[ Szerkesztve ]
-
vazulka2800
tag
Segítség kéne nem bírom előhozni a recovery-t.
[ Szerkesztve ]
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
noezmegmi
tag
válasz darvinya #27947 üzenetére
Oké köszi ezt az első nap a Xpéria vonalon megadták , de ott is kérdeztem Xperia Care és mit csináljak vele? Ez nem a My Sony oldal meg se közelíti a My Samsung oldalt ahol kétféle teflonszám Helyi és Ingyenes, Online Chat , Saját kérdést írhatsz amire válaszolnak. Van egy angol fórum ahol ..?? amit elérsz böngészőből is. Ha valamiért érdeklődök már biztos be vagyok írva a fekete lsitára a kedves hölgy nem kedves lesz Képek számozása arra azt mondták egyesével kell folytonosra számozni mentés után vagy külön havi mentést csinálni és akkor nem baj , ha sok DSC 0001 van a kérdésem, ha Ónodi vásárban készitek képeket és szeretném összerakni egy mappába és lesz egy 12 havi x 50 képem ami ugyanazok a számok azzal mit csináljak nem mondot rá semmit. Ja a suportnak csak limitált képet szabad küldeni, mert nem kapják meg! Én először 11 képet küldtem, aztán 7 képet, tegnap 4 képet és nem válaszoltak hány képet lehet nekik küldeni? Azt mondta a hölgy akkor sikeres a küldés ha kapok sorszámos váalsz levelet. Nem kaptam idáig egyetlen ilyet sem Vicc fogyasztok megalázása.
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik