Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Valaki nem tudna segíteni? Már megőrülök...............
    Fönt volt az eXistenZ, de csinált egy érdekes dolgot, amit nem tudom miért, szóval újra akartam rakni, de az elejétől kezdve, szóval a .254-es rom rootolásától...
    Először a Flashtool nem működött, mert előadott egy listát, ahonnan választanom kellett a telefon-típusok közül, ami után el sem indult az ftf-file fölrakása telefonra, a jelzésnél hogy dugjam be, megakadt a program...De rájöttem, hogy 2 Bluestacks folyamat futott a háttérben (minden újraindítás után elindul valamiért, amit eddig szerintem nem csinált, legalábbis a Flashtool nem panaszkodott miatta..).
    Most pedig (tegnap du. óta kínlódok vele!) nem sikerül a rootolás! Állandóan valami "no such file or directory"-t ír ki a Runme_win.bat indítása után. USB-hibakeresés bekapcsolva, ismeretlen források bekapcsolva, adb driver fönt (már vagy 5x), Flashtool driverek fönt (már vagy ezek is 5x), 2.254-es rom föl, utána 1.257-es kernel föl, majd root, de nem megy. Valakinek van ötlete? Ugyanezen a gépen csináltam már ezt kb 1 hónapja, akkor működött minden (roland091 leírása alapján csináltam akkor is, és most is, de most nem akar működni :( )

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák