Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lomha 8V

    addikt

    (#4604) Throme: Látom már kaptál választ, úgyhogy nem magyarázom feleslegesen. De megerősítem én is, hogy visszalépni csak manuálisan lehet. Nyomva tartásra valóban szóközöl, de csak egy másik szóköz után és van másik módszer is, lásd lejjebb.

    (#4605) Seraph 16: Neked van igazad, ez a dupla kattintásos szóköz miatt van. Azért tűnt hibának, mert eddig nem rakott automatikusan szóközt a szavak után, de most már rak. Így az automatikus után én is mindig ráütöttem egy szóközt. Köszönöm a felvilágosítást!

    (#4606) ataman Feltöltöttem a telefont és visszajött a Stamina jel. Bár tegnap nem volt 15% alatt, de ma töltöttem és visszajött, szóval valószínűleg Neked lesz igazad. Gondolom tegnap a friss szoftver keverte meg az agyát. Köszi!

    (#4610) DeathBat666 A gyári fájlkezelő azt hiszem a File Commander. Vagy a gyári ROM-ban lehet, hogy nem. Nem emlékszem basszus, mindegy. Szedd le az Astro fájlkezelőt, az felhasználóbarát, nagyon átlátható. Amúgy a belső tárhelyet is SD kártyának látja. Az az /sdcard0/, a tényleges SD kártya pedig az /sdcard1/.

Új hozzászólás Aktív témák