Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
daara
aktív tag
A " sistem" mappába be akarok másolni egy fájlt de amint végzett újraindul a telefon miért lehet ez? ..
-
Tidzsimon
őstag
válasz zsoltinyho #2897 üzenetére
Leheg hülxeség. Esetleg micro sd sebessége, és/vagy a film felbontása nem okozhatja? Class hanyas a kártya, milyen felbontású a film.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Permet Elek
senior tag
válasz IkszIpszilon #2900 üzenetére
Szerintem meg nem nagyon kéne már a témán lovagolnod. Elhiszem, hogy kellemetlen volt. De ne írd már le 20x ugyanazt. Ha minden igaz, egy töltőcsere megoldotta a gondodat. Magyarul a töltő volt gáz, nem a telefon. Szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz Permet Elek #2906 üzenetére
Amíg az én pénzem fekszik benne és nem a tied addig én lovagolok a témán,majd ha veled történik hasonló akkor a lehetőség számodra is adott lesz,hogy leírd bármennyiszer is a problémádat hátha az neked vagy bárkinek itt a fórumon segít,vagy csak simán megtudod,hogy nem egyedi a problémád pl a 100%-ról 80%ra leugrás vagy a 9 óra alatt 20% merülés asztalra letéve szerinted a töltő hibája?
X.Y.
-
Permet Elek
senior tag
válasz IkszIpszilon #2907 üzenetére
Valószínű a rossz töltő miatt, hamarosan lesz egy akkucseréd is, valószínűleg. De a beragadt app vagy egyébb is képes csodákra. És hasznos dolog helyet a sírásodat olvasni egyfolytába sok, és pont nem erről szól a topik. Mert én folyamatosan olvasom. Ha 1x leírtad, bőven elég. Megtalálom. Ezért nem is válaszolok már olyan kérdésekre itt, amit már min 3x kitárgyaltunk. Vagy csak privátban. Fent a sarokban a kereső. Pl: minden héten. Hogy lehet sd-re telepíteni, mennyit bír az aksi, és hasonló kérdések.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz IkszIpszilon #2907 üzenetére
Esetleg valakinél olyan gond, hogy felvevés után kb 1-2 másodpercig hiába beszélek, vagy nem megy át vagy a válasz nem jön.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
csendes tag
-
Permet Elek
senior tag
válasz K20Z4CT_Rt. #2911 üzenetére
Szintén. Viszot, hogy a válasz nem jön, olyan gondom nincs. Gondolom neked sem?
-
csendes tag
válasz Permet Elek #2912 üzenetére
Válasszal nekem sincs gond.
-
89BDave89
tag
Megkérdezem itt is:
Szerintetek melyik a jobb:
Sony Xperia L (ezt ismeritek )
Vagy
LG optimus L9véleméy?
Előre is kösziXiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
89BDave89
tag
válasz Permet Elek #2915 üzenetére
Nagyon köszönöm, én is pont eközött a 3 között válogattam, de az SP az egy fokkal drágább...
Szóval eddig 2-1 az L nek...Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
nyikszi
őstag
"Köszönöm válaszod! Engem az erősebb hardver ami vonz kissé az SP felé, a nagyobb méretű és felbontású kijelző viszont nem izgat. Volt lehetőségem mindkét készüléket megmustrálni, az L formavilága számomra sokkal kellemesebb."
Na én még nem néztem meg közelről az SP-t. Engem a nagyobb kijelző már nem érdekel, mert az nagyobb telefont is rejt magában. Nekem nem pék kezem van, így az L még pont jó.
"Meg a topikot olvasva, pozitívum az erős Wifi és GPS vevő is!"
Ez biztos, brutál gyors és jó mind a kettő. Még a Feleségem is megjegyezte a GPS milyen gyorsan talál pozíciót. A WIFI tudja az 5 GHz-et (pl. a laptopom, amiről épp írok, nem tudja, hát óriási a különbség) és jó a vevő távolsága is. Amikor nyaralni voltunk, akkor a szembe szállodából simán tudtam venni a WIFI jelet 2-esen, míg a barátunk a ott, abban a szállodában, ahonnan én vettem 100 m-rőla jelet, ő nem tudott WIFI-re fellépni
"Akku hogy muzsikál Nálad? Ha nem nagyon gyötröd a telefont, vagy kérdem úgy, készenlétben hogy bírja? Jelenleg Xperia Minim van, de ha napi pár híváson,kis Opera böngészésen kívül másra nem használom,akkor átlag 3 napot elmegy."
Ha nem cseszteted, akkor ez is el fog menni 3 napot az biztos. Eddig ugyan nem nagyon volt, hogy ne csesztettem volna, mivel az újdonság varázsa még megvan De azért hétvégenként ah megyünk valamerre, akkor nem nagyon nyomkodom, így lehet látni, hogy azért elég sokáig bírná.
Tapasztaltál esetleg bármi rendellenességet a készüléknél? A micro USB csatlakozó tényleg mozog?
Bocsi a sok kérdésért,de érik a készülék váltás, s szeretném tudni mit várhatok a készüléktől,ha emellett döntök!A kamera minősége tényleg nem a legjobb, ahogy sokan leírták a Sonytól többet várt volna az ember. A micro USB tényleg mozog, de nem vészes. Nekem egyszer indult újra, méghozzá vasárnap, amikor mentünk autóval, futott a navigáció és a háttérben az autoguard. Szerintem az autoguard miatt indult újra, mivel az már többször lefagyott, ha csak egymaga ment. Más probléma még nem merült fel nálam. Ezelőtt nekem egy Samsung Omnia 2 volt. Az windowsos telefon. A hosszú készenlétet sajnálom egyedül, minden másban simán veri a Sony Xperia L. Hiába van a Samunak amoled kijelzője, attól még az L-é sokkal-sokkal jobb, Direkt kipróbáltam napsütésben, mert ott a Samut takargatni kellett és akkor is alig lehetett látni valamit, míg az L-nél simán olvasható akkor is a képernyő.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
89BDave89
tag
válasz nyikszi #2919 üzenetére
Köszönöm a véleményeket, valszeg sony lesz.
Azt sajnálom még hogy állítólag nem jó képeket csinál. Nem nagy probléma, csak akkor nem értem, hogy miért reklámozza pont a kamera minőségét a sony: [link]Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
GEPESZ66
veterán
Használtok-e vírusírtót, pl. az új Eset Mobile Securityt?
-
Keil Walker
aktív tag
Aki nem riad vissza a 2 év tarifahűségtől, annak érdemes hétfőig beszerezni a telefont: http://www.telenor.hu/orultakcio
Hamarabb is eszükbe juthatott volna..
-
nyikszi
őstag
válasz 89BDave89 #2920 üzenetére
Ma készítek a Samsung Omnia 2-vel és az L-lel is képeket, majd összehasonlítjuk. Felteszem valahova és döntse el mindenki, hogy milyen is valójában. Csak annyit akarok írni, hogy nem olyan rossz a képe ennek. Sőt, lehet a Canon DSLR-mel is csinálok képet, az lesz az igazi
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
spiky03
veterán
válasz Keil Walker #2923 üzenetére
Sajnos ez nincs benne a megvásárolható akciós telefonok között.
Én is így terveztem megvenni, de csak a J és a SOLA van a SONY-k közül.Szemetek.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
zolmesz
aktív tag
válasz Tidzsimon #2909 üzenetére
Akkor ez is egy tipikus hiba ennél a telónál (bár biztos vannak kivételek, akinél ez is tökéletes). Páromnak van ilyen telefonja, és amikor én hívom, akkor egyrészt nem hallom, amikor felveszi, illetve azt, amikor az első két halló-t bemondja. Csak onnan veszem észre, hogy vonalban van, amikor már mérgesen hallózik, hogy miért nem válaszolok
Szóval amikor már nem hallom a kicsengést jelző búgó hangot, akkor én is beleköszönök, mert akkor már biztos felvette. -
89BDave89
tag
-
spiky03
veterán
válasz Keil Walker #2929 üzenetére
Engem csak a Sony érdekel, így még várok hátha lesz még ilyen akciójuk vagy valami más.
Vagy ha elviszik a Live With Walkman-omat.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
csendes tag
Xperia L-hez milyen típusú SD kártyát ajánlotok (16Gb vagy 32Gb-osat szeretnék)?
-
dokee78
félisten
válasz K20Z4CT_Rt. #2932 üzenetére
Ami neked megfelel.
Ez meg milyen kérdés? -
csendes tag
-
dokee78
félisten
válasz K20Z4CT_Rt. #2934 üzenetére
Szerintem akkora nagy különbség nincs.
Csak vigyázz a hamisitványokkal. -
csendes tag
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz K20Z4CT_Rt. #2936 üzenetére
Class 10es legyen kb ennyi a lényeg a garival ugyse mész sokra mert ha tönkremegy az adataid nem kapod vissza.
X.Y.
-
spiky03
veterán
Szerintetek ehhez képest az S az hol helyezkedik el?
Mert azt tudnám megvenni most a Telenornál őrült akcióban.
-
Lomha 8V
addikt
válasz 89BDave89 #2920 üzenetére
Nem olyan rosszak azok a képek, hidd el. Amúgy én is az LG-t néztem meg a Galaxy Mini-t az L mellett. A Galaxy Mini rögtön kiesett, ahogy a kezembe vettem. Képeken is látszott, hogy szappantartó, de élőben még rosszabb volt. Az LG-nek tényleg jobb (ha igaz) a kijelzője, de minden másban butább. Ezért lett az L a befutó és nagyon örülök neki, mert tökéletesen megtaláltam benne azt amit én elvárok egy okostelefontól jelenleg. Életemben csak 3 telefon tudott így -ilyen hamar- hozzám nőni, az U700, a Wave és ez.
-
Lomha 8V
addikt
válasz spiky03 #2938 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom az S-el, de a száraz adatok szerint jobb mint az L. Nem tudom van e rá Jelly Bean, mert gyárilag Gingerbread. De biztosan van. 12 megás kamera, 32GB belső memória, 1500 Mhz-es dual processzor és HD kijelző ami elsőre feltűnik. Nekem nagyon tetszett anno az S, mennyiért tudnád megvenni?
-
spiky03
veterán
válasz Lomha 8V #2941 üzenetére
Elvileg 20-ért, (40 lenne teljes áron)
Mert 20-ért beszámítanának egy régi telcsit ebben az őrült akcióban.
L-t szerettem volna venni, de az nincs ebben az akcióban, így ez az ami még talán a Live With Walkman után előrelépés lenne.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
csendes tag
Az alkalmazások SD kártyára való áthelyezése problémám megoldódott a GL to SD alkalmazással!
Itt egy leírás a használatához, ha valakit esetleg érdekel:
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2990 -
Permet Elek
senior tag
válasz K20Z4CT_Rt. #2945 üzenetére
Problémád?? Az összes sony telefonnál, fennáll ez a dolog. Ha ez megnyugtat.
-
spiky03
veterán
válasz Permet Elek #2946 üzenetére
Nekem az LWW-nél simán átlehetett pakolni azokat az alkalmazásokat, amiket engedte.
-
-
nyikszi
őstag
válasz K20Z4CT_Rt. #2945 üzenetére
Köszönjük a megoldást!
-
dokee78
félisten
válasz IkszIpszilon #2937 üzenetére
Bőven jó a class6 is sőt 1000szer ki lett tárgyalva,hogy jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest