Hirdetés
- Tipp érkezett az Android 16 korai startdátumára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ézsaiás
tag
ptcrb-n mar a telo sincs fent?
-
GEPESZ66
veterán
válasz Siriusb #13049 üzenetére
A Gsam battery a főoldalon azt mutatja,hogy az ébrentartás az akkuból 0%-ot vett el,viszont az alkalmazásoknál több óra ébrenlét és több szàz ébresztés szerepel-Google szolgáltatás,Exchange.Lehet,hogy megy vissza a 4.2,26-os ROM.CE3-at,vagy Telekomosat rakjak fel,vagy lényegtelen-Telekomos vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
Visszajött a telefon a szervízből, megint csak szoftverfrissítést csináltak, és nem tudták produkálni a hibát.
Atól hétfőn vihetem vissza...A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Mr.C
őstag
Üdv!
Előfordult már valakivel ez a probléma?
Olyan groteszk az egész
Magyarázat: felül a sony felirat van, alatta kb 4 mm-es fehér csík, majd a fejjel lefelé tükrözött kép. A pláne benne az, hogy az érintéseket meg normálisan kezeli, azaz maga a kép fordult meg.
Ismerősömnél fordult elő, úgy kezdődött az egész, hogy csak a háttérvilágítás kapcsolódott be ha az oldalsó gombot megnyomta (fekete kép). Mivel nem tudott mit csinálni, ezért kivette az akku-t majd kis idő mulva visszarakta és ez fogadta. Ugye szegény feloldani se tudja a kijelzőt, mert csak a megjelenítés van fordítva rajta.
u.i.: t mobil függő, legfrissebb rendszer (tiszta telepítéssel), no root és egyéb huncutságok[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Tidzsimon
őstag
Nem olyan groteszk ez bizonyos rendszerekben be lehet állítani hogy bármely oldalra fordítva működjön.
Szerintem elsőre próbáljatok meg egy factory resetet. (Sony Pc Companyonnal, vagy tán flashtoollal jobb ) újrarakni a rendszert.
ha normálisan tartjátok akkor is így jelenik meg?
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Krakesz27
tag
válasz Permet Elek #13000 üzenetére
Hali! Ebben egyet értek veled mert nekem is L van.
-
Doggy dog
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Ismét segítség kellene sóginak .Sus-al frissített a legfrissebbre (17),pedig mondtam kár lesz,de az előzővel már fagyott folyton.Hívás elutasítása üzenettel a probléma.Soxor van zsebben neki és már lőtt egy pár elutasító üzit,viszont azt mondja nem lehet a hívásbeállításban tiltani,"pipát" kivenni!Csak üres üzit tud beállítani.Létezik ez?Van rá megoldás?[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Permet Elek
senior tag
Kapcsoljátok be a hívásvárakoztatást. Használjátok a képernyőzárat. És ha nem akarjátok felvenni, nyomjátok ki, a megfelelő gombbal.
-
Doggy dog
senior tag
válasz Permet Elek #13066 üzenetére
Jó ötlet,csak ha zsebben van,némítva és véletlen érzékeli,vagy veszed ki,de véletlen odaérsz az elutasítás üzenettel akkor mi van???Mert eddig ez volt!Nálam lehet tiltani ezt a ficsőrt gyárilag,root nélkül.
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
japy
őstag
Az lehet hogy "rutinosan homorít" de ha így folytatja nálam akkor nem sokáig!
-
Krakesz27
tag
http://hup.hu/cikkek/20140722/itt_a_xiaomi_mi_4 / Jó lenne ha nem androidos lenne a rendszer mert már utálom az android rendszert, egy nagy kalap kaki.
-
Krakesz27
tag
nemhogy saját rendszere lenne ennek is mint az iphone-nak nem droid ááááá falnak megyek sok kínai droid
-
MODERÁTOR
-
Krakesz27
tag
válasz Viktor0610 #13071 üzenetére
hát nem tudom mert így is nagyon drága lessz mikor a boltba kerül de nekem már elegem van most ebből sony xperia L-ből. Legszivesebben ketté tőrném. Tegnap is magától csak úgy teljessen lehalkúl és közbe fullon van a hangerő rajta. Nagyon idegesít
2évig még valahogy kibírom vele azt megveszem a Xiaomi Mi4 telót. De nem tudom, hogy érdemes e lessz rá átváltani. -
MODERÁTOR
-
raziel01
veterán
Nővérem felrakta OTA-n a Vodafone-os 15.3.A.1.14-es frissítést a gyári 4.1-re.
Azóta folyton lefagy a telefon pl telefonálás vagy net közben.
Factory reset megoldaná szerintetek? -
Krakesz27
tag
válasz Viktor0610 #13073 üzenetére
Szerinted jobb lessz mint a Sony xperia L?
-
MODERÁTOR
-
Krakesz27
tag
válasz Viktor0610 #13076 üzenetére
Rendben, köszi a választ
-
raziel01
veterán
Gyári 4.1-es Vodafone-os firmware-t linkelne valaki?
-
Cobalt14
tag
Tapasztalt esetleg valaki olyat, hogy gyári 4.2.2 mellett a Chrome néha csak úgy kilép és újra kell indítani egy egészet? Nincs túlmelegedve a telefon, meg semmi, csak gondol egyet, és leáll.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
MODERÁTOR
-
Cobalt14
tag
válasz Viktor0610 #13084 üzenetére
Próbáltuk nem egyszer törölni a cache-t, előzményeket, illetve nincs tele a belső memória sem. Nem feltétlenül szeretnék másikat használni, mivel ez szinkronizál az asztalival is, és Nexus 4-nél ilyet még soha nem tapasztaltam (4.2.2 alatt sem és 4.4.2 alatt se).
-
MODERÁTOR
-
Cobalt14
tag
válasz Viktor0610 #13086 üzenetére
Mea culpa, a felvetés jogos, majd megnézem, hogy mik futnak, bár lényegében minden nem kívánatos alkalmazás le van tiltva az alkalmazáskezelőben amit csak lehetett (FB, G+, stb)... Köszi a tippet!
-
Zoli G
tag
Üdv! Valami csoda folytán sehogy sem megy a root. Próbáltam az XDA-n fellelhető megoldásokat, de egyik sem jó. A legígéretesebb az adb-re hivatkozik, hogy valami invalid command vagy ilyesmi. Pedig az adb-t is futtattam. Van valakinek ötlete? Telenoros .17-tel. Előre is köszi!
-
Bendi26
csendes tag
sziasztok
Segítenétek hogy kell rootolni a telefont?
4.2.2
15.3.A.1.17 -
GEPESZ66
veterán
Ha felrakom a Nova launcher-t, akkor az áruházból külön témákat is telepíthetek hozzá , nem csak icon pack-ot?
pl.:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zbylab.allo.a4kitkat -
Bendi26
csendes tag
Ha rootolom a telefont akkor elvesznek az adatok,kell biztonsági mentés?
-
Bendi26
csendes tag
REndben köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest