Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Tipp érkezett az Android 16 korai startdátumára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy valamelyikőtök szokta-e használni az internetmegosztást erről a telefonról. Itt a wifi hotspotra és az usb-n való megosztásra is gondolok. Nálam az a helyzet, hogy az előző telefonommal (Xperia Neo) mindkét módszer gond nélkül működik, az Xperia L-nél viszont egyiket sem tudtam használni Wifi hotspot esetén hiába csatlakozom rá a telefonra, interneteléréshez nem jutok. Ha az Usb-s internetmegosztást próbálom, akkor meg a számítógépen alig akar valami történni. Nem nyílnak meg a programok, meg úgy kb. a dolgok 90%-ra nem reagál a gép. Amint lehúzom a telót akkor mindent egyszerre lereagál.
Szóval csak arra lennék kíváncsi, hogy másnak is vannak-e ezzel problémái, vagy az én készülékemmel van valami baj?
Köszi! -
TaNbEaRo
tag
-
TaNbEaRo
tag
A 17-es romot másképp kell rootolni, mint a 14-est? Most frissítettem a 17-re, rootoltam sikeresen, de azóta állandóan kapom a hibaüzeneteket, hogy a Gmail alkalmazás leállt, meg a Google keresés alkalmazás leállt.
Szerk.:
Közben újratelepítettem a kérdéses programokat, így most úgy tűnik elhárult a hiba.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest