Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Fotó egy telefonról, ami a Redmi K80 lehet
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bluetooth-headsetekről általában
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
válasz virkir #10801 üzenetére
Hátőő,így néz ki
Az üveg épp. és az érintésre is reagál.
NEm tudom mi törött el,de szemmel láthatólag valami eltöröttérdemes ezt még megcsináltatni?
Egyébként leesett,pont a hátlapjára.Alias: Júzer error
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha olyat kérdezek, ami volt már, de nem találtam keresővel olyan kommentet, ami lefedné a gondomat.
Barátnőm vett nem rég egy Xperia L-t, jó egy hónapig nem volt semmi baja, de aztán kiütközött néhány probléma: egyrészt, az érintőkijelző rakoncátlankodik (értesítősávot nem tudja lehúzni, csak sokadzsorra, játékokban nem érzékel stb.) másrészt töltés közben furcsán viselkedik, ugrál a töltés szint jelző. Elvitte szervizbe de nem igazán orvosolták a problémát, más is tapasztal ilyet, van-e rá megoldás?Előre is köszi a válaszokat, vagy ha csak belövitek, kinek a kommentjeit meg mikoriakat nézzem meg, az is segítség lenne.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spiky03
veterán
válasz -HajTömeg- #10901 üzenetére
Ez durva.
Nálam hétvégén volt egy törésteszt. Asszony húga kiütötte véletlenül a kezemből a telót, az meg szépen pofára esett, pont a képernyőre a konyhában a járólapra, ahol épp felújítás van, így kis törmelék darabok is voltak a földön. Hirtelen megállt bennem az ütő, de szerencsére nem lett semmi baja. Az egyik sarkában sérült csak egy picit a fólia, legalább is nagyon remélem, hogy csak az, mert ha végig simítom rajta az ujjam akkor érezni, hogy ilyen "darabos" és sérült ott. De most azért nem szedem le a fóliát, nem rég lett rátéve.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-HajTömeg-
őstag
válasz spiky03 #10908 üzenetére
Az az érdekes,hogy nem tört be a képernyő,sőt érzékeli is,ha tapogatom.
Csak nem látom pontosan,hogy mi van rajta
Kár érte,igazából a fényképezőgép részén kívül jó volt.
Esetleg tud valaki megbízható gsm boltot,rákérdezek hogyé csinálnák meg.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
virkir
veterán
válasz -HajTömeg- #10901 üzenetére
Ezen biztos, hogy az LCD esett magába. Az meg ebay-ről is drága.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
őstag
válasz Bad Pritt #10905 üzenetére
Ez nekem digitizer hibának tűnik. Nem túl érzékeny az L kijelzője, főleg, ha nem kézben van tartva. Sokaknak töltés közben is vannak anomáliák. De "normál" használat mellett teljesen normális. Ha nagyon nem megy, akkor az a digitizer hibája miatt van.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Bad Pritt
félisten
válasz Seraph 16 #10912 üzenetére
És ezt elvileg garanciálisan javítaniuk kellene?
Csak mert a szerviz gyakorlatilag semmit nem csinált, sem hardveresen, sem szoftveresen nem nyúltak a telefonhoz. A töltés anomáliára azt mondták, a kábel lehet kontakt hibás, a kijelzőhöz hozzá sem nyúltak, "szoftver javítást" végeztek csak (szerdán lett beadva, hétfő kora délután már vissza is adták). Ezek után a kijelző reszponzivitása csak rosszabb lett szinte, a töltő ugyanúgy szarakszik, bár azzal még együtt lehet élni, mert feltölti, csak furcsán jelzi.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
P@ly
tag
válasz dzoli87 #10859 üzenetére
@(10859) dzola23 & (10862) Seraph 16:
Baromi jó kérdés. Passz... Az a fura, hogy nem mindig van csak néha jön elő... De tudok vele együtt élni.@(10905) HáGé:
Nekem egyszer volt ilyen jelenségem, hogy az értesítősávot nem tudtam lehúzni csak sokadjára, de én akkor szarul tettem fel egy ROM-ot (elfelejtettem wipeolni ). Úgyhogy szerintem is nálatok valamilyen hardver hiba lesz.Viszont úgy néz ki, hogy meglesz az új teló az új cégnél. Bár kérhetnék megint Xperia L-t, de az LG Optimus F6 jobban tetszik. Lehetne még választani Xperia SP-t illetve Acatel Idol S-t is (meg még Lumiákat is).
Úgyhogy fájó szívvel de megválok a telótól,de azért még próbálom követni a fórumot. .16 .17-es ROM-okat megvárom azért.[ Szerkesztve ]
-
Radioactive
tag
Sziasztok!
Barátnőm tervezi Xperia L vásárlását, most egész jó árban van céges flottával a Vodánál. Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem tervez nagy grafikus igényű játékokkal játszani (csak a Minion Rush kell ), valamint HD filmeket sem néz a telón, hanem leginkább olvasgat, net, e-mail, face, ilyesmi, akkor megéri-e ez a telefon akár hosszabb, 2-3-4 évre is előre tervezve? Szerintem igen, még úgy is, hogy 4 év távlatára tervezzen előre a rosseb, pláne ilyen technikai fejlődés mellett, de a specifikációkat tekintve a telefon azért bőven hozza a használható szintet. HTC wildfire S leváltása lenne a cél, két éve vette, és eléggé, hogy finoman mondjam, kiábrándult belőle és a HTC-ből úgy egyáltalán.
Szóval az alap kérdés: 2-3 évre megéri még ilyen telefonba beruházni?
Ezen felül: Nem nyálaztam át még a fórumot, de meg fogom tenni, viszont lenne olyan tipikus hibája a készüléknek, amit mindenképp megemlítenétek? Azt pl. tudom, hogy a kamera nem díjnyertes, de ez nem gond.Előre is köszönöm a válaszokat!
Radioactive"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
apuc
őstag
válasz Radioactive #10915 üzenetére
Szerintem megéri, a fiam nagyon elégedett vele.Természetesen az ártól függ.
(Én meg az SP-vel, annak ellenére, hogy mindkettőt sokan kritizálják, de nálunk jól működnek.)[ Szerkesztve ]
-
roland36
csendes tag
http://blog.sonymobil.hu/2014/04/01/uj-xperia-l-firmware-t-hagytak-jova-sajnos-ez-meg-mindig-nem-az-android-4-3/
Szerintetek mi melyik verziót fogjuk mi megkapni?
Esetleg a 4.3? Vagy a 15.3.a.1.18?(ha lesz)
Mondjuk az új kamera alkalmazást jó lenne megkapni -
dokee78
félisten
A kamera alkalmazás is gyorsabb lett a .16-os rommal.
Az eddigieknél ha rá nyomtam a beállítások gombra,előbb kiszürkült utána jött be a menü.
Most egyből megjelenik a menü.Kép minőségéről még nem tudok nyilatkozni.
-
GEPESZ66
veterán
válasz -HajTömeg- #10926 üzenetére
Nem mániám , de így használhatatlan. Ezért használom a 26-os ROM-ot, ott nincs.
Nem akarok állandóan figyelni rá.
Nemzetközi fórumon is sokan írnak róla. -
törölt tag
Van az egyik ismerősömnek egy T-mobilos xperia L készüléke. Az lenne a kérdésem ha central europa romot rakok fel neki és ha lenne valami baja ha készüléknek és central europa romal viszi vissza akkor ugrik a garancia ?
-
dzoli87
aktív tag
Hát urak, az SP nem kap Kit-Kat csokit, szerintem mi sem fogunk, de még 4.3-sem (az SP is két fő verziót kapott és sajnos mi is).
Szerintem a 17-es az utolsó, amit kapunk (megérzés), remélem abban nem lesz már hiba .[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Az hogy a közelség vagy a fényérzékelő pirosan világít ahogy látom kikapcsolt képernyővel is az másnak is van?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz cintula187 #10932 üzenetére
Igen, kb ez a leggyakoribb hiba mindenkinél. Vagy újra tárcsázol egy számot,vagy újra indítod,és akkor eltűnik.
-
GEPESZ66
veterán
válasz nincskedvem #10933 üzenetére
De az hogy lehet,hogy még a 16-osban sem tudták kijavítani.
-
Padawan000
csendes tag
A 15.3.a.1.17 romot mikor ajánlja feltelepíteni a mobil vagy a PC Sony Companion vagy a Sony Update?
-
GEPESZ66
veterán
válasz Padawan000 #10938 üzenetére
Még 4-6 hét biztosan kell,szerintem.
-
dave0825
őstag
Heló mindenkinek! Barátnőmnek van L-je, és az lenne a kérdésem (mivel ő nem olvassa a fórumot, nő létére érthető nekem pedig nincs időm rá), hogy melyik az a rom, amivel a legtöbben meg vagytok elégedve, legkevesebb a bug (leginkább a szenzor bug-ra gondolok), és minden rendesen működik benne?? A válaszokat előre is köszönöm.
Zárt BL-es T-s a telefonja. Azt olvastam, hogy a 12-esben még elvileg nem volt a szenzor bug, szóval ez az ami most a legbeváltabb, vagy van más? Ha még nincs, de lesz, mikor lesz kb.?[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
válasz oszkarfincs #10943 üzenetére
Ja bocs, lehet hogy akkor a 26-os volt, rosszul emlékeztem Másoknak is az vált be a legjobban? Esetleg custom rom?
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest