Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz miaoumaoi #15861 üzenetére

    Nem kell semmi extra machinálás. Én felmásoltam a memkártya tartalmát a gépre, majd lemezkezelési műveletek és visszamásolás. Bár nekem a legkisebb foglalási egységgel nem működött. Asszem 8kb lett az alapértelmezett foglalási egység vagy nem tudom, de kicsit kellett vele játszanom mire felismerte a telefon a filerendszert. Na m1, létrehoztam a particiókat és windowsba formáztam meg a fat particiót és az úgy jó lett. A link2sd nem megy teljesen jól nekem, útólag semmit sem tudok linkelni, mert hibát ír. Bekapcsoltam az autolinkelést, majd a kérdéses alkalmazásokat újratelepítettem és úgy linkelte.
    Tudom vannak olyan emberek akiknek ha azt mondják formázd meg a kártyát azt hiszik az anyjukat szidtad. Múlt héten a 40 feletti kollegának ecseteltem a ram és a hdd közti különbséget, mert sajnos tájékozatlan a témában és vannak jó páran így.

    Ja particionálásról: ugye kell egy kártya olvasó (én adapterrel bedugtam a laposba, de van itthon valahol egy kósza kártyaolvasó is. Utána pedig minitool partition home wizarddal hoztam létre a fat32 és ext2-es partíciókat, de mint írtam problémám volt az alapértelmezett foglalási egységgel. A telefon valami brutálisan nagy értéket állít be formázásnál, de ha van 2 partíciód akkor törli őket és létrehoz egy újat. Szóval telefonnal nem jó ötlet szerintem a memóriakártyát formázni.

    Ja ezt leírom offba: másik srác mondta múltkor, hogy egy spanja elment egy számtech boltba alkalmi munkára. Egy mamika vitte be a családi pc-t, hogy csinálják meg, mert jön az onoka és hát köll vele jáccodnia. A gépből csöpögött a víz és megkérdezték, hogy mi történt vele. A mami mondta, hogy poros volt a gép betette a kádba leverette zuhanyrózsával, majd be kapcsolta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák