Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
A telefonom mostanában frissítésekkor kevés a tárhely üzeneteket dob illetve kiírja,hogy Kevés a tárhely,a telefon memóriája kezd elfogyni.Nincs telepakolva,csak alap dolgok vannak rajta.Esetleg van valami az Android rendszerben amit néha törölni kell ram felszabadításához?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
SimonJanos
aktív tag
válasz silboy #15801 üzenetére
Persze - "minden" app' cache-el a telefonmemóriába.
App Cache Cleaner, Clean Master + Battery Doctor (töltés miatt is) ajánlott
- amúgy szinte minden készüléknél, de ennél a kicsinél kifejezetten.Tipp: a Timescape kifejezetten / erősen nem ajánlott, lehetőleg tiltsd le!
Én 100 MB alá nem megyek úgy sem hogy rengeteg alkalmazás van fent, persze amit lehet SD-n, még akkor is amikor nem root-oltam tudtam (tudom) ezt tartani, csak gyakran kell tisztítani.
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
KISDUCK
addikt
válasz SimonJanos #15802 üzenetére
Melyik fejlesztő clean masterét használod? Nekem régebben valamelyikkel megborult a telefonkönyv.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz KISDUCK #15803 üzenetére
Telefonkönyv?! Ezektől tuti nem:
KS Mobile: két app'juk van Battery Doctor és Clean Master. Semelyik sem okoz semmi gondot. Előbbi töltés monitorozásra és akár megjelölt applikációk kilövésére, ha root-olt a készülék, alap CPU menedzselésre is jó, utóbbi szintén kilövi a felesleges (megjelölt) app'okat és fájlokat (akár uninstall-nál is).[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz SimonJanos #15804 üzenetére
Jól van ezt telepítettem tegnap, de régen tuti ettől burult meg a telefonkönyv, állandóan írta, hogy a ....app leállt. Letöröltem és jó volt, de most nem okoz gubancot, lehet régen volt valami hibás frissítése amit orvosoltak már. A telefon rootolt, úgy hogy minden jó. Köszi az infót.
-
silboy
aktív tag
válasz SimonJanos #15802 üzenetére
Ez nem segített,alig szabadított fel helyet,szinte semmit.Jelenlegi szabad memóriám 31 MB.Legterjedelmesebb appjaimfficesuite-gyári(43MB),Facebook-gyári(33MB),Hangouts-gyári(20MB).Ezeken kívül 7 átlag 15 MB méretü app,nagyrésze gyári.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
SimonJanos
aktív tag
válasz silboy #15806 üzenetére
A KS Mobile cuccok együtt nagyon jók arra hogy rendbe tartsd a készüléked, de
a legjobb ha van root / superuser jogod!
Ekkor:
- a BD tud CPU management-et, így szépen belövi a megfelelő sebességet!
- a CM-el el tudod távolítani a gyárilag telepített app'-okat és az esetleges "szemét" fájlokat!Én jelenleg ezt csináltam, mert "magától" "elindult" a root, vagyis egy ideig nem foglalkoztam a készülékkel és újraindítva elsőre a Superuser frissült majd a fenti két app és pl. a Total Commander már kérte a jogokat!
Ezeket kaptam le rögtön
ha érdekel, leírom mit miért ill. mivel helyettesíthető, stb.
de amiket Te írtál, arra röviden:
- Office Suite: megvan a Pro, 55 Ft-ért vettem és SD-re telepíthető, nagyon tuti prg
- Facebook: elfér ugyan, de elsőre le szoktam kapni mindenféle bővítményével együtt. Elég amúgy a mobil oldal (m.facebook.com) de esetleg ne kapd le ha az nem felel meg (?), mert a legújabb verzió (sokkal) lassabb mint a gyári - ne is frissítsd (én szoktam, de nagyon ritkán használom ezen a készüléken!)
- Csevegő / Talk > Hangouts: később telepíthető, és ha chat, akkor elég az IM+ Pro, az "mindent tud"
Amúgy meg Skype, abból is érdemes régebbi verziót feltenni, de elfut a legújabb is... ld. Facebook.Szóval:
timescape
twitter ext. / bővítményfacebook
+ ext. / bővítmény
FBIX...
facebook calendarexchange szolgáltatás
gmail
youtube
térkép
talkoffice suite
FUN&...
EA...ANT
+ mehet a LiveWare is akár (én azzal szoktam automatikusan elindítani a Battery Doctor-t ha töltőre dugom a készüléket de azt hiszem kiiktatom, mivel most folyamatosan fog futni... vagy lekapom a frissítést / nem frissítem / inaktiválom és meglátom hogy érdemes-e fent hagyni)
[ Szerkesztve ]
-
Lion76
csendes tag
Helló mindenkinek!
Ha kitörlöm a telomból,a Mcaffee-t és a Moxier pro-t az baj?Egyik sincs aktiválva,ráadásul a Moxier pro nem tudom,hogy mire jó!
Bocs,de nem vagyok egy telefonguru!
Előre is kösz,a válaszokat!
Üdv! -
Ghard
őstag
Üdv
Win 8.1el lehetetlen fastboot modba tenni a telefont. Ismeretlen eszköznek látja, driver se megy fel hozzá.
(a flashtool drivereket feltettem rendesen aláírás engedélyezése nélkül,de így sem jó) -
senior tag
-
Ghard
őstag
válasz Zsírkrétamen #15811 üzenetére
A sima 8al szerintem menne. 8.1ben megbolygatták az usb vezérlést azért nem jó. A flashtool megy rendesen, de nincs mit flashelni, amelyik telefonnak megy az usb-s flashbootja,azzal jó lehet.
Win7ről megoldottam 2 perc alatt
Ha valaki 8.1et használ, ne szenvedjen, nem fog menni vele ez a telefon, viszont a médiaátviteli módhoz itt nem kell külön driver (companion), egyből felismeri. -
exchaby
csendes tag
8 pro van a laptopon, flashelni tudtam a telefont, a fastboottal viszont voltak valami gondok, emlékszem a flashtool féle driverek közül pár "sonyericsson" telepitése sikertelen volt. már nem emlékszem hogy mégis ott vittem keresztül a dolgot valahogy, vagy asztali gép és xp kombón, kisérletezgetni meg nincs kedvem most mert amilyen szerencsém van elbszok valamit kiváncsiságból rádugtam a gépre, flashtool azt mondja
04/026/2013 18:26:22 - INFO - Device connected in flash mode
04/026/2013 18:26:52 - INFO - Device disconnected
04/026/2013 18:26:59 - INFO - Device connected in fastboot modeCsak a kezdők szörföznek a neten. Én pl cirkálok
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Lion76 #15809 üzenetére
A Moxier "vállalati levelezés" ("Exchange ActiveSync Email with Direct Push")...
Teljesen felesleges, mert az anélkül is belőhető.A McAfee meg..., akkor már inkább avast! ha kell egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Ez a szemtelen mini pro és a tp-link routerem sosem fért össze. Állandóan megszakította a router wifijét,ami csak reset után indult újra. Ha nekiálltam letölteni egy alkalmazást, az biztos szétszedte a wifit, egy másik asus routeren meg sose csinál ilyet.
Most viszont úgy tűnik, hogy semmi baja a routerrel, miután feltettem egy JB romot. Nem tudom, hogy mi köze van hozzá, de ha ezt tudom, előbb frissítek az biztos
Ahogy nézegettem, csak az FM rádió nem működik. -
Aureal
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van fehér egybe mini proja és cserélné széttolhatós karcmentes feketére. Tudtok ebbe segíteni?
Kösz! -
SirKero
őstag
Üdv.
Hogy tudom a telefonban lévő hívószámokat lementeni PC-re?
Hogy tudom vissza állítani a gyári beállításokra?
Köszi.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
winhate
őstag
válasz SirKero #15817 üzenetére
Telo Driver felrak pc re Pc Companion
Myphoneexplorer felrak gepre (winfos)
Myphoneexplorer client felrak telefonraMyphoneexplorer indit beallit elment orul
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
SimonJanos
aktív tag
Van hogy nem szeretik egymást*, de lehet hogy a router beállításokon kellene változtatni (pakk-küldés, stb.)!
* Simán előfordult hogy csak az iPhone-om működött, volt hogy csak a Samsung Note 2-m és ritkábban de előfordult hogy csak a mini pro-m és ezek mixe.
-
Ghard
őstag
válasz SimonJanos #15821 üzenetére
Lehet, ezek közül próbálgatok majd valamit
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Lécci segitsetek a következőkben:
Van egy mini pro , sk17i - s telcsim,
ami "csökkentett üzemmódot " ir a jobb alsó sarokban....
ezt hogy tudom eltüntetni ?Elöre is köszi a segitségeteket !
-
senior tag
válasz maxika2004 #15823 üzenetére
Fogod, kikapcsolod, és újra bekapcsolod a bekapcs gombal.
(nálam ez akkor jött elő, ha manuálisan akartam belépni a cwm-be, és nem sikerült...) -
maxika2004
őstag
válasz Zsírkrétamen #15824 üzenetére
Hát kibekapcs után is a bizt mód jön be sajna !
-
senior tag
válasz maxika2004 #15825 üzenetére
Akksi ki-be?
(nekem ez megoldotta... ) -
maxika2004
őstag
válasz Zsírkrétamen #15826 üzenetére
Sajna igy sem jóóó
-
senior tag
válasz maxika2004 #15827 üzenetére
Hát akkor nem tudom, nekem így jó lett.
Egyik napról a másikra lett ilyen, vagy hogy?
Esetleg root-olva van, vagy van rajta cwm? Mert ha van root, esetleg valamilyen programból is csinálhatnál újraindítást, ha cwm, akkor cwm-be be, majd onnan reboot.
És ha kikapcsolod, majd bekapcs gomb, és hangerő le, nyomogatása(vagy hosszan nyomása) az mit csinál?(nálam régen ezzel lépett csökk. módba) -
maxika2004
őstag
válasz Zsírkrétamen #15828 üzenetére
rootolva nincs " cwm" ez meg azt se tudom mitjelent
Cseréltem a belsejét, (panelt) mert összetörött a sarka, de kijelző minden és müködött rendesen, nem volt csökkentett mód !
Ez alapján mertem nekivágni:
http://www.youtube.com/watch?v=sCPWOzLD-jcAmibe betettem abból meg pont a panel hiányzott...
most ahogy nézem a hangerő gomb nem megy egyikfelé, csak képernyőről lehet állitani,
meg ez a csökkentett mód ennyi baja van... telcsizni lehet rendesen más minden jó !![ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz maxika2004 #15829 üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy valamiért hibásan érzékeli indításkor a hangerő gombot, és ezért megy csökkentett módban.
Amúgy innentől nem tudom, részemről passz -
winhate
őstag
válasz maxika2004 #15829 üzenetére
hangero lefele allapotban maradt valszeg
Most probaltam ki bekapcs elott hang lefele benyomva tart a telo csokkentett modban indul
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
PearCyp
tag
tessék kipróbálni akit érdekel; zárt bootloaderre készült portolt gyári jelly bean .587-es kernelre
aki kevésbé ért hozzá; rootolt készülékre simán rámegy!
rövidesen jön frisebb verzió
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
hargimalac
tag
Sziasztok! A tesómnak kéne frissíteni a telóját, és neki mini pro 2-je (ii) van, és azt szeretném megkérdezni, hogy a sima mini pro romjai jók a pro 2-höz is?
Előre is köszi!
-
senior tag
válasz hargimalac #15835 üzenetére
Nem létezik mini pro 2!!!! Van sk17i (amiről ebben a topicban beszélünk, és azt mini pro-nak hívják) és van u20i ami az x10 mini pro. Akár mire is gondolsz, NEM JÓ egyik teló romja, a másikra!
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Zsírkrétamen #15836 üzenetére
Sajnos sok bolt a mini prot mini pro 2-ként árulta. Sosem értettem, hogy miért.
-
KISDUCK
addikt
Használ valaki link2sd-t és ha igen, akkor milyen beállításokkal?
Most ismerkedek az app.-pal és szeretnék minél többet kihozni a telóból. -
senior tag
-
SimonJanos
aktív tag
Bocs, "most tértem vissza": őszintén szólva én nem használok "n"-t, nem is vettem ilyen router-t, maradtam a Linksys "legendás" Linux-OS WRT54GL-jénél, azt ismerem és nekem / nekünk bőven elég böngészésre az 54 MB/s az összes kütyüt (1-2 tablet, 3-4-5 smartphone) bekapcsolva is!
A munka / le-feltöltés megy kábelen (1 GB).
Azt tudom hogy az mini pro tud "n" is kapcsolódni, de akkor látom megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
qpidomx
tag
Valaki tud valahol olcsón sk17i hez érintőpanelt? 12500 volt eddig amit láttam. De végén kiderült h 15 plusz beszerelés....
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
Pityi77
tag
Sziasztok.Nekem olyan gondom lenne, hogy rádugom a tvre és nem jelenik meg mint külső tároló, usb csatlakozást lehet valahol állítani? Gyári tmobilos 4.04 van rajta, nem buheráltam.
-
Lion76
csendes tag
Helló!
Szeretném letörölni a moxier prot de nem engedi!Pedig,törölhető alkalmazás!
Nem használom,ezért nincs is rá szükségem,csak foglalja a helyet!
Tudna valaki segíteni,hogy szedjem le?
Előre is köszi!
Üdv! -
gergelyatya
csendes tag
Sziasztok,van egy xperia mini pro-m,de a napokban lefagyott és már most ott tartok,hogy be se kapcsol.Csak bejön a sony ericson logo és tovább már nem reagál.Mi lehet a probléma? Esetleg hogyan tudom a telefonszámokat kimenteni belőle?(próbáltam számítógéphez is csatlakoztatni,de úgyse kapcsol be)
Lg Chocolate->Orange Malibu->Nokia C2-01-Nokia Lumia 820
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
mini pro-t hogyan lehet függetleníteni?
(sk17i, 4.0.4 ics van rajta és NEM rootolt)
turbosim-en kívüli megoldás érdekelne.
előre is kösz!#?*@&!
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest